Na luzie... - Pan_Feanor Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 10:10 Temat postu: Pan_Feanor
No to ja jestem na forum ponad rok czy jakoś tak.
Jestem cynicznym wariatem który ma jako tako poukładane w głowie i patrzy na wasze problemiki z perspektywy czasu zazdroszcząc gorliwie. Jak widzicie tępie głupote bo jej nielubie i niestaram się być łągodnym barankiem. Ale z chamstwem też nieprzeginam.
Jak kcecie zobaczyć jakąś moją fotkę to w w dziale o FOTOGRAFI jest mój temat z linkami. Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 15:05 Temat postu:
No to miłego i dalszego postowania!
(P.S = nie wydawaj Wierzbulki!!!!!) Chesterka - Sro 15 Gru, 2004 15:38 Temat postu:
Czuj się tu dobrze
Ale i tak nie wydawaj Wierzby Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 17:36 Temat postu:
Jak wydawaj ? Niemam jej zamiar za nikogo wydawać .. a na tym forum siedze dość długo ^^ nietrza mnie witać Pulkownik Nikt - Sro 15 Gru, 2004 18:09 Temat postu:
Zazdroszczac gorliwie? Ale czego?:p Tych problemikow? Ahh watpie czy chcialbys sie borykac z problemami nastolatkow a to penis za maly a to biodra za szerokie ohh ;( Ale trzeba zyc Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 18:14 Temat postu:
W moim wieku to też wydawało mi się straszne ... Ale w porównianiu z tym czym będziesz borykał sie puźniej to małe piwo ... Dlatego każdy tęskni do tych słodkich czasów dzieciństwa... mieć tak 6-9 lat... Pulkownik Nikt - Sro 15 Gru, 2004 18:27 Temat postu:
Czy pozniej bedzie ciezej? Nie wiem ale patrzac na to co mowisz tak. Ale znajac siebie te problemy beda rownie wydawac mi sie smieszne co dzisiejsze Kwestia podejscia do zycia ktore w moim przypadku jest dosc luzne ( Nie chodzi tu o brak checi poprawi sytuacji ale o nie przejmowanie sie zla sytuacja - Uprzedzam zbedne komentarze:) ) Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 18:44 Temat postu:
Heh bo i po co sie przejmować i tak nikt z tego bagna żywy niewyjdzie Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 23:40 Temat postu:
Dobry wieczór.
Ee, ok...Dobra. Fajnie. Tylko...O czym jest temat? A fotkę widziałem, siostra załatwiła
Pozdrawiam Pan_Feanor - Czw 16 Gru, 2004 09:21 Temat postu:
Temat jest o mnie Nastolatce na luzie . A od kiedy to siosra może szafować moimi fotkami na lewo i prawo ^^. napisz do mnie kiedyś na meila to dam ci jej pare kompromitujących fotek :] panienka_wierzba - Czw 16 Gru, 2004 19:01 Temat postu:
aurgh bugi bugi ługa buga ^^ to po to ty mi robiłeś te fotki na których brzydko wychodzilam tania "kurtyzano" bez szkoły =).
A więc, ju ar maj brotha ^^ i to chyba tyle, bo chyba wiem o Tobie wsyzstko co jesteś mi w stanie (i w dobrej woli) powiedzieć (a nawet troche wiecej od Twoich znajomych). Pulkownik Nikt - Czw 16 Gru, 2004 19:18 Temat postu:
Daj mi Feanor fotki daj daj :> Kontakt ze mna jest ponizej : gg :> huhehe Pan_Feanor - Pią 17 Gru, 2004 07:41 Temat postu:
Jesteście Zepsuci kicp - Pią 17 Gru, 2004 12:36 Temat postu:
hm, fajnie ze na tym forum sa takie osoby majace 'troszke' wiecej wieku, doswiadczenia i ilorazu inteligencji od średniej forumowej
[wlazodup mode off] Miracle - Pią 17 Gru, 2004 17:55 Temat postu:
Kicp no nie zawsze.Wiesz jest wiele osob na forum mlodszych ktorzy tez umieja cos poradzic i siedza wiecej niz rok na tym forum kicp - Pią 17 Gru, 2004 18:57 Temat postu:
hm, moze i tak, ale nie chodzi mi o to, czy ktos umie radzic, czy nie, a raczej o iq i poziom wypowiedzi [znacznie odstaje od sredniej 4um]
pozdrawiam wszystkich bokononow Pan_Feanor - Pią 17 Gru, 2004 19:20 Temat postu:
Może chodzi i cięty i cyniczny humor Lub inteligente żartowanie sobie . Do tego niepotrzebny jest wiek ale specyficzne spojżenie się na świat i życie z którego żywi niewyjdziemy ^^
Pozdrawiam, ja jestem bakamono Pulkownik Nikt - Pią 17 Gru, 2004 21:46 Temat postu:
Kociej kolyski sie naczytali ;p Idzie sie stopami pomacac ale nie tu Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 06:23 Temat postu:
Dobry
Ee no, ja też chcę fotki ;P Kontakt gg jest, więc tylko czekam
Pozdrawiam kicp - Sob 18 Gru, 2004 11:12 Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
Kociej kolyski sie naczytali ;p Idzie sie stopami pomacac ale nie tu
heh, dobra ksiazka
pozdrawiam, i ciesze sie ze ktos jeszcze Papcia Vonneguta docenia [a coraz mniej ludzi doceniajacych wielka literature] Pulkownik Nikt - Sob 18 Gru, 2004 14:00 Temat postu:
Ano ksiazka dobra. Jak zreszta wiekszosc ktore wydaje ta gazetka ;P Ale nie jest jakas super wybitna. naprawde dobra ksiazka - i tyle Trudno mi dogodzic A czemu ttylko naprawde dobra? Za krotka ;p frigg - Czw 23 Gru, 2004 14:13 Temat postu:
co do pana vonneguta to ja polecam 'niech pana bog blogoslawi panie roswater' poplakalm sie ze smechu....
a tak wogole to chcialam sie spytac o jedno twoje zdjecie panie feanorze...mowie o tym co jestes profilem..rozpuszzone wlosy i dlugie pazury.....i chodzi mi wlasnie paznokcie...sa sztuczne czy naturalne? Pan_Feanor - Czw 23 Gru, 2004 15:03 Temat postu:
Hmm jestem zwolennikiem natury więc są jak najbardziej naturalne. Normalnie ich niemaluje ale to była wyjątkowa okazja frigg - Czw 23 Gru, 2004 15:13 Temat postu:
yyyyyyy no coment Pan_Feanor - Czw 23 Gru, 2004 15:33 Temat postu:
No co ty niemiewasz czasem szalonych pomysłów obecnie szponków już niemam ale czasem lubie sobie długie ponosić ^^ ale faktem jest że są bardzo niewygodne :/...czasem jednak sie przydają. A pozatym tak ja jestem dziwny nidhogg - Pią 24 Gru, 2004 01:01 Temat postu:
mowisz zexi ? Pan_Feanor - Pią 24 Gru, 2004 10:54 Temat postu: Miałem dłuższe pani psyholog co to może oznaczać ....
Ja jako biolog i filozof mam na to swoją teorie <rotfl> frigg - Pią 24 Gru, 2004 12:23 Temat postu:
panie feanorze zgodnie z teoria freuda moze to oznaczac tylko jedno (wiesz mowa o stadium fallicznym), ale ja nie chce wiedzic czy tak jest naparwde, freud zajmoal sie podswiadomoscia a czesem miewam szalone pomysly..tzn dla innych sa szalone...np moja mama uznala ze moje dziurki w uszach sa za duze (jedna juz jest rozciagnieta do 3,2 mm) hyhy
edit: skoro rozpycham sobie dziurki w uszach to wedlug teorii freuda znaczy to ,ze ....nie chce wiedzic, nie chce juz studiowac psychologii, nieeeeeeeee Pan_Feanor - Pią 24 Gru, 2004 21:10 Temat postu:
TO przerażające Im więcej wiemy tym bardziej boimy się swojej wiedzy bo jest straszna ...
A o twoim przypasku Froyd mógłby napisać krótko i rzeczowo Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 18:05 Temat postu:
jak można być cynicznym wariatem?
[coś mi sie z Grabażem to stwierdzenie kojarzy?] Pan_Feanor - Sob 25 Gru, 2004 21:54 Temat postu:
Jak widać można tylko zę ja jestem niedokońca cyniczny ..... niedokońca wariatem... niedokońca milczkiem i niekoniecznie towarzyską bestią.... człowiek wiele twarzy ma... kto wie czy przemawia ta...