Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - pryszcze

Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 19:14
Temat postu: pryszcze
eh... czy pryszcze i inne taki rzeczy na twarzy moga sie zrobic od zbyt duzej ilosci slodyczy???
Kinga - Sob 18 Gru, 2004 19:15
Temat postu:
Tak ... słodycze, ostre przyprawy, ketchup ... itd ... mog± sprawiac że pryszczy bedzie sie pojawiac więcej
Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 19:23
Temat postu:
ponoć szczególnie czekoladowe produkty przysporz± ci pryszczy,lub te zawierajace czekoladę.
Miracle - Sob 18 Gru, 2004 19:30
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Tak ... słodycze, ostre przyprawy, ketchup ... itd ... mog± sprawiac że pryszczy bedzie sie pojawiac więcej

Przyszczy nie bedzie wiecej bo robia sie one z tlusdzczu pod skora i innych zannieszczyszczen.Moga byc tylko wieksze.
Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 19:52
Temat postu:
Miracle napisał/a:
Kinga napisał/a:

Przyszczy nie bedzie wiecej bo robia sie one z tlusdzczu pod skora i innych zannieszczyszczen.Moga byc tylko wieksze.

Mylisz się. Będzie ich więcej i wyskocz±, je¶li danej osobie wyskakuj± np. od nadmiaru ostrego czy słodyczy. To zależy też od ogranizmu.
Moja przyjaciółka nie może je¶ć ketchupu, słodyczy itd., bo wyskakuje jej ogrom pryszczy... Neutral
Kinga - Sob 18 Gru, 2004 19:57
Temat postu:
ostre przyprawy i niektóre składniki ... Yh chemia :/ ... wzmagaj± łojtok ... a to powoduje że wiecej ma sie pryszczy ... nie każdy tak ma ale jest sporo takich osób
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 22:11
Temat postu:
sól i przyprawy a przez to i keczup i majonez

słodycze jak najbardziej - pozostała chemia spożywcza też
Pan_Feanor - Czw 23 Gru, 2004 16:13
Temat postu:
Hmm to już wiem dlaczego tak lubie ostre doprawione żarcie Smile.... Na szczę¶cie pryszczy niemam... i prawde mówi±c nigdy niemiałem z nimi większego problemu ot co jaki¶ czas na czółku, gardełku czy nosku jedna sztuka Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group