Dzieci OnLine

O Forum - A może by tak

Anonymous - Nie 05 Gru, 2004 08:22
Temat postu: A może by tak
A może by tak mogło powstać forum o psycholigii. O odruchach człowieka, jego zachowaniu w skrajnych przypadkach, żeby dyskutować o tym. Mam kilka ciekawych artykułów i ostatnio się zastanawiałam gdzie je umieścić. A to było by chyba dobre.
Kamix - Nie 05 Gru, 2004 08:24
Temat postu:
W zupelnosci sie z Tobą zgadzam mam w budzie psychologie i naprawde wiele ciekawych rzeczy moglbym przekazac innym Smile jestem za Wink
Anonymous - Nie 05 Gru, 2004 08:57
Temat postu:
Taaak! Tak, tak, tak! *^^*
Świetny pomysł! ^^" Jestem jak najbardziej ZA. biggrin
Inteligencja - Nie 05 Gru, 2004 09:17
Temat postu:
Tak. To wspaniały pomysł...

Ja ostatnio myślałem nad założeniem forum, na którym wypowiadalibyśmy się na temat bytu, sensu samego w sobie, sensu istnienia, nad człowiekiem, Bogiem...

Ale pewnie takie nie miałoby zbyt wielkiego zainteresowania ... I przepraszam za off-top...
Nikita - Nie 05 Gru, 2004 10:50
Temat postu:
A dlaczego nie ? Jestem za Wink
mroweczka - Nie 05 Gru, 2004 10:53
Temat postu:
Ja TAKŻE Mr. Green Ale Wam chodzi o takie forum umieszczone w Trudnych Pytaniach czy tam koło "O wszystkim"? Smile
Malvina - Nie 05 Gru, 2004 11:07
Temat postu:
Jestem za ;]
Elly - Nie 05 Gru, 2004 11:18
Temat postu:
Ja też jestem za , Bardzo dobry pomysł Smile
Agentka - Nie 05 Gru, 2004 11:40
Temat postu:
myśle że to bardzo dobry pomysł Mr. Green
panienka_wierzba - Nie 05 Gru, 2004 11:41
Temat postu:
oo tak tak !! ^^ jestem za zaaa ZAAA!!! =)
podoba mi się, takie dyskusję są b. ciekawe, b. interesujące i chętnie bym sobie podyskutwała Wink
Iśka - Nie 05 Gru, 2004 13:34
Temat postu:
Tak, tak, tak i jeszcze raz TAK !!!
co tu dużo mówić... świetny pomysł Wink
Chesterka - Nie 05 Gru, 2004 13:46
Temat postu:
Jestem za!!!!!!!!!! Mr. Green Świetnie!!!!!! Very Happy
Elun - Nie 05 Gru, 2004 13:50
Temat postu:
przydalby sie taki dzial
Anonymous - Pon 06 Gru, 2004 17:35
Temat postu:
jeden wątły głos na nie
Inteligencja - Pon 06 Gru, 2004 18:00
Temat postu:
Czyżby to była zemsta Smile? Jeśli tak, to doprawdy dziecięca.. jeśli nie... mogłabyś uargumentować swą decyzję ;>?
Anonymous - Pon 06 Gru, 2004 19:02
Temat postu:
nie odwet

tylko i tak każdy pisze o swoih problemach w większości tematów w większości działów nie zważając do końca
jeśli więc posty o takiej tematyce przetrwały bez swojego działu i są czytane to przetrwają dalej
Anonymous - Pon 06 Gru, 2004 22:29
Temat postu:
Odwet?
No cóż co do twojego postu to ja bym chciała porozmawiać nie tylko o problemach, ale o odruchach i głębi ludzkiej psychiki. Zamieścić kilka artykułów z którymi się wstrzymuję.
Anonymous - Wto 07 Gru, 2004 09:57
Temat postu:
Ja też jestem na nie, jak to już w podobnym temacie pisałam. Nie widzę sensu, może się mylę, ale takie jest moje zdanie. Wink

Inteligencjo - jaki odwet kradziejki? Rolling Eyes Przecież chyba ma prawo do własnego zdania i do wygłaszania go "na głos".
Anonymous - Wto 07 Gru, 2004 13:52
Temat postu:
eh
człowiek raz wpadł na pomysł a potem wszyscy mu to będą wypominać

ja jestem na nie, wy jesteście na tak a więc niech będzie i ja tam nie wejdę
proste
Inteligencja - Wto 07 Gru, 2004 18:47
Temat postu:
Gabrielen. Zapisz się na kursy czytania ze zrozumieniem...

Ja niczego nie sugeruję. Proszę tylk o uargumentowanie swej decyzji. Proste, nieprawdaż? Naucz się, iż Twe zdanie musi mieć pewne fundamenty... inaczej runie w czyiś oczach. Słyszałaś kiedyś o bezpodstawnym zdaniu?

Smile
Anonymous - Sro 08 Gru, 2004 21:18
Temat postu:
Odebrałam to w troche inny sposób, no bo przecież każdego mógłbyś o to zapytać. Tak samo o argumentację osoby, które odpowiedział na "tak". Z resztą nie ważne.
Inteligencja - Sro 08 Gru, 2004 21:45
Temat postu:
Jak nieważne to po co zaśmieczasz forum Smile?

Pytam się tylko o osoby 'na nie', gdyż te zagłosowały nie na tę odpowiedź, na którą ja. Subiektywność jest piękna Smile.

Ja sam zagłosowałem na "tak", gdyż taki temat najzwyczajniej w świecie jest ciekawy. Nadto, mógłby wielu osobom pomóc. Poza tym, większość forumowiczów popiera ten pomysł... zatem cieszy się on ogólną akceptacją. A większość nigdy się nie myli (o ile ja w niej jestem ;P), nieprawdaż?
Anonymous - Czw 09 Gru, 2004 08:28
Temat postu:
ja zagłosowałam na TAK z innego powodu.
Psychologia to jest ważna dziedzina nauki.
Anonymous - Czw 09 Gru, 2004 13:59
Temat postu:
Inteligencja napisał/a:
A większość nigdy się nie myli (o ile ja w niej jestem ;P), nieprawdaż?

No cóż, czasem sie myli, ale jest to bardzo żadki przypadek. Razz Poza tym tutaj nie chodzi o to, czy ktoś się myli głosując na "nie", tylko o jego zdanie, czy chciałby, czy widzi sens by taki dział powstał.
Anonymous - Sob 11 Gru, 2004 00:07
Temat postu:
Weronika napisał/a:
ja zagłosowałam na TAK z innego powodu.
Psychologia to jest ważna dziedzina nauki.
No właśnie to też piękny dowód jakie potrzebne jest nam to forum. Jak na razie o 10 osób więcej uważa, ze takie forum by sie przydało Cool
Pulkownik Nikt - Sob 11 Gru, 2004 00:17
Temat postu:
a ja jak zwykle - "O wszystkim" Smile
Jak narazie widac nie ma na forum takich tematow a jak samo forum sie pojawi to pewnie stanie sie jak z Sf-Horror . Na poczatku wysyp tematow a pozniej temat raz na ruski rok i prawie zero ruchu.
skate - Sob 11 Gru, 2004 10:11
Temat postu:
jo ja jestem za, w pszyszłości zostane psycholożką
ToJa - Sob 11 Gru, 2004 13:46
Temat postu:
W tym, że jakieś forum stoi w miejscu, to sporo winy moderatorów. Nie wierzę, że nie znają ludzi, których interesują tematy na ich forum. Mogą ich zaprosić do dyskusji, mogą rzucić jakiś ciekawy temacik... Dlatego zawsze uważałam, że podejmując się moderowania jakiegoś forum trzeba znać (i lubić) sprawy tam poruszane. Trzeba umieć forum rozruszać a nie czekać aż ktoś coś napisze. Nie zapominajcie, że jak forum robi kaput to idzie do kasacji - moderatorzy takiego forum też.

Dobra a teraz Psychologia.

Za dużo ludzi chce takiego forum, więc nie mam wyboru Razz
Podajcie kto ma być moderatorem, nazwę forum (Psychologia czy inna) i opis pod nazwą forum. Jednym słowem dajcie mi gotowca!

Mogę też zrobić forum Przepisy
Sama lubię eksperymenty w kuchni. Szczególnie przepisy wegetariańskie.
I to samo, co z Psychologią. Nazwa, opis i moderator.

Poza tym można to wszystko rozbić. Tak jak TP.
Forum Przepisy a w tym kategorie np. Na słodko, Ryby, Kuchnia wegetariańska, itd....
To samo z Psychologią.

Nie piszcie, że pomysł jest super i nie zaczynajcie, że chcę być moderatorem.
Komplecik ma być. Nazwa, opis i dopiero moderator. To, że większość chce być modem wiem nie od dziś. Gorzej, że jest im wszystko jedno na jakim forum.
Dlatego dwa posty niżej znikły. I zniknie każdy następny.
Anonymous - Sob 11 Gru, 2004 14:33
Temat postu:
Nazwa:
Psycologia
Tutaj wymieniamy swoje zdanie na temat znanej nam dziedziny nauki - Psychologi.

Kategoria:
Przepisy
Podkategorie:
Na słodko
Przepisy na słodkie ciasta, kremy i napoje
Ryby
Znasz jakiś przepis na rybę? Napisz nam przepis!
Kuchnia Wegetariańska
Wegetarianów pełno na świecie, masz dla nich przepis?
Kuchnie Świata
Obcokrajowe przepisy
panienka_wierzba - Sob 11 Gru, 2004 14:41
Temat postu:
ja tak poprawie troche ^^ Wegetarian* =p
no to ja co do kuchni =) tez kocham pichcic, tak jak ToJa szczególnie wegetariańskie

Kuchnia
Ulubione (oraz własne) przepisy na dania
Mięso
Wszystko dla mięsożerców Wink
Dania wegetariańskie
mmm =) kiełki, jummy
Desery
Słodkości i nie tylko, wszystko na deser
Napoje
Przepisy na ulubione soki/drinki i inne napoje
Dania na szybko
Fast food? Nieee, lepiej dania, bez gotowania ^^
wszystkie przepisy do zrobienia w krótkim czasie, bez zbędnego opiekania/gotowania/smarzenia

Co Wy na to? =)
Anonymous - Sob 11 Gru, 2004 14:44
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:

Dania wegetariańskie
mmm =) kiełki, jummy

Co Wy na to? =)

naprawde bez tego jummy się nie obędzie?? Razz Razz

A tak to mi się podoba
Elun - Sob 11 Gru, 2004 14:46
Temat postu:
Psychologia
Dzial poswiecony dyskusji na tematy zwiazane z problemami spolecznymi oraz naszymi wlasnymi, wywieraniem wplywu na innych, potedze wlasnej podswiadomosci oraz rozwazan na temat zachowan i dzialan ludzkich.

a co do gotowania to:
nazwa dzialu: Nasze gotowanie

poddzialy:
- wypieki (ciasta, ciasteczka itp)
- desery (lody, galaretki, czekoladki itp)
- dania obiadowe (zupy, jakies kotlety, miesa itp)
- drinki i inne napoje
- cos na zab (pizzy, zapiekanki, pity)
i na razie to wszystko Wink
Ona89 - Sob 11 Gru, 2004 16:27
Temat postu:
Chciała bym, aby utworzono dział o psychologii i zagłosowałam na "tak", a co do działu o kulinarii to był by to wspaniały pomysł. Można by było umieszczać przepisy itp. Strasznie lubię gotować i dlatego ten dział sprawiłby mi wielką radość Very Happy Szczerze mówiąc zbieram różne przepisy i mam ich mnóśtwo !!! Mogła bym umieszczać w nim przepisy i techniki np. porcjowania kurczaka Wink Gotowanie to moja pasja Very Happy

ToJa jeśli chodzi o moderowanie to jeżeli uznasz, że się nadaję na moderatora to chętnię się zgodzę. Nie będę się jednak pchała do moderatorstwa za wszelką cenę. To jest Twój wybór kto nim zostanie.
Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 22:51
Temat postu:
O kulinarii juz powstał, a co z psychologią? przecież dużo osób chce Sad no dobra spadam na kulinaria, se poczytać.
Ona89 - Pon 13 Gru, 2004 15:40
Temat postu:
Ten temat był zalożony głównie po to, żeby powstał dział o psychologii, a jak narazie zrobił się kącik kulinarny a psychologii jak nie było tak i nie ma Wink
Elun - Pon 13 Gru, 2004 17:08
Temat postu:
moze powstanie w krotce, jak sie zobaczy, czy kulinaria ciesza sie powodzeniem
Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 17:39
Temat postu:
już jest - tylko moderatorzy...
Elun - Pon 13 Gru, 2004 17:43
Temat postu:
ale chodzilo mi o to, ze skoro sa kulinaria, to czy ludzie beda pisac w nim przepisy i postowac.
Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 17:45
Temat postu:
sorka wybiło mnie z tropu....
Kulinaria już się cieszy powodzeniem
Chesterka - Wto 14 Gru, 2004 14:49
Temat postu:
Właśnie. Tylko ktoś powinien zostać moderatorem, bo już widziałam parę spamów itd na Kulinarii (czy jak to się odmienia) Rolling Eyes
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 14:51
Temat postu:
Pytałam ToJę na temat Psychologi... NAjpierw te działy muszą się rozkręcić żeby miały moderatora
Chesterka - Wto 14 Gru, 2004 14:54
Temat postu:
Miejmy nadzieję, że do tego czasu tego działu nie obejmie większość spamu. Wink
roger-1989 - Wto 14 Gru, 2004 20:45
Temat postu:
Jasne, że może będzie można już zakładać temat o takim jednym świrze co sie wabi "szperacz"(K***s jeden!!!!!!!!!!!!!).
ToJa - Sro 15 Gru, 2004 21:06
Temat postu:
Weronika napisał/a:
Pytałam ToJę na temat Psychologi... NAjpierw te działy muszą się rozkręcić żeby miały moderatora

Chyba trochę pokręciłaś... Nigdy nie mówiłam, że jakieś forum musi się najpierw rozkręcić, bo to skutkuje tym, że moderator nie dojdzie z nim do ładu (przynajmniej szybko). Mówiłam natomiast, że było więcej szumu i zamieszania wokół forum Psychologia, bo okazuje się, że nikogo to nie interesuje. Spodziewłam się zresztą, że to forum nie będzie miało przyszłości. Nawet nie ma tam dowcipnisiów Razz
Kinga - Sro 15 Gru, 2004 21:36
Temat postu:
Yh ... może jakiś plan wybrania modów do nowych działów ?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group