Femme Fatale napisał/a: |
4. Najbardziej pomocna -...Chesterka... |
Inteligencja [?] napisał/a: |
6. Na pewno jakieś głupiutkie dziewuszki myślące tylko o jednym są ;P |
kicp napisał/a: |
Największa głupota na forum - ten temat. |
panienka wierzba napisał/a: |
gdy czytałam Twoją "definicję" romantyzmu Inteligencjo zataczałam sie ze śmiechu.. Ty chyba nie wiesz co to jest jeżeli uważasz to za czekanie na ksiecia z bajki =/ |
Agnieszka12 napisał/a: |
a mnie nikt nie wymienił ( no a tak wogle to ja nie wiem |
Kamix napisał/a: |
9. największa laska - wszystkie laski ktore sa zarejestrowane na dziecionline.pl
|
KoT napisał/a: |
Witam.
Cóż, co do romantyzmu, to moja polonistka ma dość ciekawe zdanie na ten temat. Podczas jednej z codziennych lekcji zapytała "Co bylo najważniejsze w romantyźmie? O czym pisali, myśleli ludzie żyjący w tej epoce?" - Odpowiedź brzmiała - Miłość, najlepiej jeszcze tragiczna, jakiegoś wielmoża, który wskutek jakiegoś równie tragicznego wypadku stracił majątek, pozostała mu duma, honor, i dama serca, która ma romans z lokajem, bla bla bla... Pozdrawiam ![]() ![]() |
Kamix napisał/a: |
Każdy ma prawo do błedów i trzeba taka osobe fachowo uswiadomic aby juz takich bledow nie popelniala, nie zaglebialem sie w definicje Inteligecji pisze odp. na podstawie opisu wierzby |
Ppark napisał/a: |
Twoja polonistka zatrzymała się ze swoim pojmowaniem "romantyzmu" na "Cierpieniach młodego Wertera". Albo jeszcze lepiej, w średniowieczu, na pieśniach trubadurów prowansalskich. |
Inteligencja napisał/a: |
A zresztą nieważne. Po cóż mam się wysilać... I tak zapewne mnie nie zrozumiesz. |
Iśka napisał/a: |
Pezepraszam, ale dopiero teraz zauważyłam ten temat... wybaczycie ? ![]() 1. Najwieksza inteligencja - Aga (ToJa), Deg i niewątpliwie Mrówcie ![]() 2. Najbardziej zabawna - Wierzba, Idda =P 3. Najbardziej pomocny - Deg, Kamix, Półk. Nikt ![]() 4. Najbardziej pomocna - Mrówcia, Nina, ToJa 5. Największy romantyk - chyba jednak Kamix ![]() 6. Największa romantyczka - no, napewno nie ja... może Wero? Ona non stop ma jakieś kłopoty z miłością. chociaż nie wiem czy to z niej robi romantyczkę ![]() 7. Chodząca skromność - tu napewno Mróweczka i Kinga 8. Największy przstojniak - hmm... nie wiem ![]() ![]() 9. Największa laska - Mała i Młoda =] 10. Największy zboczylasek - Wierzba miałaby prawo się obrazić gdybym wpisała tu kogo innego ![]() 11. Najleprzy przyjaciel - mmm... Werka, Koral, Nina, Kamix i Mrówcia (ale z nią nie mam żadnego kontaktu poza forum... bo siem do mnie sinia nie kce odezwać! ![]() 12. Super Mod : z ankiety wynika, że Mróweczka ![]() |
dorota93 napisał/a: |
10. Największy zboczylasek (hyhyhy) - .... BRAK |
Kinga napisał/a: |
Hyh ... chyba nie ma tego topicu ... a jak jest to robimy new edition ;P
A wiec ... do każdego punktu dopiszcie jedna lub wiecej osób 1. Najwieksza inteligencja 2. Najbardziej zabawny 3. Najbardziej pomocny 4. Najbardziej pomocna 5. Największy romantyk 6. Największa romantyczka 7. Chodząca skromność 8. Największy przstojniak 9. Największa laska 10. Największy zboczylasek (hyhyhy) 11. Najleprzy przyjaciel 12. Super Mod Jak coś to bedę edytowac i dodawać te punkty ![]() |