Dzieci OnLine

Na luzie... - Czy mnie lubisz?

kicp - Sob 27 Lis, 2004 10:17
Temat postu: Czy mnie lubisz?
Widze ze zeby byc trendy trzeba zalozyc taki topic

no wiec, wypowiadajcie sie o mnie Wink
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 10:28
Temat postu:
Lol. ;p Nie wiem, nie znam Cię praktycznie w ogóle. Nie jesteś głupi, ale niektóre Twoje posty mnie irytują, bo są:
a) za krótkie
b) są offtopami
No i był taki jeden pościk, który mnie wnerwił nieprzeciętnie... Razz Chyba wiesz który.
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 11:32
Temat postu:
Nie znam ciebie dobrze ale tak jak mowi Femme masz troche za krotkie posty ... pisz wiecej:)
mroweczka - Sob 27 Lis, 2004 12:06
Temat postu:
Podzielam zdanie Femme w całości. Nie znam Cie za bardzo,ale Twoje posty mnie czasami naprawdę denerwują. Poza tym istenie takie coś jak "Ranking moderatorów"-wbrew pozorom nie trzeba tam dodawać tylko moderatorów. Ty też możesz się tam sprawdzić,nie trzeba specjalnie zakłądać nowego tematu.
Pulkownik Nikt - Sob 27 Lis, 2004 14:54
Temat postu:
Przez Koprofaga niezbyt Razz. No i czesto offtopujesz ale o to nie bede nikogo oskarzal bo sam sie tym zajmuje Mr. Green
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 19:37
Temat postu:
Kic :*
KoFFaNie MoJe, CiEkAwE KiEdY Ci SiĘ OcZęTa ZmĘcZą oD TeJ PoJ - KhY kHy PiSoWnI :*
Chesterka - Sob 27 Lis, 2004 20:05
Temat postu:
Widzę, że troszkę siem namnożyło takich tematów... I pomyśleć że zapoczątkowała to Sami... Razz

Ja nie mam o tobie zdania... Żeczywiście twoje posty są krótkie, mógłbyś siem postarać Rolling Eyes
Malvina - Nie 28 Lis, 2004 19:45
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Żeczywiście twoje posty są krótkie,

Nie są takie krotkie..:>
A co do tematu.. to nie znam Cię i nie mam o Tobie zdania .
kicp - Nie 28 Lis, 2004 22:00
Temat postu:
R2 :* KoFFuSiAm Cie =)

btw, Chesterka : rzeczywiscie, nie żeczywiscie.

p.s. - chyba nie dlugosc, a jakos postu sie liczy, ale co ja tam wiem.
Anonymous - Pon 29 Lis, 2004 17:01
Temat postu:
:* Kic :*
Chesterka - Pon 29 Lis, 2004 18:39
Temat postu:
Wszyscy się mnie czepiacie Evil or Very Mad czemu akurat mnie Confused jak ktoś zrobi błąd ort. to mu nic nie piszecie, a jak ja zrobię to zaraz ktoś mnie poprawia Neutral a w szczególności to Malvina się do mnie przyczepiła Shocked Co wy do mnie macie? Razz
Inteligencja - Pon 29 Lis, 2004 18:48
Temat postu:
Heh... teraz mogę mieć do Ciebie to, iż off-topujesz, spamujesz.

Kicp, wiesz, bycie trendy to wcale nie taka dobra rzecz... wiesz, te obowiązki i Ci, ach, Ci fani.. blableblable ;P.

Popieram innych Smile - Twoje posty czasem niezbyt wiele wyrażają.

Cytat:
p.s. - chyba nie dlugosc, a jakos postu sie liczy, ale co ja tam wiem.

Wiesz co nieco o hm... swoistej formie manipulacji ;P.
Chesterka - Pon 29 Lis, 2004 19:15
Temat postu:
To nie jest spam... Gdybym napisała coś kompletnie nie na temat to byłby spam, a ja tylko pytam się o coś co znalazło się w ich postach, a to jest różnica Razz Jak chcesz się wymądrzać, to najpierw miej powód Razz
Anonymous - Pon 29 Lis, 2004 20:08
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
To nie jest spam... Gdybym napisała coś kompletnie nie na temat to byłby spam, a ja tylko pytam się o coś co znalazło się w ich postach, a to jest różnica Razz Jak chcesz się wymądrzać, to najpierw miej powód Razz

Śmiem sądzić ze to spam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group