Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Tkliwość piersi...

mycha92 - Sro 15 Gru, 2004 11:00
Temat postu: Tkliwość piersi...
Możecie mi wytłumaczyć, co to znaczy "tkliwość"? No bo słyszałam że ta tkliwość pojawia się przed lub/i w czasie okresu. Ja jak zauwałyłam plamy na moich majtkach, to mi strasznie zaczęło serce bic, i przyłożyłam sobie rękę do serca. No i poczyłam, że mó biust nie jest taki że tak powiem "jędrny" (tylko się nie śmiejcie Razz) tylko jak się go rusza to niemal że "stoi" w miejscu. Czy to jest ta tkliwość?
nidhogg - Sro 15 Gru, 2004 11:04
Temat postu:
tkliwosc oznacza (w duzym skrocie), ze piersi bola, sa wrazliwsze na dotyk, znaczy lekko sie dotknie i odczuwasz nieprzyjemne uczucie, nie wspominajac o tym, jak sie dostanie na przyklad - wtedy jest zdecydowanie nmiej przyjemnie
mroweczka - Sro 15 Gru, 2004 16:00
Temat postu:
Mycha...No i kolejny raz zastanawiam się,czy ty na pewno piszesz na serio.... Rolling Eyes nidhogg dobrze opisała,co to znaczy tkliwość piersi,a to że Twoje nie są 'jędrne' po godzinie od dostania okresu to na pewno jest co innego.
Mróweczka Kwiat
mycha92 - Sro 15 Gru, 2004 19:12
Temat postu:
NO CO, NIE MOŻNA JUŻ SŁOWA NAPISAĆ!!?!?!?!? I TY SIĘ MRÓWKA DZIWISZ, JAKIE JA TEXTY PISZĘ I ODCHODZĘ. TO WSZYSTKO PRZE CIEBIE I KILKA INNYCH OSÓB. WSZYSTKO MI WYTYKACIE!!! A JAK SIĘ ZMIENICIE TO MOŻE JESZCZE KIEDYŚ WRÓCĘ!!!
Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 19:21
Temat postu:
I ta tkliwość nasila się przed okresem (jeden z symptonów nadchodzącego okresu Wink ).

Mycha, wyłącz Caps Lock'a.
Mrówka też mówi co myśli, weź to pod uwagę. Napiała na początku coś do Ciebie, a potem na temat. Czyli defakto odpowiedziała Ci na zadane pytanie. Wyluzuj... Jesteś jak bomba, bo masz okres, to normalne, tylko musisz już starać się nad tym panować.
Agentka - Sro 15 Gru, 2004 19:32
Temat postu:
jeśli Mycha chce cos wiedzieć to sie pyta, dostała odpowiedz i wszystko cacy, po co na nia najeżdzać
frigg - Sro 15 Gru, 2004 19:36
Temat postu:
i tkliwosci i to ze piersi sa twarde, jak to mycha napisala "stoi" w mijscu to tez normalne...
Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 19:40
Temat postu:
Popieram Agentkę, według mnie Mycha nic złego nie robi, zapytała się i dostała odpowiedź jaką oczekiwała. Jakby się pytała o jakieś niedorzeczności to rozumiem, a po za tym pytanie o ten problem nie jest częste.
Kinga - Sro 15 Gru, 2004 19:46
Temat postu:
Ludzie spokojnie ... Nie ma co sie tak wpieniac ... mycha wyłacz Capsa i nie krzycz ... nie wiem co sie tak nerwicujecie wszystko można wyjaśnić na spokojnie
Agentka - Sro 15 Gru, 2004 20:02
Temat postu:
Mycha chce się czegos dowiadywać, wymieniac opinie, poprostu to co się na forum robi, a to że pisze ze szczególmai to nie przestępstwo, jeśli kogos to denerwuje to nie musi odpisywać proste i logiczne Mr. Green
mroweczka - Sro 15 Gru, 2004 20:15
Temat postu:
Ej no Agentka super ale czytaj ze zrozumieniem...Nikogo tutaj to nie denerwuje,po prostu napisałam co myśle a Wy od razu mnie zjeżdżacie Rolling Eyes . Mycha...eh...Ja Cię tu na siłę nie trzymam,możesz sobie odchodzić droga wolna...Nie wiem o co Ci teraz chodzi no ale dobra...I jak masz mi teraz łaskę robić,że "jak się poprawię..." to może lepiej jednak idź. Tak do niczego nie dojdziemy jeśli będziesz mi mówić,co mam robić. Ja nie będę się dla nikogo zmieniać,poprawiać-tak na marginesie.
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 20:18
Temat postu:
Nie no bo to co napisałaś to wyglądało trochę jak najeżdżanie na Mychę, a ja nie wiem za co...
A po za tym gratulacje rangi Wink
mroweczka - Sro 15 Gru, 2004 20:23
Temat postu:
Elfka najeżdżanie to przede wszystkim poniżanie,wyzywanie innej osoby. Ja tylko napisałam swoją opinię Rolling Eyes No ale dobra, wy oczywiście wiecie lepiej i jak nie zmienicie swojego postępowania to odchodzę z forum Razz Nie no dobra,żartuję.
Mróweczka Kwiat
Agentka - Sro 15 Gru, 2004 21:35
Temat postu:
nie ja na ciebie Mróweczka nie najeżdzam , ale jak Mycha chce pisac tak jak pisze to nie wtrącajmy się, a oczywiście kązdy może swoje zdanie wyrazić ale dajmy se spopój, <peace> ludzie <peace> Geek Joker Joker
Pan_Feanor - Pią 17 Gru, 2004 19:13
Temat postu:
Można to wykożystać w dobry sposób Smile... Jeśli dziewczyna ma podły humor bo ma okres i się na ciebie rzuca.... ściśnij jej pierś masz mórowane że da ci spokój biggrin
frigg - Pią 17 Gru, 2004 19:59
Temat postu:
uwazaj,zeby sie nie zemscila w tarkcie jakiejs wesolej zabawy Wink
mroweczka - Pią 17 Gru, 2004 22:02
Temat postu:
Oooo ode mnie niedawno dostał. Ale za to,że mi wykręcał ręce i poiwedział "Na kolana psie" Mr. Green . Za puerwszym razem jakoś się wykręciłam ale za drugim mnie tak bardzo ręce bolały i już nie mogłam...I się obroniłam kozaczkiem Mr. Green Potem dziękował mi,że szłam z psem i glanem wdepłam w *gówienko* bo nie miałam ich w szkole Mr. Green Na całej wychowawczaj się zwijał z bólu,ale jak pani sie go spytała,co sie stało,to powiedział,że nic Mr. Green Ale więcej już tak nie będę się "bronić" no chyba,że w ostateczności bo to musiało nieźle boleć,a tak mocno nie kopnęłam...
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Pią 17 Gru, 2004 22:28
Temat postu:
Jess, jak tak komuś się pierś ściśnie no to można szału dostać, grr. Razz Wink
Mrówka - ile ja znam takich przypadków... Mr. Green
Pan_Feanor - Sob 18 Gru, 2004 10:34
Temat postu:
frigg napisał/a:
uwazaj,zeby sie nie zemscila w tarkcie jakiejs wesolej zabawy Wink

Hehehe faktycznie Smile to brzmi teraz mniej śmiesznie Smile Odwet może być bolesny ^_^ Wink
Anonymous - Czw 23 Gru, 2004 06:37
Temat postu:
Witam.
Dlatego niektóre miejsca należy naprawdę szerokim łukiem omijać, bo przypadkowe uderzenie moze mieć odzwierciedlenie w mniej przypadkowym i dużo silniejszym kopnięciu Wink
Pozdrawiam Kwiat
Pan_Feanor - Czw 23 Gru, 2004 15:16
Temat postu:
Omijać Smile nieeeeeeee szczególnie piersi ^^ jak można ominąć? no stary ^^ jak tak możesz.... Wink
Anonymous - Wto 28 Gru, 2004 06:58
Temat postu:
Dobry Wink
Jak mogę ominąć? Hm...Jedno spojrzenie na biust koleżanki i skojarzenie. Dłoń -> biust -> glan -> krocze. Od razu się odechciewa, jeżeli w ogóle chciało Wink
Pozdrawiam
Merkavoth - Sro 05 Sty, 2005 12:11
Temat postu:
Straszne rzeczy opowiadacie, chłopaki. Aż człowieka boli...

A poważnie, to nie musi być bolesne...Tkliwość to większa wrażliwość, jeśli wiecie co mam na myśli. Znam dziewczyny, które delikatne pieszczoty piersi podczas okresu potrafią doprowadzić do orgazmu. Wiem, co mówię.[/b]
Pan_Feanor - Czw 06 Sty, 2005 07:38
Temat postu:
tobie się zaraz kojaży dłoń pierś Smile
Pierś język Smile....... i glana na pewno niepodniesie biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group