Gabra napisał/a: |
A jak nie,to popros zeby inna koleznka albo kolega to zrobił. |
Pan_Feanor napisał/a: |
I tak by się zachowało to właśnie 90% ![]() |
Inteligencja napisał/a: |
Tu nie chodzi już o samą koleżankę (wyraz głupoty)... lecz ogólnie o jej zachowanie (wyraz głupoty) ;P. Po prostu jest głupia... niedojrzała... |
Tu nie chodzi już o samą koleżankę (wyraz głupoty)... lecz ogólnie o jej zachowanie (wyraz głupoty) ;P. Po prostu jest głupia... niedojrzała... |
Cytat: |
PS. nie próbuj udawać inteligentnej, bo Ci to i tak nie wychodzi |
Nie zdziwiłbym się, gdybyś mnie nie zrozumiała. Może ktoś Jej wytłumaczy, bo ja już nie mam siły ;P? |
Frigg. Dziękuję ![]() Gabrielen, co ciekawe, na razie wymieniłaś właściwie tylko jeden. Skąd miała wiedzieć? Cóż, a dlaczego miała przypuszczać, iż on ją kocha? Wybacz, lecz to już wałkowałem... Brak Ci słów... ach, ta ubogość językowa... jak często się odzywa ![]() Cóż, jesteś naturalna... ehm... jeszcze lepiej ![]() Ja nie rozumiem... wiesz, często się posługuję ironią/aluzją. O ile Femme Fatale takową wyczuwa... czasem ![]() ![]() ![]() Nie rozczarowałaś mnie, bo przypuszczałem, iż posuniesz się do kłamstwa. Zgadzam się, popełniasz bardzo dużo błędów... naprawdę dużo... Nie "KTo", tylko "Kto". Po "Poza tym" brakuje przecinka. "Kto nie ryzykuje, ten nie wie" - nie masz przecinka. Wracając do Twojego bogactwa słów... a raczej jego brak... cóż, spróbuj się posługiwać polską mową. Rozumiem, iż nie potrafisz wyrazić swych myśli w naszym ojczystym języku, lecz... a może to jednak nie ubogość słownictwa, lecz wstyd przed powiedzeniem "przepraszam" ![]() PS. ja nie śpię mięsem. Nie rozumiem w ogóle "spać mięsem". Cóż, może to moja ubogość się odzywa ![]() A ja Ciebie nie pozdrawiam, bo Cię nie lubię ;P. PS2. możesz wulgarnie się wyrażać na temat mojej osoby. Ja się do tego nie posunę. Nie mów za nas dwóch... mów za siebie ![]() --- PS.... moja droga, z tym 'tesz' to naprawdę zawiła historia. Obawiam się, iż zbyt zawiła jak dla Ciebie. PS. mam nadzieję, iż weźmiesz sobie moje uwagi do serca i poprawisz swój post ![]() |
Wracając do Twojego bogactwa słów... a raczej jego brak... cóż, spróbuj się posługiwać polską mową. Rozumiem, iż nie potrafisz wyrazić swych myśli w naszym ojczystym języku, lecz... a może to jednak nie ubogość słownictwa, lecz wstyd przed powiedzeniem "przepraszam" ![]() |
Inteligent napisał/a: |
Rozumiem, iż Ty jesteś na poziomie zwierząt (/niższym) |