Cytat: |
Czy to jest jakiś wyścig pt. " Kto ma większego penisa ten ma powodzenie u dziewczyn " ? |
Ona89 napisał/a: |
Długość penisa zalży częściowo chyba od tego jaki się ma wzrost, ale nie tylko. Wydaje mi się, że każdy ma takiego jak trzeba nie ma określonej miary ![]() |
Ona89 napisał/a: | ||
Często sie mówi, że większy to lepszy, ale ja chyba szybciej poszła bym... (wiecie o co mi chodzi) z chłopakiem, który ma mniejszego. Długość penisa zalży częściowo chyba od tego jaki się ma wzrost, ale nie tylko. Wydaje mi się, że każdy ma takiego jak trzeba nie ma określonej miary ![]() |
Anonymous napisał/a: |
jezu dla kazdej dziewczyny najpiekniejszy penis i oczywiscie najlepszy to penixs jej chlopaka oczywiscie o ile go widzilaa,penis mojego chlopakak ma ok 17-18 cmm a chlopak ma 17 lat |
Pan_Feanor napisał/a: |
Ta... mieć wielkiego penisa ![]() |
Cytat: |
z tego co wiem to dziewczyny sobie nawzajem nie mierzą wszystkiego co się da... |
Gabrielen napisał/a: | ||
No hyh, ale porownuja rozmiary stanikow, obwod bioder, talii, w biuscie... ![]() |
kradziejka napisał/a: |
w ogóle to troche dziwne tak sie dzielić z wszystkimi informacjami, [proponuje koszulki z nadrukiem - cześć, mam okres] ![]() |
nidhogg napisał/a: |
hm czy to znaczy ze my z frigg jestesmy dziwne skoro rozmawiamy o penisach swoich chlopow ?![]() |
dominik 69 napisał/a: |
hehe dziewczyny tak to już u chłopaków jest!
Tak sš zbudowani..tak pracuje ich mózg że porównuja sie z innymi i chcš być jak najlepsi= mieć najdłuższego penisa! Taka prawda :-) tak jest do czasu aż nieznajda partnerki któtra ich pokocha i dla której niebebedzie najważniejsza długoc członka! Bo przecież kiedy poznaje sie kobiete niewie sie jak ona wyglada bez ubranai i jak poznaje sie faceta też niewiadomo ile cm ma w spodniach ![]() a i jeszcze powiem co co przeczytałem w necie: "nieliczy sie długoc przyrodzenia tylko jako pier******" (przepraszam za słowo) |
elfkaNenar napisał/a: |
Jak to co pępuszek ![]() Przypomial mi się stary Amerykański motyw filmowy, facet z kobiętą są blisko, on ją rozbiera i okazuje się, że pan jej dał nie to co powinien... znajoma koleżanki miała taki motyw, tylko, ze z kobietą. |