Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - hm
Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 15:21
Temat postu: hm
zawsze mialam przerwy midzy okresem ok. miesiaca, a teraz dostalam po 2 tygodniach... y... czy jest wporzo?
Elun - Pon 13 Gru, 2004 15:30
Temat postu:
zalezy od jakiego okresu juz miesiaczkujesz. Jesli dopiero od 1-2 lat, to to jest normalne, poniewaz w tym okresie miesiaczki potrafia wystapic nieregularnie. Jesli natomiast miesiaczkujesz juz dluzej, to raczej nie powinno tak byc, i powinnas dostawac ja co 28 dni.
Agentka - Pon 13 Gru, 2004 16:03
Temat postu:
bez przesady, 28-dniowy cukl ma tylko kilkanaście% kobiet, a zarówno cykl 23 dniowu jak i 31 dniowy jest normalny. każdy jest inny, pamiętajmy o tym 

Miracle - Pon 13 Gru, 2004 19:58
Temat postu:
Okres znajdzie "swoj rytm" po okolo 1-2latach od pierwszego okresu wiec nie ma sie czym martwic.To normalne
Elly - Pon 13 Gru, 2004 22:46
Temat postu:
Tak ja powiedział Dzieczyny na góże okres znajduje swój rytm po okoł 1-2 latach .
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 12:59
Temat postu:
Wszystko normalne? Nie sądze. Według mnie jak to sie powtórzy to powinna iść do lekrza. Okres dostaje się co 21-35 dni... inaczej jest to nienormalne. Koleżanka ma siostrę, która miesiączkowała co 2 tygodnie i musiała isć do lekarza, dostała leki chyba nawet hormonalne.
mroweczka - Wto 14 Gru, 2004 15:51
Temat postu: !
Jeśli tylko raz tak się zdarzyło i miesiączkujesz od niedawna to ja bym jeszcze trochę poczekała z wizytą u lekarza. Tak,to prawda ciało każdej kobiety "wyrabia" sobie własny cykl,nie zawsze jest to co 28 dni. Zaobserwuj,kiedy dostaniesz następny okres-jeśli po miesiącu to moim zdaniem wszystko OK, jeśli znowu po 2 tygodniach lepiej dla pewności odwiedzić lekarza,niekoniecznie ginekologa.
Mróweczka
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 16:03
Temat postu:
jak masz sie z tego powodu zamartwiać czy zadręczać to idź lepiej do lekarza a on cie uspokoi:)
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group