.. a na tym forum siedze dość długo ^^ nietrza mnie witać
.. a na tym forum siedze dość długo ^^ nietrza mnie witać  

... Ale w porównianiu z tym czym będziesz borykał sie puźniej to małe piwo
... Ale w porównianiu z tym czym będziesz borykał sie puźniej to małe piwo  ... Dlatego każdy tęskni do tych słodkich czasów dzieciństwa... mieć tak 6-9 lat...
... Dlatego każdy tęskni do tych słodkich czasów dzieciństwa... mieć tak 6-9 lat...      Nie wiem ale patrzac na to co mowisz tak. Ale znajac siebie te problemy beda rownie wydawac mi sie smieszne co dzisiejsze
 Nie wiem ale patrzac na to co mowisz tak. Ale znajac siebie te problemy beda rownie wydawac mi sie smieszne co dzisiejsze  Kwestia podejscia do zycia ktore w moim przypadku jest dosc luzne
 Kwestia podejscia do zycia ktore w moim przypadku jest dosc luzne  ( Nie chodzi tu o brak checi poprawi sytuacji ale o nie przejmowanie sie zla sytuacja
 ( Nie chodzi tu o brak checi poprawi sytuacji ale o nie przejmowanie sie zla sytuacja  - Uprzedzam zbedne komentarze:) )
 - Uprzedzam zbedne komentarze:) )      A fotkę widziałem, siostra załatwiła
 A fotkę widziałem, siostra załatwiła  
 . A od kiedy to siosra może szafować moimi fotkami na lewo i prawo ^^. napisz do mnie kiedyś na meila to dam ci jej pare kompromitujących fotek :]
. A od kiedy to siosra może szafować moimi fotkami na lewo i prawo ^^. napisz do mnie kiedyś na meila to dam ci jej pare kompromitujących fotek :]      =).
 =).
 od Twoich znajomych).
 od Twoich znajomych).      

Lub inteligente żartowanie sobie
 Lub inteligente żartowanie sobie  . Do tego niepotrzebny jest wiek ale specyficzne spojżenie się na świat i życie z którego żywi niewyjdziemy ^^
. Do tego niepotrzebny jest wiek ale specyficzne spojżenie się na świat i życie z którego żywi niewyjdziemy ^^

| Pulkownik Nikt napisał/a: | 
| Kociej kolyski sie naczytali ;p Idzie sie stopami pomacac ale nie tu  | 

Trudno mi dogodzic
 Trudno mi dogodzic  A czemu ttylko naprawde dobra? Za krotka ;p
 A czemu ttylko naprawde dobra? Za krotka ;p      
      obecnie szponków już niemam ale czasem lubie sobie długie ponosić ^^ ale faktem jest że są bardzo niewygodne :/...czasem jednak sie przydają. A pozatym tak ja jestem dziwny
 obecnie szponków już niemam ale czasem lubie sobie długie ponosić ^^ ale faktem jest że są bardzo niewygodne :/...czasem jednak sie przydają. A pozatym tak ja jestem dziwny   

Miałem dłuższe pani psyholog
 Miałem dłuższe pani psyholog  co to może oznaczać ....
 co to może oznaczać ....
 a czesem miewam szalone pomysly..tzn dla innych sa szalone...np moja mama uznala ze moje dziurki w uszach sa za duze (jedna juz jest rozciagnieta do 3,2 mm) hyhy
 a czesem miewam szalone pomysly..tzn dla innych sa szalone...np moja mama uznala ze moje dziurki w uszach sa za duze (jedna juz jest rozciagnieta do 3,2 mm) hyhy
 Im więcej wiemy tym bardziej boimy się swojej wiedzy bo jest straszna
 Im więcej wiemy tym bardziej boimy się swojej wiedzy bo jest straszna  ...
...

tylko zę ja jestem niedokońca cyniczny
 tylko zę ja jestem niedokońca cyniczny  ..... niedokońca wariatem... niedokońca milczkiem i niekoniecznie towarzyską bestią.... człowiek wiele twarzy ma... kto wie czy przemawia ta...
..... niedokońca wariatem... niedokońca milczkiem i niekoniecznie towarzyską bestią.... człowiek wiele twarzy ma... kto wie czy przemawia ta...