Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?

julcia014 - Wto 14 Gru, 2004 18:36
Temat postu: Czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?
Mam taki maly problem. Pod koniec wakacji poznałam pewnego chłopaka o rok starszego ode mnie. Zaprzyjaznilismy sie. Teraz on mowi mi wszystko ja jemu zresztą też. Nie mam wątpliwości że się przyjaznimy. Ale gdy mówi mi o innych dziewczynach jestem zazdrosna.
Jak myślicie jestem w nim zakochana, tylko się przyjaźnimy czy cos pomiędzy?:/
Miracle - Wto 14 Gru, 2004 19:20
Temat postu:
Oj kochana muisz sama sobie odpowiedziec na to pytanie.
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 20:00
Temat postu:
To zależy od tego jak o nich mówi, bo jeśli mówi np. Kasia ma ładne włosy no to możesz być zasdrosna ale może mówić też: Kasia dziś nie była w szkole.... więc tutaj też możesz być zasdrosna Razz ale moze też powiedzieć : ale ta KAsia dziś brzydko wygląda albo że ma fajną nową kiążke... rozumito kobito?? Laughing więc napisz jak się o nic wyraża to ci pomożemy ;-)
Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 06:00
Temat postu:
Dzień dobry.
A mnie sie wydaje, że nie bardzo możemy Jej pomóc. Musisz sama zajrzeć wgłąb siebie i dobrze się zastanowić. Jeżeli ciągle nie wiesz, czy go kochasz, pozbądź się zazdrości - bo zawsze będziesz w Jego oczach wyjątkowa i tym, o których mówi, wiele do Ciebie brakuje. Powodzenia
Pozdrawiam Kwiat
Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 09:22
Temat postu: Re: Czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?
julcia014 napisał/a:
Mam taki maly problem. Pod koniec wakacji poznałam pewnego chłopaka o rok starszego ode mnie. Zaprzyjaznilismy sie. Teraz on mowi mi wszystko ja jemu zresztą też. Nie mam wątpliwości że się przyjaznimy. Ale gdy mówi mi o innych dziewczynach jestem zazdrosna.
Jak myślicie jestem w nim zakochana, tylko się przyjaźnimy czy cos pomiędzy?:/

Znam to doskonale, prawdopodobnie on traktuje cie jako dobrą przyjaciółkę a ty poczułaś do niego coś więcej. I tak poraz kolejny moja teza że przyjaźń damsko męska nieistnieje została potweirdzona...
sloneczko - Sro 15 Gru, 2004 15:14
Temat postu:
hee ja mysle ze tylko ty wiesz tak naprawde czy cos do niego czujesz czy nie... moim zdaniem nie ma przyjazni damsko-meskiej!zawsze ale to zawsze cos miedzy nimi zaiskrzy... i w pewnym momencie chociaz jedna osoba z tej pary przyjaciol powie ze KOCHA ale miloscia inaa niz przyjacielska:] czesto jest tak ze nie kce sie stracic przyjaciela i ukrywa swoje uczucia, ale moim zdaniem robic tak nie mozna... bo tak jak mowisz ze jestes zazdrosna o inne dziewczyny to nigdy nie bedziesz zadowolona jak twoj qmpel znajdzie sobie dziewczyne i bedzie spedzal z toba mniej czasu... dlatego dobrze sie zastanow czy chcesz z nim byc w parze czy pogodzisz sie z tym ze on tez jest chlopakiem i oglada sie na inne dziewczyny i calego czasu nie bedzie spedzal z toba:]
mroweczka - Sro 15 Gru, 2004 17:18
Temat postu:
Jak już ktoś powiedział to Ty sama musisz odpowiedzieć sobie na to pytanie...Może jesteś zazdrosna,że te dziewczyny mogą odebrać Ci przyjaciela? Bo jeśli tak w szkole,czy jak normalnie ze sobą gadacie nic do niego nie czujesz oprócz przyjaźni to raczej zakochana nie jesteś...
Mróweczka Kwiat
Elly - Sro 15 Gru, 2004 21:22
Temat postu:
Ja podpisze sie pod innymi wypowiedziami , Sama musisz odpowiedzieć na to pytanie nie znamy sytuacji panujacej między wami wiemy tylko że sie przyjaźnicie ... nie wiem jak on zachowauje się w stosunku do ciebie ... Musisz sama sobie poradzić z tym problemem i mam nadzieje ze ci sie uda.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group