Dzieci OnLine

Na luzie... - Gazety dla chłopaków.

nie podam. - Czw 09 Gru, 2004 14:03
Temat postu: Gazety dla chłopaków.
Znacie jakieś fajne gazety dla chłopaków ?? Tylko nie piszczie o gazetach dla dorosłych !
Nikita - Czw 09 Gru, 2004 14:53
Temat postu:
Heh...mnostwo jest takich gazet...To zależy od zainteresowań Wink Dla sportowców jest np. : " Bravo Sport " , dla komputeromaniaków : " Komputer Swiat" no i wiele innych.
Dla chłopaków jest też Victor Junior - tyle ze tam to więcej artukułów dla dziewczyn jest...
Anonymous - Czw 09 Gru, 2004 15:23
Temat postu:
Zależy czym się interesujesz. Dla komputeromaniaków się coœ znajdzie, także dla sportowców... Popcorn niby też jest dla dziewczyn, ale chłopak przecież sobie może poczytać. Zwykłe Bravo również może poczytać chłopak.
Pamiętajmy jednak, że gazety typu Bravo wyżerajš mózg. ;p
Agentka - Czw 09 Gru, 2004 17:24
Temat postu:
Komputer świat nie jest wcale czasopismem dla chłopaków, chociaż chłopaki częsciej niż dziewczyny interesują sie kompami, a z gazet dla chłopaków to np. "Motor" o samochodach Mr. Green
EU07 - Wto 21 Gru, 2004 13:01
Temat postu:
Z motoryzacyjnych zdecydowanie bardziej polecam Auto Świat Smile
Anonymous - Wto 21 Gru, 2004 13:19
Temat postu:
wamp
nie podam. - Wto 21 Gru, 2004 13:38
Temat postu:
inspektor 2 napisał/a:
wamp

Może opis byś dał.
Papierowa Tęcza - Pon 24 Sty, 2005 14:13
Temat postu:
Femme Fatale napisał/a:
Popcorn niby też jest dla dziewczyn, ale chłopak przecież sobie może poczytać. Zwykłe Bravo również może poczytać chłopak.
Zgadzaam sięęę!!!!! Gazety tego pokroju to najwspanialsza dawka humoru jaką da się pochłonąć ; D

A tak na poważnie - dziwię się dlaczego nie zostały wymienione takie czasopisma jak PSX Extreme, czy Neo+, które są aktualnie oblegane przez publiczność męską ;P (i się nie dziwie PE roxor biggrin). Co do PCciarzy - warto dodać CDA ;]
Anonymous - Wto 25 Sty, 2005 17:25
Temat postu:
Ja tam kiedyś czytałem Świerszczyka (takie pisemko z fajnymi obrazkami) ale to było dawno. Mam jeszcze w szafie pare numerów, jeden z Misiem Uszatkiem. Potem czytałem Magazyn Niekulturalny "Reset" ale już go nie ma Sad
pi - Wto 25 Sty, 2005 19:27
Temat postu:
"komputer swiat" i roznego typu gazety o tej tematyce, "bravo sport", "auto swiat", "ckm", "men's health", gazety zwiazane z rodzajem muzyki jakiej sluchasz sa przerozne od hip hopu po metal, gazety zwiazane ze swoim hobby tez jest ich dosyc duzo na rynku..do wyboru do koloru, a moze jakies edukacyjne a'la swiat wiedzy..Smile
Anonymous - Wto 25 Sty, 2005 19:33
Temat postu:
Eeee... Ja się tam boję czytać Świat Wiedzy. Kiedyś wyczytałem że wszyscy ludzie są homosapiensami, mutantami a co najgorsze ogonochorami. To brzmi strasznie, ale taka jest prawda Sad
mozgol3 - Sro 28 Gru, 2005 17:49
Temat postu:
Ja czytam Clicka , Piłka Nożna , Sport
Keeveek - Czw 29 Gru, 2005 10:16
Temat postu:
Pani domu, przyjaciółka, sometimes Cats. Wyborcza? CD-A ?
Papierowa Tęcza - Czw 29 Gru, 2005 10:38
Temat postu:
w sumię mogę dodać do listy pare tytułów:

-Kawaii (już martwy ;p ale jak prowadził Mr.Jedi to było to wspaniałe pismo)
-Anime + (sniff ;( krótko zył, ale ja byłem fanem! ;p)
-Playboy (od czasu do czasu - niektóre zdjęcia są bardzo ładne [chociaż w sumie w dzisiejszych czasach opłaca się bardziej po prostu wejść na femjoya - to są zdjęcia z klasą Smile])
-Metal Hammer (od czasu do czasu)

NO I OBOWIĄZKOWO
-Nasz Dziennik [wspaniała gazeta ;_) ]

xDD
opętana - Czw 29 Gru, 2005 14:41
Temat postu:
Metal Hammer to meska gazeta? Oh, poczułam sie w tym momencie jakoś tak...męsko ;p
Ew. CKM jest dla mezczyzn, chociaż sama to czasem przeglądam;) .
Keeveek - Czw 29 Gru, 2005 15:18
Temat postu:
zapomniałem: bajcik, miś, cybermycha, supełek z pętelką
piepia - Sob 31 Gru, 2005 12:52
Temat postu:
Cd-Action RULEZZ Very Happy
no i oczywiscie Bravo Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group