Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Pech... i tyle.

Anonymous - Czw 02 Gru, 2004 15:26
Temat postu: Pech... i tyle.
Mam krzywego (niestety) penisa (ładne wyrażenie jak na to :D ) !!! Co zrobić żeby był prosty :oops: ?
Keeveek - Czw 02 Gru, 2004 16:30
Temat postu:
operacja, stary, operacja Razz
Kinga - Czw 02 Gru, 2004 16:33
Temat postu:
Keeveek ?

Eh ... Gośc ... Penis nie musi byc prosty ... to ż jest zakrzywiony nic nie znaczy ...
Nie jest potrzebna zadna operacja bo to normalne ... ne próbuj tez w jaki kolwiek sposób sam go prostować
Keeveek - Czw 02 Gru, 2004 16:34
Temat postu:
samemu nic nie zrobi, chyba, że chodzi ci o klamerki Razz

a napisałem, że operacja, ponieważ jeśli to powazne skrzywienie, to tylko w ten sposób może to zrobić

jeśli nie jest to nic wielkiego, nie musisz nic prostować Razz
Anonymous - Czw 02 Gru, 2004 17:02
Temat postu:
LoL. Ciekawe wypowiedźi na mój temat :P. Tyle że tu już zaczyna być [cenzura]ące ...
Anonymous - Czw 02 Gru, 2004 17:06
Temat postu:
Tyle że on nie jest zakrzywiony... prędzej wykrzywiony. Wstyd mi za mnie :| .
Anonymous - Czw 02 Gru, 2004 17:23
Temat postu:
moj chłopak ma prostego wiec nie wiem jak wyglada skrzywiny penis??ale jezeli to nie jest bardzo powazne skrzywienie ktore naprzykla uniemozliwialo stosunek to owszem operacja ale jezeli chodzi ci ylko o wyglad to nie rob tego bo to nie mialo by sensu a jezeli dziewczyna nie chciala by byc z toba to poprostu nie bylaby ciebie warta
mi by to napewnii nie przeszkadzalo
bye
a i nie wiem w jakim jestes wieku? zeby nie bylo ze takie głupoty 12 latkowi wypisuje
nidhogg - Czw 02 Gru, 2004 20:21
Temat postu:
hyh co prawda zbyt wielu penisow na zywo nie widzialam (staram sie byc monogamistka Wink) to z tego co wiem (rowniez z konsultacji kolezenskich - zazwyczaj w ktoryms momencie babskich pogaduszek schodzi na penisy Wink) - sporo ma pewnego stopnia skrzywienie Wink (w tym moj mezczyzna - znaczy Jego penis)
chyba ze Ty mowisz o takim w okolicach 90 stopni Wink wtedy bym sie zaczela martwic.
malego stopnia w niczym nie przeszkadza..
Anonymous - Pią 03 Gru, 2004 16:14
Temat postu:
Nie wiem ile dokładnie ale coś może koło 80 stopni :mrgreen: .
Kinga - Pią 03 Gru, 2004 16:17
Temat postu:
że ile ?? ... 80 stopni ? od poczatku penisa ? to troche dużo ... a podczas wzwodu tez tak masz ?
roger-1989 - Pią 03 Gru, 2004 16:34
Temat postu:
nic nie jest idealne
Anonymous - Pią 03 Gru, 2004 16:37
Temat postu:
80 stopni to chyba trochę za dużo z tego co myślę, bo o małych to słyszałam, że są dupuszczalne, ale 80...
Kinga - Pią 03 Gru, 2004 16:46
Temat postu:
Ale wiecie może on coś nie tak patrzy ... np podczas spoczynku wtedy to tak sie może zgiąć ;P ale podczas wzwodu nie powinno tak być
Keeveek - Pią 03 Gru, 2004 17:13
Temat postu:
jezu, a czy mu nie chodzi przypadkiem o skrzywienie skóry? tzn. że nie leży na penisie idealnie prosto? próbuj ją ściągnąć, jeśli się da, nie martw się
Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 21:05
Temat postu:
Może uznacie że jestem debilem itepe itede za to pytanie ale jednak :-D. Co to jest wzwód :lol: ?
Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 21:42
Temat postu:
Ja raczej nie powinnam znac sie na tych rzeczach ale moim zdaniem to jest naturalne.Czytalam w gazecie ze to moze byc wywolane jakimis powiklaniami czy jakos tak.Najlepiej isc do lekarza...
Keeveek - Nie 05 Gru, 2004 14:21
Temat postu:
Jest to stan zwany erekcją, czyli napełnienie członka krwią, przez co staje się większy i twardszy Wink
LookAtMe - Nie 05 Gru, 2004 16:34
Temat postu:
hehe hmm jak by to ladnie powiedziec Wink
to jest moment w ktorym nabrzmiewa Razz
a wracajac do samego tematu: moze powinienes to z kims skonsultowac? z jakims lekarzem czy cos kolo tego...
Kinga - Nie 05 Gru, 2004 16:36
Temat postu:
Wzwód jest wtedy gdy twój penis się ... podnosi ... wtedy pozatym twardnieje i jest prosty

Hyym ... wzwód powoduje bodziec ... najczęsciej coś co podnieciło chłopaka ... Niom
Czyli wzwód chłopak ma wtedy gdy się podnieci
Pan_Feanor - Nie 05 Gru, 2004 19:36
Temat postu:
Brawo panowie i panie <klap klap>....

Jesteś jeszcze z tego co widze fes młody, poczekaj pare miechów, jak nic niepomozę to skonsultuj się z kimś.
A teraz tak czy przypadniemiem penis od początu nie shodzi na którąś ze stron ? BO jak tak to alles kla Możesz sie martwić jak o te 70-80 stopni skrzywia się sam organ a nie jego położenie względem osi....
Anonymous - Pią 10 Gru, 2004 20:56
Temat postu:
hahahahhahahahahahahahahahah - bzyknij swoja kolezanke to soe przekomansz
Pan_Feanor - Sob 11 Gru, 2004 15:24
Temat postu:
Anonymous napisał/a:
hahahahhahahahahahahahahahah - bzyknij swoja kolezanke to soe przekomansz

Bzykłem i co ? Smile w jaki sposób pomoże to naszemy chłopcu z problemem ?
Anonymous - Sob 11 Gru, 2004 15:37
Temat postu:
gdzieś czytałam że jak sie bawi prąciem i jego wygina to ono potem zostaje takie krzywe
więc może spróbuj sie teraz tak bawić i wyginać żeby był z powrotem prosty?Smile
Anonymous - Sob 11 Gru, 2004 15:39
Temat postu:
[quote="kradziejka"]gdzieś czytałam że jak sie bawi prąciem i jego wygina to ono potem zostaje takie krzywe
więc może spróbuj sie teraz tak bawić i wyginać żeby był z powrotem prosty?:)[/quote]

Ja mam inną radę co Ciebie... niepisz takich głupot bo od tego się móżg krzywi i potem taki zostaje.... spróbuj pogłupieć bardziej to moze się wyprostuje...
Miracle - Sob 11 Gru, 2004 15:41
Temat postu:
TO ZE JEST KRZYWY ZNACZY ZE DOBRZE SIE ROZWIJASZ.Z CZASEM BEDZIE TROCHE PROSTSZY ALE NADAL NIE BEDZIE PROSCIUTKI JAK BYS CHCIAL(PRZECZYTALAM TO W PEWNEJ GAZECIE).JESLI CIE TO JEDNAK TAK NIEPOKOI IDZ POPROSTU DO LEKARZA...
Anonymous - Sob 11 Gru, 2004 21:51
Temat postu:
Ok. 80% mężczyzn ma lekko krzywego penisa. A co do tego skrzywienia 80 stopni - niemożliwe i tyle. :/ A jeśli jednak to pędem do lekarza, bo to jest zdeczka nienormalne (prawie kąt prosty, blech).

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group