PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Tylko dla chłopaków! Will11 - Sob 04 Gru, 2004 21:55 Temat postu: Tylko dla chłopaków!
Poznam jakiegoś miłego chłopaka. Poznać i gawędzić z nim mogę przez GG i e-mail.
Ktoś chętny? Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 22:02 Temat postu:
<stara się nie zacząć śmiać. naprawdę się stara...>
... MHAUAHUAHAUAHUAHAUABUAHAUHAUAHAUAHUHBUAHUAHAUAHAAUAHUAHAUAHAUHHHHH!!!! XDDDDDD
Nie no. Przepraszam. Moderatorowi nie przystoi. XD
Więc, droga Will, po pierwsze to chyba to powinnaś napisać w dziale "poznajmy się". Po drugie - jeśli szukasz chłopaka, to raczej tutaj go nie znajdziesz. ;p A po trzecie - czuję się dyskryminowana XD Z dziewczynami nie chcesz się zaprzyjaźnić?... *-* ;> Will11 - Sob 04 Gru, 2004 22:05 Temat postu:
Z dziewczynami też. A chcesz ze mną się zaprzyjażnićElly - Sob 04 Gru, 2004 22:06 Temat postu:
Feme Fatale śmiech to zdrowie więc śmiej się do woli ...
A co do posta to zgadzam się z Feme Fatale powinnaś to umieściś w dziale Poznajmy się ... Will11 - Sob 04 Gru, 2004 22:08 Temat postu:
Jestem tu nowa. Gdzie to jest? Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 22:09 Temat postu:
Err... Jasne. ;p Ale wiesz, to nie jest tak "hop na krowę i już cielę". ;> Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 22:28 Temat postu:
BANA JEJ! Inteligencja - Sob 04 Gru, 2004 22:47 Temat postu:
Femmuś... nie przesadzasz ; >?
Jeszcze wystraszysz dziewczynę/speszy się bidulka ; P...
Jako, że ja jestem bardzo pomocnym forumowiczem... prawda? <całe forum> "Taaaaaak" ;>... pomogę Ci ;>...
Zła Femme, nie pomoże, tylko wystraszy... a ja jestem dobry... nieprawdaż ? Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 23:08 Temat postu:
Tak, tak, tak.
Lizu lizu dupu dupu, hmm, Inteligencjo?
Nieważne.
Ja wcaale, ale to wcale nie jestem zła. Ja jedynie uświadamiam nowych forumowiczów. A że robię to w taki, a nie inny sposób - po prostu tylko tak potrafię. Pulkownik Nikt - Nie 05 Gru, 2004 03:21 Temat postu:
Prosiak... Bardzo smieszny jestes i wiem ze masz powiazania z inspektorem.. W kazdym razie daje ci ostrzezenia za kazdy glupi post ;/ mroweczka - Nie 05 Gru, 2004 11:35 Temat postu:
Cytat:
6. Tematy w "Przyjaźni,miłości" typu "szukam drugiej połówki" też będą natychmiast usuwane.
Tylko ze względu na to,że jesteś nowa nie gniewam się na Ciebie
temat blokuję.