Muzyka, Kultura, Media - Szukam MP3... EU07 - Nie 28 Lis, 2004 22:36 Temat postu: Szukam MP3...
Czy ma ktoś może piosenkę Baby Bird - "You're gorgeous"? To ta z podkladu do reklamy nowego Renault Thalia. Namierzylem już tytul, ale nigdzie nie mogę znaleźć mp3... Jak ktoś ma będę wdzięczny Elun - Pon 29 Lis, 2004 15:17 Temat postu:
sproboj skozystac z kazaa, tam na pewno bedzie ta piosenka do sciagniecia od kogos z kompa EU07 - Pon 29 Lis, 2004 16:26 Temat postu:
Probowalem z DC++ ale niestety nigdzie nie ma. Jeśli chodzi i Kazę to nie mam tego programu i wstyd się przyznać nawet jakbym go mial to nie umialbym go skonfigurowac Ale coz...popytam wśród znajomych - ktoś musi to mieć Keeveek - Pon 29 Lis, 2004 16:29 Temat postu: ...
człowieku, mój ojciec ma tyle płyt, że szok, ma nawet takie, które były wydane w 500 egz. , w necie znajdziesz wszystko. Nie szukaj na ogólnych hubach, tylko na tematycznych, np. proge.no-ip , czy bluesbreakers, tam mają takie rzeczy, o których ci się nie śniło. ale jakby co , to jest jeszcze torrent i emule kicp - Pon 29 Lis, 2004 16:45 Temat postu:
i soulseek, polecam! znajdziesz wszystko, sciagniesz szybko, czego chciec wiecej? EU07 - Sro 08 Gru, 2004 14:10 Temat postu:
Temat ulegl przedawnieniu. Proszę o zamknięcie Powód: znalazlem tą mp3 misia*** - Sob 25 Gru, 2004 18:32 Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
sproboj skozystac z kazaa, tam na pewno bedzie ta piosenka do sciagniecia od kogos z kompa
amazonka ma racje właśnie ściągnełam kazza (www.kazzalite.pl)to jast nielegalne ale ...w duszy Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 21:57 Temat postu:
Chyba proźba EU powinna zostać rozpatrzona, ale wcześniej mi się nie chciało zamykać... jednak widzę, ze temat już skończony, a i tak odnawiany