Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - NO I CO TERAZ MAM Z TYM FANTEM ZROBIC ?? :(:(:(

Anonymous - Pią 03 Gru, 2004 21:30
Temat postu: NO I CO TERAZ MAM Z TYM FANTEM ZROBIC ?? :(:(:(
kupiłam kubek z napisem najlepszemu przyjacielowi z zamiarem dania w prezencie przyjaciółce mojej, ale czy to pasuje jej go dac skoro jest napisane KUBEK NAJLEPSZEGO PRZYJACIELA?? :(
mroweczka - Pią 03 Gru, 2004 22:04
Temat postu:
Ale problem Wink
Oczywiście,że możesz...Tu akurat moim zdaniem o płeć nie chodzi po prostu mówi się częściej "przyjaciel" niż "przyjaciółka" tz. na własnie takich kubkach tak się pisze Smile Zeby każdy mógł sobie kupić. Nie sądzę,zeby dziewczyna z atakie cos by się obraziła Smile
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 12:02
Temat postu:
Hej! tylko ze na tym kubku z drugiej strony jest namalowana twarz taka i raczej przypomina chłopaka :(:(:(:( czxy to cos zmienia ??? w tym co pisałeś wczesniej?
Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 12:19
Temat postu:
Nie "pisałeś", tylko "pisałaś". Z tego co wiem, to Mróweczka jest dziewczyną. A co do kubka - nie przesaaadzaj. Najważniejszy jest gest, pamięć, a nie takie detale. Napewno koleżanka nawet nie zwróci uwagi czy twarz będzie przypominała faceta, czy kobietę. Wink Daj jej ten prezent bez żadnego problemu czy wahania. Pozdrawiam.
Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 12:25
Temat postu:
a może powiedz że na tym kubku jest twój ideał? lub inaczej ale obruć to w żart:)
Anonymous - Nie 05 Gru, 2004 07:39
Temat postu:
Dzień dobry.
To nic nie zmienia. Ja często używam słowa "Przyjaciel" odnośnie dziewczyn, które za takie uważam, ponieważ "Przyjaciółka" kojarzy mi się niezbyt mile, poza tym jest tak pospolite, że... Nie krępuj się, od razu podaruj ten kubek.
Pozdrawiam Kwiat
justka007 - Nie 05 Gru, 2004 12:42
Temat postu:
Mi sie wydaje,z e sie nie powinna obrazić. Jeśli jest przyjaciółką to tak samo jak przyjacielem.
LookAtMe - Nie 05 Gru, 2004 16:02
Temat postu:
faktycznie nie ma sie czym przejmowac - prezent mozesz smialo dac - liczy sie sam fakt ze dalas a nie jakies szczegoly Wink
Miracle - Nie 05 Gru, 2004 17:18
Temat postu:
Jasne!!!Niektorzy nawet takie specjalnie wybieraja....
Pan_Feanor - Wto 07 Gru, 2004 17:52
Temat postu:
Przyjaciel to przyjaciel, jest to forma bezosobowa więc wszystko musi być w porządku, co to za przyjaciel coi się za kubek obraża Razz
Załamana14 - Sob 29 Sty, 2005 10:40
Temat postu:
oczewiście ż emożesz jej dać w koncu i co z tego ż episze przyjaci jak przyjaciel to chodzi o chlopka labo o dziewczynę ...Serdecznie pozdrawiam ....Papapapa
GirlX - Sob 29 Sty, 2005 21:05
Temat postu:
Załamana14 napisał/a:
oczewiście ż emożesz jej dać w koncu i co z tego ż episze przyjaci jak przyjaciel to chodzi o chlopka labo o dziewczynę ...Serdecznie pozdrawiam ....Papapapa

Wkurzasz mnie jush ZALAMANA. Po co odnawiasz te stare tematy ... aha juz wiem po co, zeby miec wiecej postow. To sie nazywa NABIJANIE. Nie wiem jak na tym forum ale na innych za takie cos grozi BANN (czyli zablokowanie). Nie wiem co Ci tak zalezy na postach.
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 21:08
Temat postu: Re: NO I CO TERAZ MAM Z TYM FANTEM ZROBIC ?? :(:(:(
Anonymous napisał/a:
kupiłam kubek z napisem najlepszemu przyjacielowi z zamiarem dania w prezencie przyjaciółce mojej, ale czy to pasuje jej go dac skoro jest napisane KUBEK NAJLEPSZEGO PRZYJACIELA?? Sad

Myślę że możesz. Wkońcu dziewczyna też może być przyjacielem a słowo to nie jest zarezerwowane tylko dla chłopaków.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group