Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - mój chłopak

Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 18:43
Temat postu: mój chłopak
Nie wiem co zrobić. Mój chłopak mieszka bardzo daleko odemnie. Przez pewien czas byłą w nim zakochana, ale teraz juz go nie kocham i chciałabym z nim zerwac, ale nie wiem jak to zrobic, zeby nie mówić mu tego prosto w twarz. Moze mu tego nie mówić tylko sie z nim nie widywać????
Akacja12 - Wto 23 Lis, 2004 18:48
Temat postu:
właœnie powinnaœ powiedzieć mu to prosto w twarz...
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 18:51
Temat postu:
No coś Ty? Tak nie można robić - nie kocham go, to zostawiam bez słowa wyjaśnienia. Chłopak to nie zabawka, którą się pobawisz, znudzi Ci się i wyrzucisz jak niepotrzebnego śmiecia. Najlepiej powiedz mu to w twarz, otwarcie, ale delikatnie. Ewentualnie zadzwoń do niego, jeśli nie masz odwagi zrobić tego na żywo. Od zerwania nie uciekniesz, moja droga. Wink
Chesterka - Wto 23 Lis, 2004 19:19
Temat postu:
Właśnie! Pomyśl jak byś ty siem czuła jak chłopak w taki sposób by z tobą zerwał... Confused Chyba nie za dobrze. Atakto wszystko będzie jasne Wink
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 07:19
Temat postu:
Witam.
To prawda - nie uciekniesz. Choćbyś wybrała swój sposób, chłopak Cię znajdzie. I będzie chciał usłyszeć wyjaśnienia. A przez ten czas, w którym się nie odzywałaś, obwiniał siebie o wszystkie możliwe nieporozumienia. Odradzam. Powiedz mu to w cztery oczy. Delikatnie, ale z drugiej strony nie owijaj w bawełnę. To musi być proste, musi przyjąć do wiadomości: Zrywam z Tobą. Jeżeli powiesz to delikatnie i przyjmie, to dobrze. Jeżeli nie, trzeba będzie trochę bardziej bezpośrednio.
Pozdrawiam Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group