Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - NO dobra sorry...

adam(o)_1991 - Sro 24 Lis, 2004 08:40
Temat postu: NO dobra sorry...
No dobra,sorki za ten post z bamboszem,ale nie mogłem się powstrzymać... a co do moich żartów to ważne że mnie śmieszą Very Happy
dobra a nie da sie tych ostrzeżen anulować lub coś Wink ?
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 08:49
Temat postu:
Nie, ostrzeżeń nie można zlikwidować. Przynajmniej nie mogą tego zrobić moderatorzy, ToJa, jako administratorka może zrobić wszystko. Wink Ostrzeżenia nie wygasają też z upływem czasu. Będziesz musiał się do nich przyzwyczaić i starać się, by Ci już żadnego nie przybyło. Wink
mroweczka - Sro 24 Lis, 2004 10:06
Temat postu:
jedynie jeśli ToJa zauważy poprawę w Twoim zachowaniu to BYĆ MOŻE cofnie Ci ostrzeżenia ale musisz się chłopie naprawdę powstrzymywac od tych Twoich "żartów". Rolling Eyes
Kinga - Sro 24 Lis, 2004 15:45
Temat postu:
A co do ostrzeżeń to może je usunąc tylko Admin (zreszta już wcześniej ktoś mówił)
I TYLKO za dobre zachowanie, więc nie locz na to ze ładnie poprosisz będziesz się źle zachowaywał i usunięte zostaną ostrzeżenia

Prosiła bym moda o usunięcie linków bo są do strony prono. :/
mycha92 - Sro 24 Lis, 2004 17:02
Temat postu:
Dokładnie, zgadzam się z koleżankami. Sami10 miała już 3 ostrzeżenia, ale jakoś udało jej się wybłagać ToJę o wycofanie. Później nawet dostała moda, ale jakoś ni widzę go przy jej nicku... widocznie coś poszło nie z omową poprawy... Może kiedyś i tobie się uda przebagać ToJę.

Tak na przyszłość Mycha to czytaj inne posty zamiast zaczniesz obgadywac innych w innym topicu. Sami sama odeszła z forum i to z naszego powodu
Ona89 - Sro 24 Lis, 2004 19:20
Temat postu:
Jak narazie to tak jak pisały poprzedniczki będziesz musiał przyzwyczaić się do czerwonego paseczka. Pisz mądre posty i zapomnij o pisaniu jakichkolwiek postów, które cię śmieszą, ale są nie na miejscu. Działy takie jak "dojrzewanie" mają pomóc w rozwiązywaniu problemów, a jeśli chcesz się pośmiać to są przenież inne działy do tego przeznaczone. Twisted Evil .

Co do sami10 to ona chyba zrezygnowała z funkcji moderatora i odeszła z forum. Ale mogę się mylić Neutral
adam(o)_1991 - Pon 29 Lis, 2004 12:01
Temat postu:
a nie już nic,sorry po prostu mialem błąd i myślałem że ście mi konto usuneli...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group