Dzieci OnLine

Na luzie... - Moja mała uroczystoœć

Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 10:45
Temat postu: Moja mała uroczystoœć
No więc...
Dziœ kończę 9 lat i zaczynam 10......
Dostałam już życzenia od Iddy i Maluœkiego ZboczylasKa.
Może i wy mi je złożycie?
panienka_wierzba - Nie 12 Gru, 2004 10:54
Temat postu:
hyhy ja juz złożyłam ale zrobię to ponownie =)
<tuli tuli tuli> ^^ syskiego naj naj moje kochane malutkie dziewcze ^^ wielu facetów, mnóstwa kasy i czego tylko sobie zapragniesz =p =*
kicp - Nie 12 Gru, 2004 11:33
Temat postu:
wszystkiego naj, w sumie
Elun - Nie 12 Gru, 2004 11:35
Temat postu:
ale sie zlozylo, ze moja siostra ma akurat dzis imieniny:)
a tobie zycze spelnienia marzen Kwiat
Kinga - Nie 12 Gru, 2004 12:10
Temat postu:
Życzę wszyystkiego najlepszego biggrin
Czego sobie tylko zmarzysz biggrin Niom spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i wogóle biggrin
Idda - Nie 12 Gru, 2004 12:19
Temat postu:
Ja Ci też składałam już,ale co zaszkodzi 2 raz... biggrin

Życę Ci,aby fiele loodkooff Cię tuliło!!!!!!!! biggrin I zebyś miała masę dolych ocenek,zeby syscy Cię koffali i ff okóle Razz biggrin
Tisiana - Nie 12 Gru, 2004 13:21
Temat postu:
No To Ja się dołącze do tych pozdrowień..nie będę się powtarzała i dodam jeszcze tylko : spełnienia wszystkich marzeń...długie życia w zdrowiu i miłości Smile
Girl Zone - Nie 12 Gru, 2004 14:00
Temat postu:
ja tez składałam ale nie szkodzi

wszystkiego naj naj najlepszego, dobrych ocenek, duzio chłopakwóf.
no i duzooooooooooooooooooo spełnionych marzeń.
zazulita - Nie 12 Gru, 2004 14:39
Temat postu:
Wszystkiego najlepszego Kwiat Dużo zdrowia, szczęścia, dobrych ocen i spełnienia marzeń Very Happy
Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 16:45
Temat postu:
Dziękuje wam za takie oficjalne żczenia
Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 16:49
Temat postu:
Wszystkiego naj naj:) kochanej Weroniczce Smile spelnienia wszystkich marzen, duzo radości i usmiechu:)
Sto lat, sto lat niech zyje zyje nam Wero!! Mr. Green
mroweczka - Nie 12 Gru, 2004 17:51
Temat postu:
Ja już Ci wysłałam życzenia ale... Wink
Zdrowia,szczęścia,pomyślności,dobrych ocen w szkole,samych przyjaciół-zero wrogów,powodzenia u płci przeciwnej,słodyczy,pieniędzy,powodzenia w życiu,sto lat( Mr. Green ), wszystkiego najlepszego,wesołych świąt, bogatego króliczka i Mikołaja( Mr. Green ), wyrozumiałych rodziców i rodzeństwa, wygodnych butów, pustych autobusów,kolorowych snów( Mr. Green ), wygodnego łóżka, wyrozumiałej babki od fizy(ooooojjjj Mr. Green ),poczucia chumoru,samych wesołych dni,bezbolesnych miesiączek,krotkich chorób,dużych prezentów( Mr. Green ),samych wygranych zawodów w jeździe konnej, zero problemów,ulubionej muzyki w radiu, dobrych filmów w TV, spełnienia marzeń i ...(dopisz co uważasz za służne).
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 19:05
Temat postu:
no to mrówcia żeś się napisała RazzRazzRazzRazz
Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 20:22
Temat postu:
Uhuhu... ^^" Wszystkiego najlepszego, dobrych ocen w szkole, wielu przyjaciół, miłych chwil w życiu, żeby Ci się powodziło... Smile No, wszystkiego naj! *^^*
Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 15:30
Temat postu:
dostałam od was 21 życzeń RazzRazzRazz dziękuje
Anonymous - Pią 17 Gru, 2004 19:37
Temat postu:
no to masz zyczenie 22 XD zdrowka szczescia pomyslonsci dobrych ocen milosci i przyjaciol biggrin troche sie spozniłam Laughing

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group