Dzieci OnLine

O Forum - Bany i uzasadnienia wyroków

Adrianeczek - Sro 24 Lis, 2004 20:37
Temat postu: Bany i uzasadnienia wyroków
No to dajemy bany np:jako dostaje bana na 3 dni przykład tylko moderatorzy dają bany.
Chesterka - Sro 24 Lis, 2004 21:31
Temat postu:
Twój post nie ma żadnego sensu... Neutral
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 07:22
Temat postu:
Witam.
Jemu chyba chodzi o uzasadanienia swoich decyzji przez moderatorów...Osobiście zanim zablokuję temat piszę w nim, dlaczego to zrobiłem. Również kasując postów to robię, żeby potem nie było pretensji jaki ja wredny i bez powodu blokuję/kasuję posty.
Pozdrawiam
Chesterka - Pią 26 Lis, 2004 11:06
Temat postu:
Jezu! Shocked Jak ty to zrozumiałeś? Ja bym siem chyba nigdy nie domyśliła... Confused
Malvina - Pią 26 Lis, 2004 12:04
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Jezu! Shocked Jak ty to zrozumiałeś? Ja bym siem chyba nigdy nie domyśliła... Confused

Chyba przeczytał nazwę tematu Wink
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 12:25
Temat postu:
Praktyka w rozszyfrowywaniu trudnych do zrozumienia wypowiedzi, które jednak wypadałoby zrozumieć. Wink
Pozdrawiam
Malvina - Pią 26 Lis, 2004 12:52
Temat postu:
Kot, a gdzie "Witam" ? biggrin
Chesterka - Pią 26 Lis, 2004 13:06
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Chyba przeczytał nazwę tematu Wink

Nazwa tego tematu, a post założyciela tego tam. mówią o zupełnie czymś innym, więc nie wiedziałam o co chodzi. Rolling Eyes
Adrianeczek napisał/a:
No to dajemy bany np:jako dostaje bana na 3 dni przykład tylko moderatorzy dają bany.
ten post jest bez sensu, i dlatego siem nie kapnęłam Neutral
Malvina - Pią 26 Lis, 2004 15:39
Temat postu:
A własnie, że nazwa tematu daje najwięcej do zrozumienia. Bany i uzasadnienia.. czyli czemu dają bany.. i w jakich sytuacjach..
adam(o)_1991 - Pon 29 Lis, 2004 12:42
Temat postu:
a mi dali 2 ostrzeżenia a według mnie mi się nie należały,zresztą sami zobaczcie i kliknijcie na ten pasek czerwony pod moim nickiem :-(
adam(o)_1991 - Pon 29 Lis, 2004 12:43
Temat postu:
aha jeszcze chcialem powiedziec że oba te ostrzeżenia są za jeden żart żeby ktos tam walnęł bamboszem czy coś w tym stylu :-/
Akacja12 - Pon 29 Lis, 2004 14:30
Temat postu:
sorrka za ofcik ale KoT super avatarek ! biggrin
Anonymous - Pon 29 Lis, 2004 15:36
Temat postu:
Witam.
Adamie, z prośbą o usunięcie ootrzeżenia lub ostrzeżeń zgłaszaj się bezpośrednio do Administratorki/Administratora. Do decyzji innych moderatorów się nie mieszam, więc się nie wypowiem.
Pozdrawiam
Anonymous - Pon 29 Lis, 2004 15:39
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
sorrka za ofcik ale KoT super avatarek ! biggrin

Ja mu wybrałam, to ja! XDD <chwali się> Wink
Ale żeby nie offtopować... - Adamo, trzeba ponosić konsekwencje za swoje czyny. Trzeba było na początku przeczytać regulamin i się do niego stosować, a nie pleść trzy po trzy i się wyzywać. A tak poza - byłeś upominany, prawda? Więc teraz nie jęcz, tylko postaraj się stać lepszym (ale to religijnie zabrzmiało o,O" aż się przeraziłam o,O").
Anonymous - Pon 29 Lis, 2004 15:53
Temat postu:
Witam.
Tak, to ona! Wmusiła tego avka pod mój biedny nick...<skarży się i narzeka 10 minut> Ale w gruncie rzeczy też mi się podoba i wielki ukłon w stronę owej panny Smile Koniec offtopa Wink
Pozdrawiam Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group