Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - zabawa na imprezie ?

Mała - Pią 03 Gru, 2004 14:48
Temat postu: zabawa na imprezie ?
mam pytanie, co sadzicie o zabawach z facetami/laskami na imprezie, krotkiej jednorazowej. tylko na jedna noc bez zobowiazan. alkohol, jakis facet, nie chodzi mi tu zaraz o sex, bo mamy lat tyle ile mamy, ale posrednie rzeczy miedzy calowaniem -sexem. zdarza sie wam? co o tym myslicie?
prosze o uzasadnienie
Anonymous - Pią 03 Gru, 2004 15:52
Temat postu:
Hehehe mi się kiedyś tam zdarzy no ze dwa, ale to było słodziutkie i to nie było przegięcie ala sex no żeby tu ktoś nie myślał, dziewictwo dla Wierzby i jej kocyka Cool
panienka_wierzba - Pią 03 Gru, 2004 17:39
Temat postu:
dzieki Nenar ^^
no zdażyło się zdażyło =D raz czy dwa =) (sama wiesz, opowiadałam Ci miśq => ale pewnie nie wsyzstko Wink wiec moze opowiem nastepnym razem do końca).
Moim zdaniem, jesli Tobie i jemu było miło to nie warto żałować =). Wszystko jest dla ludzi tylko bez przesady (sex). Dla mnie to nic złego, poprzytulać się pocałować, albo nawet coś ostrzejszego ^^ nie widze w tym nic złego hyh.
No takie ejst moje zdanie =).
Kinga - Pią 03 Gru, 2004 17:43
Temat postu:
Hm ... ja jestem stała w uczuciach ( dobra nie jestem ... ale sie staram )
Napewno jeśli jestem z kimś to nie zdradzam tej osoby w żaden sposób ... poprostu nie robię tego co by mi sie nie podobało gdyby moj partner to robił ( zagmatwane ) ... Bez zobowiązań taka zabawa hmm ... spoko ale według mnie tylko wtedy gdy sie nie ma partnera ... A czy mi sie zdarzyło ... Yy .. zdarzyło Wink
panienka_wierzba - Pią 03 Gru, 2004 18:21
Temat postu:
No wlasnie, gdy sie nei ma partnera ^^
dwa rayz zdażyło mi się nie posiadajac nikogo (raz nawet hm.. z kilkoma osobami [ale tam buzi buzi to nic złego nie ^^]
raz z moim facetem Wink, yhh..

ale szczerze powiedziawszy wolę być wolna =) niczym i nikim nieskrępowana, chociaż lubię być z kimś to ejszcze bardziej wolę być wolna, robić to co mi się żywnie podoba nie martwiąc się że kogoś zdradzam (oczywiście bez przesady)
Anonymous - Pią 03 Gru, 2004 19:57
Temat postu:
Cóż, zdażyło się z dwa razy pod wpływem emocji. ;p Ja niby też jestem stała w uczuciach, ale czasem tak bywa, że... No, tego, sami wiecie. XD
Seks bez zobowiązań, po alkoholu - nigdy w życiu! A potem coś się pokręci i jest niechciana ciąża, czy AIDS, w lepszym wypadku jakaś kiła czy rzeżączka. Yh, za Chiny ludowe! XD
I fakt, to też zależy czy ma się partnera, czy nie... Wink
Nie no, ja staram się nie wyglądać na imprezach jak "pierwsza lepsza". Tss... Nie muszę się starać, po prostu wyglądam. ;p
roger-1989 - Pią 03 Gru, 2004 21:23
Temat postu:
kazdemu moze sie zdarzyc jak nie teraz to pozniej
nidhogg - Pią 03 Gru, 2004 22:31
Temat postu:
cholera Wink zle zaznaczylam bo mi sie po czasie przypomnialo, ze jednak zdarzylo Wink ale to bylo dawno i nieprawda Wink
fakt jest faktem, ze dopoki nikogo to nie krzywdzi to czemu nie...

ale etraz staly zwiazek.. to i pamiec mi szwankuje Wink
Will11 - Sob 04 Gru, 2004 22:15
Temat postu:
No cóż. Przydarzyło mi się trzy razy.
Mała - Nie 05 Gru, 2004 13:30
Temat postu:
no ja tez sie wypowiem:P.. mi dwa razy ^^
rozumiem jak 2-5 razy, ale wiecej.. to juz takie puszczalstwo. Neutral yhgm
Inteligencja - Nie 05 Gru, 2004 14:25
Temat postu:
roger-1989 napisał/a:
kazdemu moze sie zdarzyc jak nie teraz to pozniej

Zadzwoń do Radia Maryja/zapytaj się napotkanej zakonnicy/fanatyczki RM...

Jak dla mnie to wcale nie jest takie dobre ;P.
mroweczka - Nie 05 Gru, 2004 16:12
Temat postu:
No hm...Ja nie chodze na imprezy więc to też mi się nie zdarzyło Wink
Mróweczka Kwiat
Pan_Feanor - Nie 05 Gru, 2004 20:04
Temat postu:
Zdaża się, tu się popije... z 3 piwka za dużo. Przegięcie za ostre było tylko raz i nigdy więcej bo wynikło z tego wiele złego.
Ale ogólnie zabawa spoko byle by nie przesadzać...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group