Inteligencja napisał/a: |
Albowiem gówniary, które - nie znając chłopaka - zwracają się do niego z takimi kłopotami okazują właśnie swoją dojrzałość. Miłość to nie tylko ciało fizyczne, lecz tesz uczucia. Te drugie zazwyczaj wynikają z pierwszego... |
Wiele razy się zdażyło, iż opacznie zostałem zrozumiany (...) |
Inteligent napisał/a: |
Kocie, jestem subtelny. Lecz, jak już zapewne zdążyłeś zauważyć, użytkownikom tego forum niezbyt wychodzi wyczuwanie aluzji i ironii (ciekaw jestem, czy tą ktokolwiek wyczuje ). Wiele razy się zdażyło, iż opacznie zostałem zrozumiany, gdyż odkryto jedynie powłokę mej wypowiedzi, a nie jej dogłębny sens. |
Cytat: |
a oglądanie za "ładną dupą" to my mamy w genach, a i to powstrzymać się da. |
Gabrielen napisał/a: |
Tak, da się, ale wielu woli mieć "ładną dupę" niż "fajną dziewczynę". |
Anonymous napisał/a: |
inteligencja jestes jeb*iety, z ciebie to dopiero gówniarz a ten twój nick to jest*nie wyrażaj się**wy bo z tba nic wsóplnego nie ma
a co do tego dyktanda hhhahahahahhahahahahahhahahah debilski przykład !!!!! he hheh eh leczyć sie!!!!! |
Okazałaś swą głupotę dając ten cytat. "Tesz". Gdzie znajduje się w moim poście, kochanie? Czy post był edytowany? Nie. Zatem zamknij usteczka na ten temat. |
Nie przypominam sobie, bym pisał "tesz". |
Zauważ, iż błąd poprawiłem zanim mi go wytknęłaś... :> |
nie wiem, czy o tym wiesz, lecz ostatnio pojawiła się silnie uargumentowana teza, iż to kobiety wybierają partnerów, nie odwrotnie. |
Wiesz, samiec próbuje być atrakcyjny, by mógł mieć potomstwo. ;P |
Mówię tylko, iż te dziewczyny niepotrzebnie sobie robią nadzieję... |
Em... a jakie to ma znaczenie ;>? Niech Ci będzie, ustąpię ;P |
Maciek napisał/a: |
na malolaty to sie chodzi jesli masz potrzebe ;] sami sie domyslcie jaka |
Cytat: |
prezmówiłem |