Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - POJEDYNEK
Anonymous - Nie 05 Gru, 2004 22:30
Temat postu: POJEDYNEK
ZAREJSTROWAŁ SIE JAKIŚ KOLEŚ POD NICKIEM SUPER KNUR.
TO FORUM JEST ZA MAŁE DLA DWÓCH ŚWIŃ.WIĘC PRZY ŚWIADKACH WYZYWAM CIĘ NA POJEDYNEK NA BLUZGI! PRZYJMUJESZ WYZWANIE!?
Anonymous - Nie 05 Gru, 2004 22:35
Temat postu:
takich świń to jest pewnie więcej... niektórym ludziom (Inspektor itp.) się chyba nudzi i uprzykszają życie innym użytkownikom.
Super Knur - Nie 05 Gru, 2004 22:40
Temat postu:
Zgadzam się z przedmówcą!!!!!!!! Na tym forum jest pełno świń ale tylko odważni się do tego przyznają. Moderatorze nasz wielki, trzeba powiedzieć NIE tym tajniakom. Zamiast walczyć musimy się solidaryzować w świńskiej sprawie !!!!!!!!!!!!!!!
Pulkownik Nikt - Pon 06 Gru, 2004 00:31
Temat postu:
Hmmm... Podejzana sprawa... Kapitan oraz Super Knur maja takie same IP. Prosze o wyjasnienie tego tu i teraz. A kazde bluzgi jakie poleca bede usuwane i karane ostrzezeniem. Narazie tematu nie usune.
Anonymous - Pon 06 Gru, 2004 06:36
Temat postu:
Wtam.
Rzeczywiście...oO' Kapitanie, macie to samo IP. A co do "pojedynku" - mogłeś go równie dobrze ogłosić na PW, a nie byłoby takiego zamieszania.
Pozdrawiam
LookAtYourSelf - Pon 06 Gru, 2004 07:08
Temat postu:
moze gosc ma rozdwojenie jazni
Anonymous - Pon 06 Gru, 2004 15:59
Temat postu:
IP jest takie same bo obaj pisaliśmy z jedngo kompa
"Knur" czyli kumpel był u mnie i postanowił też sobie założyć konto na forum.
mroweczka - Pon 06 Gru, 2004 16:28
Temat postu:
Też sprawdziłam to IP. Ale to wcale nie musi nic oznaczać. Kapitan pisał z tego IP tylko 1 posta...
Anonymous - Pon 06 Gru, 2004 19:07
Temat postu:
ALE JEDNA SPRAWA!
BLUZGI MUSZOM BYĆ WYMYŚLONE! JAK BĘDĄ Z www.bluzgacz.abc.pl to oznacza rze ciągniesz lahe!
Miracle - Pon 06 Gru, 2004 19:47
Temat postu:
To glupota dla mnie....
Elly - Pon 06 Gru, 2004 19:49
Temat postu:
Padło wam chyba na mózgi weście se to zalatwcie na PW albo na gadu gadu
Pulkownik Nikt - Pon 06 Gru, 2004 20:27
Temat postu:
Dobra. Sprawa wyjasniona i temat zamykam a knur jak jeszcze jeden durny post napisze to dostanie 3 i ostatnie ostrzezenie.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group