Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Gafa-co robić?

Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 14:45
Temat postu: Gafa-co robić?
Gafy gafy Smile
Njpopularnijeszą jest chyba rozpięty rozporek Wink co zrobic gdy kolega sie kapnie?
Odpowiedziec cos z żartem!Jezeli bedzie skrucha,to ten ktos bedzie wiedział że załujesz tego!Odpowiedz np:Gdzie sie gapisz??
Radze wam do podobnych sytuacji wykorzystac fantazję i poczucie humoru bo reszta to niezadobrze!
Pozdro!
Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 15:09
Temat postu:
Hehe zgadzam się z Tobą Gabra pamietam przypadek mojej kolezanki kiedy spiewała w mini pleyback schow w naszej szkole hehe jak tanczyla rozpiął sie jej rozporek ona nie mogla zapiac i zacezla się smiac wtedy juz nikt nie traktował tego jako wpadke:)
Pulkownik Nikt - Sro 15 Gru, 2004 20:05
Temat postu:
Ja w takiej sytuacji odpowiadam zartem np. Ptaszek chce uciec ;P A gdy mojemu koedze cos takiego sie stalo to go dyskretnie informuje. Zreszta to nic wstydliwgo o ile nosi sie bielizne:)
mroweczka - Czw 16 Gru, 2004 12:07
Temat postu:
Podpisuję się pod tym Mr. Green Ja zawsze jak popełnię jakąś gafę to obracam w żart Smile najlepiej się śmiać ze wszystkimi a nie od razu obrażać Wink Moja koleżanka kiedyś z tego pwoodu od razu ryczała Rolling Eyes Neutral
Mróweczka Kwiat
sloneczko - Czw 16 Gru, 2004 15:25
Temat postu:
o wsumie moim zdaniem to smiech jest jedynym i najlepszym wyjsciem z takiej sytulacjI:] byle tylko nie "spalic" zartu... bo wtedy bedzie kolejna kompromitacja:P
no ale wsumie popelnianie bledow to rzecz ludzka a najglosniej smieja sie ci ktorym rowniez przytrafilo sie cos podobnego:)
Pan_Feanor - Pią 17 Gru, 2004 19:17
Temat postu:
Hehe mojemu kumplowi też się kiedyś rozsunoł rozporek a ze było to na wycieczce w lato okazało się ze nimiał bielizny ^^... turlanko po trawie było niezłe biggrin....

Mi też się parę razy rozsunął przy spotkaniach z koleżankami biggrin.... Jak zauważały i mówiły ze mi się rozsunoł to ja na to że "pewnie się cieszy"
Miracle - Pią 17 Gru, 2004 20:04
Temat postu:
O z tym sie musze zgodzic bezwarunkowo.Gafe zawsze trzeba przeobrazic w zart.Ona moze sie zdarzyc karzdemu i sie zdarza dosc czesto.Moze zdarzyc sie mnie i kazdej innej osobie. Mr. Green

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group