PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy... cornelia - Pią 10 Gru, 2004 17:43 Temat postu: Czy...
Od początku roku podoba mi się chłopak.Jest ode mnie trzy lata młodszy i nie wiem czy mnie lubi!Jak jest sam do mi przesyła czasem pocałunki ale przy chłopakach chowa sie przede mną pod stół Czy on mnie lubi??? mroweczka - Pią 10 Gru, 2004 18:42 Temat postu:
Mnie się zdaje,że tak . Chłopcy w Twoim wieku i młodsi (Z tego co pamiętam to masz 10,11 lat) często wstydzą się okazywać swoje uczucia przy kolegach. Ale tymi "całuskami" daje Ci do zrozumienia,że Cię lubi
Mróweczka Anonymous - Pią 10 Gru, 2004 23:08 Temat postu:
Jeshu ty masz tyle lat haha a on jeszcze mniej dajcie sobie spokój!!!!!!!!!! Akacja12 - Pią 10 Gru, 2004 23:29 Temat postu:
Bardzo możliwe że lubi Cie, ale czy to cos więcej czy tylko sobie beke robi, tego nie wiemy. Sama pownnaś to wiedzieć jak sądze po jego zachowaniu itp. A jeśli masz rzeczywiście 10 latek czy 11 to nie masz się co spieszyć, tym bardziej że chłopcy dpjrzewają wolniej i on może być no troche za młody na tym etapie rozwoju. Zaczekaj ze 3-4 latka, wtedy bedzie troche mniejsza różnica wieku, ale dużo prędzej Ci się odpodoba na pewno... roger-1989 - Sob 11 Gru, 2004 21:33 Temat postu:
Lubi, lubi ,ale sie wstydzi. sloneczko - Wto 14 Gru, 2004 15:19 Temat postu:
heh:) no z tego co napisalas to chyba nawet bardzo cie lubi:P w tym wieq raczej chlopcy wstydza sie to okazywac publicznie powodzonka zyczem Miracle - Wto 14 Gru, 2004 19:31 Temat postu:
No lubi,lubi i to nawet moze znaczyc cos wiecej.Ale nie koniecznie bo jesli chowa przed kolegami to moze oni cie tak no jakby to powiedziec nie uznaja w swoim srodowisku i nie chce sobie wstyd narobic... Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 20:13 Temat postu:
Bo lubieć to każdy praktycznie każdego lubi, ale czy to będzie wyjątkowe to nie wiem, musiałbym to widzieć i dopiero wtedy moge coś powiedzieć... napisz coś więcej ALe raczej cię lubi i to bardzo , to normalka że wstydzi się przy kolegach to wielka siara Elly - Wto 14 Gru, 2004 20:19 Temat postu:
NO cóż chyba lubi ... ale 3 lata młodszy ... hmm .. o to ma jakieś 7-8 lat moim zdaniem wątpie by było z tego cos więcej może jak on podrośnie ... sama nie wiem ... Moim zdanie on jest troszkę za mały Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 06:04 Temat postu:
Witam.
Nie no, to samo przez się. Lubi Cię, lubi. Może jakieś tam dziecięce zauroczenie, nie wiem co może w nim tkwić, w każdym razie tak szybko jak się pojawiło, tak szybko prysnąć może. I pryśnie, tak myślę.
Pozdrawiam Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 09:20 Temat postu: Re: Czy...
cornelia napisał/a:
Od początku roku podoba mi się chłopak.Jest ode mnie trzy lata młodszy i nie wiem czy mnie lubi!Jak jest sam do mi przesyła czasem pocałunki ale przy chłopakach chowa sie przede mną pod stół Czy on mnie lubi???