Dzieci OnLine

Na luzie... - mam proźbe ...

Elly - Wto 23 Lis, 2004 15:36
Temat postu: mam proźbe ...
Jestem nowa na tym forum, i chciała bym się dowiedzieć troche o ludziach na tym forum Very Happy opiszcie jacy jesteście jakie forum naj bardziej lubici itp ...

Ja nazywam się Patka mam 12 lat , jestem szalona i lubie soprty eksremalne ,choć sama ich nie uprawiam Neutral chociasz ucze sie jeździć na snowboardzie Very Happy moje ulubiony dział na tym forum to trudne pytania Smile
Nikita - Wto 23 Lis, 2004 15:51
Temat postu:
Witaj! Miło mi Cię poznać Wink
Mam na imię Nina , moje pseudo to Nikita i skończyłam niedawno 11 lat. Lubię grać w koszykówkę i siatkówkę. Słucham jazzu , bluesa , a czasem też hip-hopu.Moimi ulubionymi działami na tym forum są m.in. : Sondy/Ankiety , Dojrzewanie , Moda/Uroda/Wygląd , Psy i Koty , O wszystkim i Nastolatki na Luzie Smile

Mam nadzieję że miło spędzisz tu czas Wink
Ona89 - Wto 23 Lis, 2004 16:02
Temat postu:
Hejka Very Happy Mam na imię Ewa i mam 15 lat. Lubię grać na kompie, słuchać muzyki, chodzić na dyskoteki i uprawiam judo. Moimi ulubionymi działami są: dojrzewanie, sex i nastolatki na luzie. Chętnie pogadam na gg. Mój numer: 5234610 Wink
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 16:27
Temat postu:
Miło, że do nas dołączyłaś, Elly. Smile Ja jestem Karolina, mam piętnaście lat. Co do zainteresowań - przede wszystkim muzyka (głównie metal i gotyk); kino; rysowanie i pisanie wierszy. Smile Interesuję się również M&A oraz RPG. Smile Jeśli chodzi o moje ulubione działy - ''Trudne Pytania'', "Nastolatki na luzie", Fantastyka/RPG" i "Do śmiechu". Wink Pozdrawiam. *^^*
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 19:48
Temat postu:
Ja również witam. Smile
Sebastian, lat 14, ulubione działy to Trudne Pytania, RPG i Do Śmiechu. biggrin
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 19:57
Temat postu:
Nazywam się Katarzyna, jestem z Gdańska. Mam 17 lat, interesuję się RPG, fantastyką, M&A i grami Wink
Moje ulubione działy to RPG i Fantasy, twój wolny czas, trudne pytania, M&A i gry i programy komputerowe Smile
Roxana - Wto 23 Lis, 2004 20:16
Temat postu:
Czesc Very Happy Tez jestem tu nowa.Mam 11lat,mieszkam w Szczecinie.Narazie nie mam ulobonego dzialu,powoli zapoznaje sie z kazdym z nich.Pewnie wktotce ktorys sobie upodobam Very Happy
DeadCorpses - Wto 23 Lis, 2004 22:01
Temat postu:
Cześć, jestem Wojtek i też mam 12 lat.
RaV - Wto 23 Lis, 2004 22:13
Temat postu:
Tomek, 19 lat Smile Chyba ulubiony dział to poezja, wiele osób tutaj naprawdę świetnie pisze:) Pozatym zapraszam to przeczytania moich wierszy, a raczej wiersza:) Jak będę miał więcej czasu na studiach to będzie ich więcej Twisted Evil , póki co jest jeden Smile
Pozdrawiam wszystkich Very Happy
Pulkownik Nikt - Wto 23 Lis, 2004 23:06
Temat postu:
Dobre Deadcorpses dobre hehe Laughing
A ja mam na imie Wojtek i mam 14 lat ;p. Moderuje dzial trudne pytania a moje ulubione fora to.. trudno powiedziec ale chyba "o wszystkim" czasami sa tam fajne tematy ;p. No i naturalnie AIDS/HIV Narkotyki i sekty z Trudnych Pytan czyli mojego dzialu :]
kicp - Sro 24 Lis, 2004 13:00
Temat postu:
Mam na imie Kacper i mam 14 lat. Lubię żubrówkę i dziewczyny w krótkich spódniczkach. Nie lubię sygnalizatorów świetlnych oraz zdradliwych szmat. Moje ulubione forum to extended na k20. Słucham Toola i Floydów. Nosze zazwyczaj bokserki. Mój chomik jest takze bardzo przystojny.
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 13:10
Temat postu:
ALe i tak najładniejszy jest ten zboczony Wink
Malvina - Sro 24 Lis, 2004 13:46
Temat postu:
Mam na imie Malwina.. mam 12 lat:> interesuje się głownie sportem Smile)) Nie mam ulubionych działow tu.. to chyba na tyle;>
Chesterka - Sro 24 Lis, 2004 13:54
Temat postu:
Weronika 12 latek Smile moje ulubione działki to Trudne Pytania, Różności i Literetura, Poezja, Kultura Very Happy

Miło cię widzieć Wink Jak chcesz to pisz na gg: 3687193
panienka_wierzba - Sro 24 Lis, 2004 20:41
Temat postu:
liii
kotecek napisał/a:

ALe i tak najładniejszy jest ten zboczony Wink

hihi ^^ to było słodkie =D

No więc ja zwię się Katarzyna <dyg> caryca Katarzyna IV Wink interesuję się tym czym się interesuję ^^ no dobrze nie będe okrutna, RPG M&A muzyka capoeira i wiel wiele innych... nie mam zbyt ulubionego tematu tutaj (no bo temat a topic to jest różnica! Wink ) a słucham rocka, metalu, gotyku, punkrocka, trochę reggae i ska =) pozdrawiam
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 15:40
Temat postu:
Pati to ty? My to się już znamy Very Happy (chodzimy razem do klasy jak by co) Smile
Elly - Czw 25 Lis, 2004 17:46
Temat postu:
Tak to ja Pati Razz . Nick "YO !!!" mi nawalał ....
Kinga - Czw 25 Lis, 2004 18:06
Temat postu:
Co ?
Elly to Aren ?
Elly - Czw 25 Lis, 2004 18:51
Temat postu:
nie sorry głupio to napisałam ... aren to aren a elly to elly . Postaram się poprawić tą odpowieć zeby nikt się juz nie pomylił ...
Malvina - Pią 26 Lis, 2004 08:49
Temat postu:
Elly to koleżanka z klasy Arena Smile.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group