Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Czy może tak być??
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2003 14:04
Temat postu: Czy może tak być??
Czy 12-latka może mieć celulitis?? (nie wiem jak to się pisze)
Nie jestem gruba ani chuda jestem szczupła i niska ! pomużcie mi bo już igdy nie wyjde w krótkich sukienkach ani spodenkach !!
i jeszcze 1 pytanie czy okres może wystepowac 2 razy w ciagu 1 miesiąca?? czyli np. zacznie się 3 a skonczy 6 i ponzije zacznie sie 18 i skonczy 21??
SŁONECZKO - Pon 14 Kwi, 2003 16:00
Temat postu: ja tez
ja tez mam celulitis ale widac go tylko jak scisne noge np reka tylko wtedy
Nemeia - Pon 14 Kwi, 2003 19:47
Temat postu:
Moze miec... ale nie powinnas sie tym przejmowac. Wszystkie kobiety mysla ze mezczyzni nie maja nic innego do roboty tylko chodzi i patrzyc czy ona ma cellullitis... Bzdura! Nie poznalam jeszcze ani jednego mezczyzny ktory zwracal by na to uwage.
Co do okresu to tak... Mozesz go dostac 2 razy w miesiacu. Wydaje mi sie ze dopiero niedawno dostalas pierwszy okres, wiec wszystko jest jeszcze rozregulowane i dlatego tak sie stalo. Jesli jednak obawiasz sie o swoje zdrowie, to wybierz sie z mama do ginekologa. On napewno udzieli ci wyczerpujacych odpowiedzi na twoje pytanie
deg - Pon 14 Kwi, 2003 22:38
Temat postu:
Tak, tak.
Jako facet, potwierdzam.
Pamiętam, jak tłumaczono mi jak wygląda celulitis (z przykładami oczywicie
), a ja długo wpatrując się nie potrafiłem dostrzec niczego poza skórą
. Teraz już wiem, ale zaręczam Wam dziewczyny, że my (faceci) albo nie wiemy co to jest i jak wygląda albo wogóle się tym nie przejmujemy.
Noś krótkie spodenki i gwiźdż na celulitis!
Anonymous - Wto 15 Kwi, 2003 14:19
Temat postu:
A jak moge się tego pozbyć?? ja podczas kąpielo taką specjalną myjką masuje nogi
i je kremuje a dodatkowo czwiczę
Jesli pomaga czwiczenie to czy moa byc to rowerki czy cos innego??
deg - Wto 15 Kwi, 2003 18:25
Temat postu:
Wiesz, jeśli J.Lopez nie potrafi się go pozbyć, to my, szarzy ludzie też raczej nie mamy szans
.
BTW: J.Lo bynajmniej się go nie wstydzi.
deg - Czw 17 Kwi, 2003 22:14
Temat postu:
Brrrrrr.... chyba miałem zły dzień, gdy pisałem powyższy list.
J.Lopez bynajmniej nie chwali się celilitisem, bo pewnie go nie ma. Miałem na myśli inną, wielką gwiazdę. Dla bezpieczeństwa nie będę już pisał nazwisk
.
BTW: To mój 500 post na forum!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group