Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - kto z was lubi szkole

roger-1989 - Pi± 26 Lis, 2004 22:13
Temat postu: kto z was lubi szkole
Kto z was lubi szkole
Tisiana - Sob 27 Lis, 2004 23:36
Temat postu:
Ja osobi¶cie nienawidze szkoły...byłoby pięknie jakby jej nie było...jak jest szkoła to mam mniej czasu dla każdego..a tak to wieczne wakacje ach...ale wszyscy ludzie byliby głupi..ale ja zagłosowałam że nienawidze..
Elly - Sob 27 Lis, 2004 23:50
Temat postu:
Jednym słowem nie nawidze szkoły może troche przesadziłam poprostu bardzo nie lubie szkoły i przy życiu w budzie trzymaj± mnie tylko moi kochani przyjaciele ...
Elun - Nie 28 Lis, 2004 17:08
Temat postu:
a ja lubie. ale chodzi mi tu tylko i wylacznie o ludzi, ktorzy do niej chodza, a nie o to, ze lubie sie uczyc. Mam tam wielu znjaomych i lubie z nimi przebywac razem. Dlatego lubie tam chodzic.
Elly - Nie 28 Lis, 2004 17:21
Temat postu:
Ja mam dokładnie tak samo jak amazonkAA . chodze do szkoły dla ludzi któży tak s± .
Elun - Nie 28 Lis, 2004 17:45
Temat postu:
niestety nauka jest tego skutkiem ubocznym hehe
Elly - Nie 28 Lis, 2004 18:21
Temat postu:
ale ten skutek uboczny nie jest taki zły ....
mroweczka - Pon 29 Lis, 2004 14:15
Temat postu:
A ja się szczerze przynzma,że lubię. Jedyne czego nie nawidze wprost to historia:[ Nie wiadomo, ile można się uczyć i tak nic nie rozumiem. A pzoa tym uwilebiam się ¶miać z ludĽmi z klasy,a fizyke wprost koooocham(wiem,ze jestem swirnięta :p).
Nikita - Sro 01 Gru, 2004 19:26
Temat postu:
Heh...A ja lubię chodzić do szkoły! Mogę się spotkać z przyjaciółmi , poplotkować i sporo się nauczyć Smile Wierzbo moim ulubionym przedmiotem jest historia Wink Kocham j±...ale jest to zasługa naszego okropnie przystojnego 25-letniego pana od historii! Po prostu boski! Mr. Green
I¶ka - Sro 01 Gru, 2004 21:40
Temat postu:
Ja tam lubie szkole... jest loozik =] Chociaż 3 klasa ¶rednio mi się podoba... nie ma starszych, nie ma z kim flirtowac na dlugich przerwach Razz
Tylko w szkole mogliby zlikwidować dwie rzeczy: oceny i nauczycieli biggrin
Idda - Sro 01 Gru, 2004 21:56
Temat postu:
Oj,I¶ka,I¶ka..ty juz o jednym tylko my¶lisz... Shocked biggrin A ja zaznaczyłam,ze lubię...a w sumie nie wiem,czemu...???? Razz No taaa...lubię się spotkać z kolegami i koleżankami,a na lekcjach można sie czego¶ ciekawego czasem dowiedzieć..ale nienawidzę ZADAŃ DOMOWYCH!!!! Shocked Shocked Moja zmora...I¶ka-nieee.....nauczyciele moga być,ale oceny zdecydowanie powinno się usun±ć...a przynajmniej te ze sprawdzianów... biggrin

PS Gdybym miała wybierać pomiędzy gimnazjum,a szkoł± muzyczn±,to bez zastanowienia wybrałabym to drugie =]=] biggrin
Juwenta - Pi± 03 Gru, 2004 14:49
Temat postu:
Ja raczej lubie szkołe Wink Klase mam beznadziejn± wiec trudno powiedzieć zebym chodzila do szkoly ze wzgledu na znajomych....mnie sie poprostu cos robi jak ich widze Razz Ale s± przedmioty ktore lubie i ze wzgledu na nie lubie chodzic do szkoły. Poza tym bez szkoly nie mialabym co robic, zanudzilabym sie Smile Ale nie powiem ze szkola mnie nie meczy Wink Ale dla mnie jest to w pewnym sensie przyjemny wysilek bo nagroda w postaci dobrej oceny, wolnego czasu czy nawet wlasnej satysfakcji jest tego warta Wink
Anonymous - Pi± 03 Gru, 2004 18:24
Temat postu:
JA lubie szkole:) nie myslcie ze jestem kojonkiem bo zdarzaja sie zle oceny:) lube ja dlatego ze tam mam szanse spotkac sie z przyjaciolmi:) mam swietna klase wiec chetnie tam chodze... zreszta mam 2 szkoly normalna i muzyczna ale bardziej lubie normalna:)
BamBI - Pi± 03 Gru, 2004 19:30
Temat postu:
Nie lubię szkoły i żebym mogła nie i¶ć to bym pewnie nie chodziła do szkoły, ale straszna nuda by była Very Happy
Will11 - Sob 04 Gru, 2004 18:37
Temat postu:
Ja lubię szkołę. W niej się najwięcej dowiedziałam. Laughing

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group