Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy...

cornelia - Pią 10 Gru, 2004 17:43
Temat postu: Czy...
Od początku roku podoba mi się chłopak.Jest ode mnie trzy lata młodszy i nie wiem czy mnie lubi!Jak jest sam do mi przesyła czasem pocałunki ale przy chłopakach chowa sie przede mną pod stół Very Happy Czy on mnie lubi???
mroweczka - Pią 10 Gru, 2004 18:42
Temat postu:
Mnie się zdaje,że tak Wink . Chłopcy w Twoim wieku i młodsi (Z tego co pamiętam to masz 10,11 lat) często wstydzą się okazywać swoje uczucia przy kolegach. Ale tymi "całuskami" daje Ci do zrozumienia,że Cię lubi Wink
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Pią 10 Gru, 2004 23:08
Temat postu:
Jeshu ty masz tyle lat haha a on jeszcze mniej dajcie sobie spokój!!!!!!!!!!
Akacja12 - Pią 10 Gru, 2004 23:29
Temat postu:
Bardzo możliwe że lubi Cie, ale czy to cos więcej czy tylko sobie beke robi, tego nie wiemy. Sama pownnaś to wiedzieć jak sądze po jego zachowaniu itp. A jeśli masz rzeczywiście 10 latek czy 11 to nie masz się co spieszyć, tym bardziej że chłopcy dpjrzewają wolniej i on może być no troche za młody na tym etapie rozwoju. Zaczekaj ze 3-4 latka, wtedy bedzie troche mniejsza różnica wieku, ale dużo prędzej Ci się odpodoba na pewno...
roger-1989 - Sob 11 Gru, 2004 21:33
Temat postu:
Lubi, lubi ,ale sie wstydzi.
sloneczko - Wto 14 Gru, 2004 15:19
Temat postu:
heh:) no z tego co napisalas to chyba nawet bardzo cie lubi:P w tym wieq raczej chlopcy wstydza sie to okazywac publicznie Smile powodzonka zyczem Smile
Miracle - Wto 14 Gru, 2004 19:31
Temat postu:
No lubi,lubi i to nawet moze znaczyc cos wiecej.Ale nie koniecznie bo jesli chowa przed kolegami to moze oni cie tak no jakby to powiedziec nie uznaja w swoim srodowisku i nie chce sobie wstyd narobic...
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 20:13
Temat postu:
Bo lubieć to każdy praktycznie każdego lubi, ale czy to będzie wyjątkowe to nie wiem, musiałbym to widzieć i dopiero wtedy moge coś powiedzieć... napisz coś więcej ALe raczej cię lubi i to bardzo Smile , to normalka że wstydzi się przy kolegach to wielka siara Smile
Elly - Wto 14 Gru, 2004 20:19
Temat postu:
NO cóż chyba lubi ... ale 3 lata młodszy ... hmm .. o to ma jakieś 7-8 lat moim zdaniem wątpie by było z tego cos więcej może jak on podrośnie ... sama nie wiem ... Moim zdanie on jest troszkę za mały Smile
Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 06:04
Temat postu:
Witam.
Nie no, to samo przez się. Lubi Cię, lubi. Może jakieś tam dziecięce zauroczenie, nie wiem co może w nim tkwić, w każdym razie tak szybko jak się pojawiło, tak szybko prysnąć może. I pryśnie, tak myślę. Smile
Pozdrawiam Kwiat
Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 09:20
Temat postu: Re: Czy...
cornelia napisał/a:
Od początku roku podoba mi się chłopak.Jest ode mnie trzy lata młodszy i nie wiem czy mnie lubi!Jak jest sam do mi przesyła czasem pocałunki ale przy chłopakach chowa sie przede mną pod stół Very Happy Czy on mnie lubi???

Daj sobie spokój to bajtel.....

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group