Keeveek napisał/a: |
...blebleble |
Nie dochodzi do zapłodnienia kiedy sperma dostaje się do pochwy, tylko wtedy, kiedy plemniki dostają się do jajowodów, gdzie przemieszcza się komórka jajowa.
|
Ten płyn w spermie zawiera substancje odżywcze dla plemników, jak np. glukoza, jej smak zależy w pewnym stopniu od spożywanych pokarmów. (może być np. pikantna, lekko oczywiście) |
adam(o)_1991 napisał/a: |
jeski juz se nie nabijajcie postow glupimy odpowiedziami :-/ |
mycha92 napisał/a: |
Eeee, no ja myślałam że w gimnazjum jest WDŻ, albo przynajmniej w podstawówce był, bo ja mam już drugi rok... |
Ona89 napisał/a: | ||
Mycha, a o czym mówią u was na WDŻ? Bo ja miałam w pierwszej gim. i mówili tylko o nałogach, czyli alkochol, papierosy i o tolerancji, a takie tematy nie były ani razu poruszane |
to wy chyba chodzicie do szkół gdzie uczą zakonnice ![]() my zakładamy prezerwatywy na banany, a wy co? nic? ![]() |
mycha92 napisał/a: |
No co, ja nie mam biologii, bo jestem w 6 klasie ![]() |
Miracle napisał/a: | ||
Mycha ja tez chodze do 6 klasy ale mam biologie i geografie.Przemiot ogolny nazywa sie przyroda ale my mamy np. w jednym semestrze w poniedzialki i czwartki biologie a w srode geografie a w drugim semestrze w poniedzialek i czwartek biologie a w srode geografie. Adeam ja jestem o rok mlodsza od ciebie i juz dawno tkie rzecy wiem.Jak cie nikt "niedoksztalca" to w kadej mlodziezowej gazecie mozna o tym zawsze przeczytac ![]() |