Moda, Uroda, Wygląd - Jakie kosmetyki na pryszcze,wagry itp??? Miracle - Sro 15 Gru, 2004 19:08 Temat postu: Jakie kosmetyki na pryszcze,wagry itp???
Jakich kosmetykow uywacie przeciw pryszcza i wagra???Ja uzywam CLEARASIL i jestem zadowolona... Elly - Sro 15 Gru, 2004 21:36 Temat postu:
Ja tez używam CLERASIL i tez jestem zadowolaona ... Nikita - Pią 17 Gru, 2004 16:14 Temat postu:
Ja narzie się cieszę że na moja cera jest bez pryszczy itp.
No ale wiem że tak nigdy nie będzie...
Z opini moich starszych koleżanek wiem że CLERASIL jest najlepszy dla dojrzewających nastolatek/nastolatków. A jak ktoś ma trądzik to najlepsze jest mydło CLERASIL - polecam! Mój brat go używa... Elun - Pią 17 Gru, 2004 16:39 Temat postu:
ja uzywam clean clear czy jakos tak Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 14:07 Temat postu:
Ja uzywam Nivea-Visage Young.Moze troche przeplace ale jaki efekt :-D Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 15:34 Temat postu:
Narazie nie mam pryszczy, chociaz wiekszosc moich kolezanek tak... czasami jednak wyskovzy i wtedy zywam Ziaji tin-tin Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 15:06 Temat postu:
a ja używam poprostu mydłaElly - Sro 22 Gru, 2004 16:24 Temat postu:
Ostatni mi się skończył Clerasil i kupiłam sobie Clean&Clear i jest całkiem nie zły Miracle - Sro 22 Gru, 2004 21:53 Temat postu:
Clean&Clear jest bardzo dobry bo mialam go.Najpierw moj pierwszy tonik to byl Ziaja Tin-Tin,potem Clean&Clear i w koncu Clearasil kory mi sie konczy i ma m zamiar kupic sobie cos nowego adzia94 - Nie 10 Lip, 2005 13:18 Temat postu:
ja używam Nivea Visage Young. opętana - Nie 10 Lip, 2005 20:37 Temat postu:
L'oreal Paris Pure Zone o ile sie nie myle ;P Krok 1 i Krok 2. Czyli tonik i pianka Niezbyt to dla mojej cery...eh brat mi to kupywał wiec sie nie zna Anonymous - Nie 10 Lip, 2005 20:43 Temat postu:
Tin tin - żel antybakteryjny do mycia twarzy. Jeśli używa się go dłużej, to pomaga. Zresztą na szczęście jeszcze nie wielu pryszczy Anonymous - Nie 10 Lip, 2005 21:44 Temat postu:
nivea visage young AloneMoon - Sro 13 Lip, 2005 20:51 Temat postu:
A ja odradzam Clearsil.
Znajoma miala Tradzik,nakupowala sobie clearsilu i jej skora ani troche sie nie polepszla.
Nawet pogorszyla!!
Mi tez wogule nie pomogl,a wydalam na niego kupe kasy.
Teraz uzywam crem z antybitoykiem od Dermatologa,tabletki z cynkiem,Gel do oczyszczania Neutrogena Visibly clean i peeling Vichi.
I mi Pomaga Anonymous - Czw 14 Lip, 2005 20:12 Temat postu:
A polecam Tin Tin z Ziaji =] Anonymous - Pią 15 Lip, 2005 18:36 Temat postu:
Ja mam od mojej dermatolog przepisany gel o nazie Metronidazol itonic Benzacne czy jakos tak i jestm b.zadowolona weraa - Pią 15 Lip, 2005 21:11 Temat postu:
Ja na szczęście nie mam zadnych pryszczów ani wągrów tlyko czasmi jak cos mi wyskoczy albo cos co niewidac to ja musze to brac pasta cynkowa a moja mam i siora sie z emnei zieja ze biore pół tupki pasty a nic nie mam i mi jest niepotrezban...No moze i tak bo kumpele zawsez jka przyjda to tez sie zieja:P hehe...Ale to chyba z przyzwyczajenia i nic na to neiporadze .. Jenny - Sro 31 Sie, 2005 13:46 Temat postu:
Chyba każdemu pomaga co innego
Od dwóch dni używam Ziaja Tin-Tin i narazie nie mogę powiedzieć czy pomaga.
Przedtem używałam Under Twenty i Clerasil - mi nie pomogły. Anonymous - Pią 02 Wrz, 2005 09:54 Temat postu:
Kosta napisał/a:
Nikt tu raczej nie zagląda.
?
takie ankiety, są raczej podnaczasowe, jeśli to o to chodzi
A ja, od początku wakacji używam Nivea Visage Young ;] I jestem bardzo zadowolona (o niebo lepsze od C. Total Control) weroskaaa - Pon 01 Maj, 2006 15:11 Temat postu:
clearasil jest najlepszy
pozdrawiam nasty_girl - Nie 07 Maj, 2006 19:34 Temat postu:
najlepszy- dla ciebie tak, dla niektorych tez, ale juz jescze inna osoba ma inna cere i dla niej bedzie beznadziejny..