Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Łukaszek....

gosiaczek - Nie 12 Gru, 2004 14:58
Temat postu: Łukaszek....
Mam problem.... Zapisałam sie do WOŚP. I tam jest taki spox kolo. Podoba mi sie. Moja koleżanka klikała na moim gg ( Łukasz K.). On chciał sie spotkać z nią. Ale u niego był kolega. To ja , ona i jeszcze jedna kolaęznka poszłyśmy sie z nimi spotkać. Przyjechali spox czerwonym samochodzikiem. Od razu spodobał mi sie on... A jak w sobote go zobaczyłał to sie uśmiechnął. Porzyczył cyfrówke od kumpla i robił fotki dla niektórych... I zrpbił dla mnie chyba z 4 fotki.. Uśmiechnęłam sie do niego.. A on puźniej te fotki pokazał dla kolegi. Śmiali sie. On ma cudny śmiech. A jego oczka.... Mam jego nr gg , ale boje sie mu coś napisać. A powiedziałam o tym dla koleżanki a ona powiedziała ,że nie mam szans u niego. Bo on jest starszy. Ma 19 lat... Sad a ja 13:( ale nie wyglądam jak na 13 tylko na 18 :]. Już nie wiem co mam robić. Ja za nim tęsknię coraz bardziej !!!!!!! Neutral Love
Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 15:08
Temat postu:
WŁASNIE PRZEZ TAKA ROZNICE WIEKU UWAZAJ CZY TE USMIECHY DO CIEBIE TO NIE ZWYKŁA DRWINA Z CIEBIE. A JESLI CHODZI O WIEK I JESLI KOLES JEST DPOKO TO NIE MASZ SIE RACZEJ CZYM PRZEJMOWAC BO SAMAM MA CHŁOPAKA 6 LAT STARSZEGO
Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 16:21
Temat postu:
Słuchaj.. myślę, że powinnaś skonczyc z tym zauroczeniem.. ona ma 19 lat.. to nic ze ty masz 13, a wygladasz na 18.
Pedofilow kreci sie teraz niemiara.. uwazaj.
Nie chce oskarzac go o pedofilstwo bo go nie znam ale pomysl co robisz.. Rolling Eyes
Kinga - Nie 12 Gru, 2004 16:27
Temat postu:
Ojej ... Wyghląda mi to na przypadek tzw Blachary które leca na kase i samochody i zeby zdobyć takich facetów starają się dodac sobie lat ... sorry to tylko moja opinni może błędna ale wywnioskowałam z Twojego postu

A co do chłopaka to skoro Ci zalezy to do niego zagadaj siedzac bezczynnie nic nie osiągniesz i nie dowiesz się czy warto ... a co do tych zdjęc i hihów ... to możliwe że drwili z Ciebie i już

Kurde mam wrazenie że ty lecisz na niego tylko dla kasy i tego ze jest taki "dorosły"

Spróbować nie zaszkodzi ale w takich znajomościach lepiej uważać
Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 21:39
Temat postu:
ci starsi zawsze są tacy lizusi i przymiły.Czaruja,czaruja i wykorzystają.Moze nawet seksualnie.
Sajmon - Pon 13 Gru, 2004 12:42
Temat postu: Re: Łukaszek....
gosiaczek napisał/a:
ja 13:( ale nie wyglądam jak na 13 tylko na 18 :]

taaaaa... juz to widze Razz. Widziałem takie co mówią ze wyglądają na +5 lat...
buahahahaha Razz. Nie mówie ze nie mozliwe ale nie wierze biggrin
Pan_Feanor - Pon 13 Gru, 2004 12:53
Temat postu:
13 a 19.... jak na twój wiek to jest różnica TROCHĘ za duża... 6 lat 1/2 twojego życia...

Te a ty od glanów, ja też jestem miły dla panien niezależnie od ich wieku, i niewidze w tym że jeśli jakaś na przykład 15 latka mi się podoba to umówić się znią na soczek lub spacerek do parku....
sloneczko - Pon 13 Gru, 2004 14:16
Temat postu:
no ja mysle ze cos tu jest nie tak:] bo troszke chyba przesadzilas z tym ze majac 13 lat wygladasz na 18:] ale nie wnikam:] skoro zalezy ci na nim to chociaz zagadaj do niego na gg ale nie wiem czy to ma sens bo takich zwiazkow chyba jest malo:] nawet jesli dla niego jestes kims wiecej niz kolezanka to dla jego qmpli jestes jeszcze dzieckiem:] i chyba byloby ci nie przyjmemnie gdyby oni sie z ciebie wysmiewali i z niego ze prowadza sie z mlodsza siostra za reke:/ takie jest moje zdanie... a co do tego czy ma samochod czy nie to chyba nie ma znaczenia:]
Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 16:15
Temat postu:
dokladnie oprocz niego sa jeszcze kumple a z akceptacja raczej bedziesz miala problemy i zastanow sie naprawde czy to nie jest przypadkiem drwina z ciebie te jego usmieszki
Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 17:58
Temat postu:
wiesz jak ty masz 13 a wyglądasz na 18 to na tej samej zasadzie to on ma 14 bo wygląda na 19?Smile

ale tak na poważnie mam złą nowine - on sie do ciebie nie uśmiecha bo mu sie podobasz tylko dlatego że jesteś poniekąd jego znajomą, z grzeczności i dlatego że traktuje cie jako dziecko/młodzież , taką o wiele młodszą siostrę
na miłość nie ma szans
Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 20:29
Temat postu:
a zkad to wiesz
Załamana14 - Sob 29 Sty, 2005 10:36
Temat postu:
Nie przejmuj sie...Ale sadze że jest za ciebie o wiele lat za starty..... Rolling Eyes Serdecznie pozdrawiam ....Papapapa
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 13:10
Temat postu:
Załamana znowu to zrobiłaś!!!!! Evil or Very Mad Jak chcesz sobie nabijac posty w starych tematach, to wypitaka z tego forum!!

prosze zamknąć temat....
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 21:11
Temat postu:
zwariowana_jedenastka napisał/a:
Załamana znowu to zrobiłaś!!!!! Evil or Very Mad Jak chcesz sobie nabijac posty w starych tematach, to wypitaka z tego forum!!

prosze zamknąć temat....

Mnie też się kiedyś zdarzało nie zauważać daty, ale teraz zwracam na to uwagę, szczególnie po tym jak zostałem nazwany "archeologiem" Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group