Dzieci OnLine

Na luzie... - sposób na nude ?

Elly - Wto 07 Gru, 2004 19:57
Temat postu: sposób na nude ?
Tak jak w temacie macie jakieś fajne sposoby na nude ??
Elun - Wto 07 Gru, 2004 20:01
Temat postu:
rozebrac sie, ciuchy wyzucic za okno i pilnowac, aby nikt ci ich nie zabral Wink
nie no, oczywiscie zartuje Smile
tak na prawde to nie wiem, ja jak sie nudze, to chodze ze znajomymi na basen, lyzwy, kregle itp.
Nikita - Wto 07 Gru, 2004 20:01
Temat postu:
No wiesz...ja się nigdy nie nudzę...mam dużo zainteresowań...Gdy mam wolny czas staram się go jak najbardziej wykorzystać =] Gram na fortepianie , pianinie czasem i na flecie...Wychodzę z psem na spacer lub idę do znajomym. Często też serfuje po necie , no i oczywiście uczę się - zawsze znajdzie się coś do nauki Wink Heh...
Iśka - Wto 07 Gru, 2004 21:55
Temat postu:
Łooo Nina, ale nie chodziło o czas do nauki, a wolny od nauki Razz
Ja siedzę na kopie: robię strony, albo blogi, siedzę na forach Wink
Jak mi sie znudzi komp, to ide na TV (chociaż b. rzadko) lub maluję. Ale tak naprawdę malowanie to wyładowanie nerwów... jak nie jestem wkurzona to nic mi nie wychodzi Wink Czasami wieczorkami lubię sobie poczytać dobrą lekurę, albo popisać w pamiętniku, albo napisać wiersz jak mam wenę (ale to coraz rzadziej) Wink. Albo... potańczyć Razz Może to się wam wyda dziwne, ale takie ćwiczenia są dobre. Za każdym razem, kiedy mam ochotę włączam radnio, słucham jakąś piosenke i muszę w jej czasie udać jakąś postać. Taką, o której jest mowa w tekscie piosenki. To fajne, a w ten sposób ćwiczę Wink.
A jak już naprawdę nie wiem co robić, to biorę się za coś co wymaga dłuższego czasu np szydełkuję, wyszywam, szyję... różne takie tam bzdty Razz.
Mam nadzieję, że pomogłam Wink
Anonymous - Sro 08 Gru, 2004 14:50
Temat postu:
Trzeba sobie znaleźć jakieś domowe twórcze hobby Smile Ja na przykład robie sobie od czasu do czasu różne modele albo makiety, modelarstwo jest moim hooby i polecam mje wszystkim na nude, przy tym jest fajna zabawa a gdy już coś skończysz jesteś z siebie dumny Very Happy
zazulita - Sro 08 Gru, 2004 14:55
Temat postu:
Ja jak się nudze, to czytam książki, siedzę w internecie, ale też robie jakies modele podobnie jak Aren Wink. Czasem też lubię porysować sobie, ale niestety nie umiem Confused Moje rysunki wyglądają, jakby je rysował pięciolatek Confused
Anonymous - Sro 08 Gru, 2004 15:01
Temat postu:
Tak, tak moje rysunki też wyglądają jakby tak karykaruwato Razz Moja siostra pięknie rysuje i chciałbym się od niej tego nauczyć, fajnie jest sobie czasem porysować na kartce Grafiti albo grafy do desek Wink
Kamix - Sro 08 Gru, 2004 16:13
Temat postu:
Wsumie nie mam czasu na nude zapisalem sie na kapłoreire od poniedzialku zaczynam, mam zbyt napiety plan dnia wiec nie mam czasu sie nudzic jak narazie,a tak toodze na ping-ponga, bilarda, basen, biegam i silka raz na 2 tygodnie dla odmiany Very Happy
Iśka - Sro 08 Gru, 2004 16:18
Temat postu:
Ano, dokładnie... Najlepiej jest robić coś twórczego, bo potem jak się już to zrobi jest się z siebie dumnym Wink
Agentka - Sro 08 Gru, 2004 18:54
Temat postu:
ja od pewnego czasu poprostu śpię Razz bo mam ograniczony czas siedzenia na kompie Crying or Very sad
Kinga - Sro 08 Gru, 2004 19:01
Temat postu:
Oj Agentka tak nie moze być ... powinnaś miec jakieś zainteresowania poza kompem ... radziłabym Ci spróbowac zrobić sobie próbe ile wytrzymasz bez kompa ... wogóle nawet do lekcji :> moj kiedyś tak stał ok 3 miesięcy :> pozniej musiałam ... poczta, gg i tak dalej

Tobie radze spróbowac nie siedziec na kompie chociaż tydzień ... i spróbowac jakoś zagospodarowac ten czas byleby nie TV
Agentka - Sro 08 Gru, 2004 19:41
Temat postu:
Gdzie tam tydzień bez komputera, boże chroń Very Happy jak był popsuty to musiałam się bez niego 6 dni obyć, a tak wogóle to jak niesiedzę na kompie to czytam książki ( kryminały A.Christie Mr. Green )lub oglądam tv lub uczę się Very Happy a od tygodnia to sobie śpię Mr. Green a tv to nie jakis diabeł oglądam dośc często ale nie brazylijskie telenowele a programy muzyczne, a wogóle to jakbym mogła żyć tydzień bez tego forum Mr. Green
kicp - Sro 08 Gru, 2004 20:36
Temat postu:
IMO sen=strata czasu ;P
DeadCorpses - Sro 08 Gru, 2004 20:49
Temat postu:
to nie spij

sen > xxx
panienka_wierzba - Sro 08 Gru, 2004 21:07
Temat postu:
aaaa Kamix ^^ ja chodze na capoeire od hm.. prawie 1,5 miesiaca =).
Kapułeira jest boska ^^ hyhy, mam nadzieje że Ci się spodoba i wogóle Smile.
Pozdrawiam (taki maly offcik =p)
Agentka - Sro 08 Gru, 2004 21:47
Temat postu:
spanie jest fajne nie znacie się Mr. Green jak nie mogę włączyć kompa to wole pospać a potem włączyć Mr. Green Geek
Elly - Sro 08 Gru, 2004 22:52
Temat postu:
Popieram cie Agentka spanie jest barrdzo fajnne .
Mała - Czw 09 Gru, 2004 17:24
Temat postu:
fajnie jak sie nie spi samemu:P
Kinga - Czw 09 Gru, 2004 17:29
Temat postu:
Spanie dla mnie jest marnacą czasu :>
A z kimś :> Hym Hym oj tak fajnie jest ze swoją miłością sobie poleżeć :>
kicp - Czw 09 Gru, 2004 18:21
Temat postu:
Kinga napisał/a:

A z kimś :> Hym Hym oj tak fajnie jest ze swoją miłością sobie poleżeć :>

taaa, swieta racja, trzeba tylko tą miłość mieć : (
DeadCorpses - Czw 09 Gru, 2004 19:07
Temat postu:
no masz...iles tam zł i mozesz sobie spac prawie do woli ze swoja miloscia. ;p
Agentka - Czw 09 Gru, 2004 19:49
Temat postu:
też bym sobie z kims pospała Rolling Eyes Mr. Green Very Happy ale niemam z kim:(
kicp - Czw 09 Gru, 2004 20:11
Temat postu:
DeadCorpses napisał/a:
no masz...iles tam zł i mozesz sobie spac prawie do woli ze swoja miloscia. ;p

hm, tiaaaa, jednonocną miłością;]

Wszystkie oferty matrymonialne na temat spania ze mną proszę na priv!
Anonymous - Czw 09 Gru, 2004 20:42
Temat postu:
:* świntuchu
DeadCorpses - Czw 09 Gru, 2004 21:02
Temat postu:
ej! na priv, wyraźnie napisał. :/
Anonymous - Pią 10 Gru, 2004 08:27
Temat postu:
Ja się nudzę!!!!!!
Cytat:
1. FIlm
2. marihuana
3. wp.pl gry online
4. yahoo.com pool
5. pobigać sobie
6. spać
7. napić się wódki ze znajomymi
8. chłopak/dziewczyna.... skutecznie urozmaici ci czas
9. kogos po wkurzac
10. czytanie głupich postów
11. TV

i tak bez końca można ...

Ja takich rzeczy napewno nie stosuję
kicp - Pią 10 Gru, 2004 13:59
Temat postu:
1. FIlm <- hm, jak dobry film, to tak
2. marihuana <- poki co, nie
3. wp.pl gry online <- gry online sux
4. yahoo.com pool <- wtf?
5. pobigać sobie <- bez celu? bezsens
6. spać <-strata czasu ;] ale nieglupie w porownaniu do niektorych wymienionych przez Ciebie
7. napić się wódki ze znajomymi <- oho, to lubie
8. chłopak/dziewczyna.... skutecznie urozmaici ci czas <- hm, tez to lubie, ale ostatnio nie mam okazji 'urozmaicac' sobie czasu w ten sposób
9. kogos po wkurzac <- takze wyznaje zasade 'chamstwo podstawa dobrej zabawy'
10. czytanie głupich postów <- jest to jakas alternatywa
11. TV <- eee, nie, chyba ze jakis polsat sport albo kreskowki

Weronika -> "czytanie glupich postów napewno nie stosuje", hm czy ja wiem? Chocby na tym forum jest bardzo duzo głupich postow ;P
Anonymous - Pią 10 Gru, 2004 14:17
Temat postu:
Bardzo dużo... ja bym powiedziła od zaje bania
Anonymous - Pią 10 Gru, 2004 14:56
Temat postu:
DeadCorpses napisał/a:
ej! na priv, wyraźnie napisał. :/

<----- bynajmniej to nie jest oferta łóżkowa
DeadCorpses - Pią 10 Gru, 2004 17:29
Temat postu:
aaa, faktycznie, nie zobaczyłem tego ':*'

naaah, jeeest duuuzo rzeczy, zeby się nie nudzic..chociażby poczytac ksiązke, zajac się czym konstruktywnym ( nie przymierzajac - lepieniem kulek z shitu)
Miracle - Pią 10 Gru, 2004 19:06
Temat postu:
JA SIEDZE NA NECIE ALBO SPOTYKAM SIE Z QMPELAMI Mr. Green
Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 20:58
Temat postu:
Ja gdybym nawet chciał to nie zasne w środku dnia, bo mam dużo ciekawych zajęć i dwoje rodzeństwa słuchające cały dzień metalu na full -_-
Elly - Pon 13 Gru, 2004 22:19
Temat postu:
Uuuu ... Aren współczuje ja bym świra dostała z tym metalem .

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group