Dzieci OnLine

Na luzie... - ostatki:)

Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 21:39
Temat postu: ostatki:)
siemka... jak bawiliscie sie na ostatkach:)???
do mnie przyszly kumpelki bylo zaczepiscie... byly od 19 do 21.30:) tanczylysmy i wogle roznosci:) do radia dzwonilysmy pozdrawialysmy.. buahaha poprostu cool chyba na zawsze zapamietam ten wieczor? a i jeszcze w butelke pogralysmy Mr. Green a jak wy spedziliscie ostatki??
Tisiana - Sob 27 Lis, 2004 23:37
Temat postu:
A ja się jakos szczególnie nie bawiłam w tym roq..tak jakoś wyszło ... no ale cóż ... Sad
zazulita - Nie 28 Lis, 2004 18:24
Temat postu:
Ja wczoraj byłam u koleżaki na andrzejkach. Było naprawde suuuuper!!! Świetnie się bawiłam!!
Elun - Nie 28 Lis, 2004 18:26
Temat postu:
a u nas tak jakos wyszlo, ze w ogole sie nie bawilismy (chyba pierwszy raz w zyciu), wiec co tu duzo opowiadac.
Naomi - Nie 28 Lis, 2004 18:40
Temat postu:
U mnie też nic... A szkoda Sad
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie fajniej biggrin
panienka_wierzba - Nie 28 Lis, 2004 19:15
Temat postu:
a ja sobie byłam na sesji Dnd u kumpla do wpół 10 (wieczór) a ze wiedziałąm ze brat robi impreze w domu ze swoimi znajomymi to przyprowadziłam mojego mg do domq =p.
Od godziny 10 do godziny 5:22 (dokładnie =D) bawiliśmy się przednio (ja i koledzy mojego brata ^^). Potem kumple poszli (jedna kumpela uciekła troszkę przed 11 wiec troszkę wcześniej) a jeden został hmmm na "noc" =). O 10:30 pobudka, sprzątanie domq i robienie śniadanka Wink
Anonymous - Wto 30 Lis, 2004 14:43
Temat postu:
A ja z moim przyjacielem Marcinkiem pozdro Smile ciągle sobie imprezujemy Wink jakis dobry film na PC pizza, cola, chipsy itd. I impra jak się patrzy SmileSmileSmile PS i dużo spox muzyki ale to juz po filmie, bo chyba nie wypada słuchac muzy na filmie, zwłaszcza na horrorze Twisted Evil
Anonymous - Nie 05 Gru, 2004 18:57
Temat postu:
Ja andrzejki spędziłam w objęciach A. Razz
I właściwie, to było lepsze niż wdzieranie się do jakiejś pseudo-dyskoteki do Podstawówki czy do Liceum. Smile
justka007 - Sob 11 Gru, 2004 19:37
Temat postu:
Ja bym sie z wami dobrze bawiła jakbyscie nie myślały, zę jestm na dyskotece. Ale nie mam wam tego za złe.
Miracle - Sob 11 Gru, 2004 20:51
Temat postu:
Ja sie w tym roku nie bawilam Sad Exclamation Sad Exclamation Sad
Elly - Sob 11 Gru, 2004 21:01
Temat postu:
Miracle ja tez nie Sad
nidhogg - Sob 11 Gru, 2004 21:06
Temat postu:
hm wiecie, ale jest taka sprawa, ze ostatki sa przed wielkanoca a nie bozym narodzeniem..

"Ostatki, lud. mięsopust - trzy ostatnie dni karnawału. Następny dzień - środa popielcowa oznacza początek oczekiwania na Wielkanoc."
EU07 - Sob 11 Gru, 2004 21:22
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
hm wiecie, ale jest taka sprawa, ze ostatki sa przed wielkanoca a nie bozym narodzeniem..

"Ostatki, lud. mięsopust - trzy ostatnie dni karnawału. Następny dzień - środa popielcowa oznacza początek oczekiwania na Wielkanoc."

Dokladnie, też mi się tak wydawalo...
Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 10:08
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
a ja sobie byłam na sesji Dnd u kumpla do wpół 10 (wieczór) a ze wiedziałąm ze brat robi impreze w domu ze swoimi znajomymi to przyprowadziłam mojego mg do domq =p.
Od godziny 10 do godziny 5:22 (dokładnie =D) bawiliśmy się przednio (ja i koledzy mojego brata ^^). Potem kumple poszli (jedna kumpela uciekła troszkę przed 11 wiec troszkę wcześniej) a jeden został hmmm na "noc" =). O 10:30 pobudka, sprzątanie domq i robienie śniadanka Wink

I tak było za mało piwa, brakło wódki, fajki się skończyły a Evka pitła za wcześnie Smile Dobiero rozebrałem łóżko ^^

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group