Na luzie... - conieco o inspektorku Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 11:55 Temat postu: conieco o inspektorku
cześc wszystkim
jestem uważany za chama społecznego, byłem kilkakrotnie banowany na ip i nicka, i ogólnie wszyscy mnie tu znają i uwielbiają [dziwne że nie jestem jeszcze moderatorem w żadnym dziale]. Mam 12 lat koffam hip hop, jestem łysym indywidualistycznym nonkomformistą i interesuję się wpływem rolnictwa w kambodży na rozwój psychiczny pokemonów w erathii. piszcie co o mnie sądzicie Elun - Sob 18 Gru, 2004 12:08 Temat postu:
sadze, ze znowu przydalby ci sie ban Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 12:10 Temat postu:
[quote="AmazonkAA"]sadze, ze znowu przydalby ci sie ban :twisted:[/quote]
czemu ? :( Chesterka - Sob 18 Gru, 2004 12:10 Temat postu:
Tak, tak. Popieram Amazonkę Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 12:12 Temat postu:
prosze o jakieś argumęty Elun - Sob 18 Gru, 2004 12:13 Temat postu: Re: conieco o inspektorku
|Inspektor| napisał/a:
interesuję się wpływem rolnictwa w kambodży na rozwój psychiczny pokemonów w erathii
dlatego, ze jak znormalniejesz, to pogadamy Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 12:17 Temat postu:
po prostu mam specyficzne zainteresowania, ot co. mam napisać że interesuję się np. sexem? nie bo wtedy mój post zostanie usunięty. Elun - Sob 18 Gru, 2004 12:23 Temat postu:
uwazja, bo ci na pewno uwieze, ze interesujesz sie rozwojem psychicznym pokemonow, ktore sa tylko kreskowka Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 12:25 Temat postu:
a zauważyliście kto ma najwięcej ostrzeżeń z całęgo forum ? TAK JA !!!!!1 wasz koffany inspektorek !!
Amazonka: co z tego że są kreskówką? w mojej okolicy są pokemony. ba ! jest ich mnóstwo ! Elun - Sob 18 Gru, 2004 12:28 Temat postu:
jeszcze Ania.O ma cala sterte ostrzezen i byla pare razy banowana, tez ise o to prosila A co do tych pokemonow, to tak, oczywisie, masz ich cale mnostwo oraz pewnie chowasz je jeszzce pod lozkiem, zeby ci ich nikt spowrotem do kreskowki nie zabral Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 12:31 Temat postu:
ja jestem rekordzistą, bo mam ostrzeżenia na jednym z kont o wartosci 9. nikt tyle nie ma !!!! Elun - Sob 18 Gru, 2004 12:34 Temat postu:
to chlopie masz powod do switowania. Zbiez jakas ekipke kumpli i moze po alkocholu cos madrego przyjdzie ci do glowy Elly - Sob 18 Gru, 2004 22:32 Temat postu:
Inspektor czy jak ci tam leci uważasz ze 9 ostrzeżeń na jednym koncie to powód do dumy ? Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 22:37 Temat postu:
Kochani, po kiego grzyba prowadzicie tę denną konwersację? Przecież ona do niczego nie prowadzi...
Inspektorku, a czy Tobie nie nudzi się granie roli totalnie głupawego chłopaczka, z IQ o wysokości 25? Bo nie sądzę, żebyś był takim skończonym idiotą. Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 06:18 Temat postu:
Wszystko jest możliwe... Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 12:14 Temat postu:
ale przynajmniej mam z was beke :lol: :lol: