Dzieci OnLine
SONDY ANKIETY - kto z was lubi szkole
roger-1989 - Pi± 26 Lis, 2004 22:13
Temat postu: kto z was lubi szkole
Kto z was lubi szkole
Tisiana - Sob 27 Lis, 2004 23:36
Temat postu:
Ja osobi¶cie nienawidze szkoły...byłoby pięknie jakby jej nie było...jak jest szkoła to mam mniej czasu dla każdego..a tak to wieczne wakacje ach...ale wszyscy ludzie byliby głupi..ale ja zagłosowałam że nienawidze..
Elly - Sob 27 Lis, 2004 23:50
Temat postu:
Jednym słowem nie nawidze szkoły może troche przesadziłam poprostu bardzo nie lubie szkoły i przy życiu w budzie trzymaj± mnie tylko moi kochani przyjaciele ...
Elun - Nie 28 Lis, 2004 17:08
Temat postu:
a ja lubie. ale chodzi mi tu tylko i wylacznie o ludzi, ktorzy do niej chodza, a nie o to, ze lubie sie uczyc. Mam tam wielu znjaomych i lubie z nimi przebywac razem. Dlatego lubie tam chodzic.
Elly - Nie 28 Lis, 2004 17:21
Temat postu:
Ja mam dokładnie tak samo jak amazonkAA . chodze do szkoły dla ludzi któży tak s± .
Elun - Nie 28 Lis, 2004 17:45
Temat postu:
niestety nauka jest tego skutkiem ubocznym hehe
Elly - Nie 28 Lis, 2004 18:21
Temat postu:
ale ten skutek uboczny nie jest taki zły ....
mroweczka - Pon 29 Lis, 2004 14:15
Temat postu:
A ja się szczerze przynzma,że lubię. Jedyne czego nie nawidze wprost to historia:[ Nie wiadomo, ile można się uczyć i tak nic nie rozumiem. A pzoa tym uwilebiam się ¶miać z ludĽmi z klasy,a fizyke wprost koooocham(wiem,ze jestem swirnięta :p).
Nikita - Sro 01 Gru, 2004 19:26
Temat postu:
Heh...A ja lubię chodzić do szkoły! Mogę się spotkać z przyjaciółmi , poplotkować i sporo się nauczyć
Wierzbo moim ulubionym przedmiotem jest historia
Kocham j±...ale jest to zasługa naszego okropnie przystojnego 25-letniego pana od historii! Po prostu boski!
I¶ka - Sro 01 Gru, 2004 21:40
Temat postu:
Ja tam lubie szkole... jest loozik =] Chociaż 3 klasa ¶rednio mi się podoba... nie ma starszych, nie ma z kim flirtowac na dlugich przerwach
Tylko w szkole mogliby zlikwidować dwie rzeczy: oceny i nauczycieli
Idda - Sro 01 Gru, 2004 21:56
Temat postu:
Oj,I¶ka,I¶ka..ty juz o jednym tylko my¶lisz...
A ja zaznaczyłam,ze lubię...a w sumie nie wiem,czemu...????
No taaa...lubię się spotkać z kolegami i koleżankami,a na lekcjach można sie czego¶ ciekawego czasem dowiedzieć..ale nienawidzę ZADAŃ DOMOWYCH!!!!
Moja zmora...I¶ka-nieee.....nauczyciele moga być,ale oceny zdecydowanie powinno się usun±ć...a przynajmniej te ze sprawdzianów...
PS Gdybym miała wybierać pomiędzy gimnazjum,a szkoł± muzyczn±,to bez zastanowienia wybrałabym to drugie =]=]
Juwenta - Pi± 03 Gru, 2004 14:49
Temat postu:
Ja raczej lubie szkołe
Klase mam beznadziejn± wiec trudno powiedzieć zebym chodzila do szkoly ze wzgledu na znajomych....mnie sie poprostu cos robi jak ich widze
Ale s± przedmioty ktore lubie i ze wzgledu na nie lubie chodzic do szkoły. Poza tym bez szkoly nie mialabym co robic, zanudzilabym sie
Ale nie powiem ze szkola mnie nie meczy
Ale dla mnie jest to w pewnym sensie przyjemny wysilek bo nagroda w postaci dobrej oceny, wolnego czasu czy nawet wlasnej satysfakcji jest tego warta
Anonymous - Pi± 03 Gru, 2004 18:24
Temat postu:
JA lubie szkole:) nie myslcie ze jestem kojonkiem bo zdarzaja sie zle oceny:) lube ja dlatego ze tam mam szanse spotkac sie z przyjaciolmi:) mam swietna klase wiec chetnie tam chodze... zreszta mam 2 szkoly normalna i muzyczna ale bardziej lubie normalna:)
BamBI - Pi± 03 Gru, 2004 19:30
Temat postu:
Nie lubię szkoły i żebym mogła nie i¶ć to bym pewnie nie chodziła do szkoły, ale straszna nuda by była
Will11 - Sob 04 Gru, 2004 18:37
Temat postu:
Ja lubię szkołę. W niej się najwięcej dowiedziałam.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group