PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Łukaszek.... gosiaczek - Nie 12 Gru, 2004 14:58 Temat postu: Łukaszek....
Mam problem.... Zapisałam sie do WOŚP. I tam jest taki spox kolo. Podoba mi sie. Moja koleżanka klikała na moim gg ( Łukasz K.). On chciał sie spotkać z nią. Ale u niego był kolega. To ja , ona i jeszcze jedna kolaęznka poszłyśmy sie z nimi spotkać. Przyjechali spox czerwonym samochodzikiem. Od razu spodobał mi sie on... A jak w sobote go zobaczyłał to sie uśmiechnął. Porzyczył cyfrówke od kumpla i robił fotki dla niektórych... I zrpbił dla mnie chyba z 4 fotki.. Uśmiechnęłam sie do niego.. A on puźniej te fotki pokazał dla kolegi. Śmiali sie. On ma cudny śmiech. A jego oczka.... Mam jego nr gg , ale boje sie mu coś napisać. A powiedziałam o tym dla koleżanki a ona powiedziała ,że nie mam szans u niego. Bo on jest starszy. Ma 19 lat... a ja 13:( ale nie wyglądam jak na 13 tylko na 18 :]. Już nie wiem co mam robić. Ja za nim tęsknię coraz bardziej !!!!!!! Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 15:08 Temat postu:
WŁASNIE PRZEZ TAKA ROZNICE WIEKU UWAZAJ CZY TE USMIECHY DO CIEBIE TO NIE ZWYKŁA DRWINA Z CIEBIE. A JESLI CHODZI O WIEK I JESLI KOLES JEST DPOKO TO NIE MASZ SIE RACZEJ CZYM PRZEJMOWAC BO SAMAM MA CHŁOPAKA 6 LAT STARSZEGO Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 16:21 Temat postu:
Słuchaj.. myślę, że powinnaś skonczyc z tym zauroczeniem.. ona ma 19 lat.. to nic ze ty masz 13, a wygladasz na 18.
Pedofilow kreci sie teraz niemiara.. uwazaj.
Nie chce oskarzac go o pedofilstwo bo go nie znam ale pomysl co robisz.. Kinga - Nie 12 Gru, 2004 16:27 Temat postu:
Ojej ... Wyghląda mi to na przypadek tzw Blachary które leca na kase i samochody i zeby zdobyć takich facetów starają się dodac sobie lat ... sorry to tylko moja opinni może błędna ale wywnioskowałam z Twojego postu
A co do chłopaka to skoro Ci zalezy to do niego zagadaj siedzac bezczynnie nic nie osiągniesz i nie dowiesz się czy warto ... a co do tych zdjęc i hihów ... to możliwe że drwili z Ciebie i już
Kurde mam wrazenie że ty lecisz na niego tylko dla kasy i tego ze jest taki "dorosły"
Spróbować nie zaszkodzi ale w takich znajomościach lepiej uważać Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 21:39 Temat postu:
ci starsi zawsze są tacy lizusi i przymiły.Czaruja,czaruja i wykorzystają.Moze nawet seksualnie. Sajmon - Pon 13 Gru, 2004 12:42 Temat postu: Re: Łukaszek....
gosiaczek napisał/a:
ja 13:( ale nie wyglądam jak na 13 tylko na 18 :]
taaaaa... juz to widze . Widziałem takie co mówią ze wyglądają na +5 lat...
buahahahaha . Nie mówie ze nie mozliwe ale nie wierze Pan_Feanor - Pon 13 Gru, 2004 12:53 Temat postu:
13 a 19.... jak na twój wiek to jest różnica TROCHĘ za duża... 6 lat 1/2 twojego życia...
Te a ty od glanów, ja też jestem miły dla panien niezależnie od ich wieku, i niewidze w tym że jeśli jakaś na przykład 15 latka mi się podoba to umówić się znią na soczek lub spacerek do parku.... sloneczko - Pon 13 Gru, 2004 14:16 Temat postu:
no ja mysle ze cos tu jest nie tak:] bo troszke chyba przesadzilas z tym ze majac 13 lat wygladasz na 18:] ale nie wnikam:] skoro zalezy ci na nim to chociaz zagadaj do niego na gg ale nie wiem czy to ma sens bo takich zwiazkow chyba jest malo:] nawet jesli dla niego jestes kims wiecej niz kolezanka to dla jego qmpli jestes jeszcze dzieckiem:] i chyba byloby ci nie przyjmemnie gdyby oni sie z ciebie wysmiewali i z niego ze prowadza sie z mlodsza siostra za reke:/ takie jest moje zdanie... a co do tego czy ma samochod czy nie to chyba nie ma znaczenia:] Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 16:15 Temat postu:
dokladnie oprocz niego sa jeszcze kumple a z akceptacja raczej bedziesz miala problemy i zastanow sie naprawde czy to nie jest przypadkiem drwina z ciebie te jego usmieszki Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 17:58 Temat postu:
wiesz jak ty masz 13 a wyglądasz na 18 to na tej samej zasadzie to on ma 14 bo wygląda na 19?
ale tak na poważnie mam złą nowine - on sie do ciebie nie uśmiecha bo mu sie podobasz tylko dlatego że jesteś poniekąd jego znajomą, z grzeczności i dlatego że traktuje cie jako dziecko/młodzież , taką o wiele młodszą siostrę
na miłość nie ma szans Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 20:29 Temat postu:
a zkad to wiesz Załamana14 - Sob 29 Sty, 2005 10:36 Temat postu:
Nie przejmuj sie...Ale sadze że jest za ciebie o wiele lat za starty..... Serdecznie pozdrawiam ....Papapapa Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 13:10 Temat postu:
Załamana znowu to zrobiłaś!!!!! Jak chcesz sobie nabijac posty w starych tematach, to wypitaka z tego forum!!
prosze zamknąć temat.... Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 21:11 Temat postu:
zwariowana_jedenastka napisał/a:
Załamana znowu to zrobiłaś!!!!! Jak chcesz sobie nabijac posty w starych tematach, to wypitaka z tego forum!!
prosze zamknąć temat....
Mnie też się kiedyś zdarzało nie zauważać daty, ale teraz zwracam na to uwagę, szczególnie po tym jak zostałem nazwany "archeologiem"