Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Paczki Alwaysa
Anonymous - Sob 19 Kwi, 2003 09:39
Temat postu: Paczki Alwaysa
Cze starsza kolezanka mi mowila ze pod koniec 5 klasy sie dstaje paczi z podpaskami itd. Bylo to dosyc dawno i mam pytanie czy teraz tez takie dostan
e ???????
Blanka - Sob 19 Kwi, 2003 14:19
Temat postu:
Nie jestem pewna ale chyba tak
<Nie daje gwarancji>
Gocha - Sob 19 Kwi, 2003 20:42
Temat postu:
wiesz to zalez do mnie Pani z firmy alweys przyszła nie dawno temu jakis tydzień temu a ja chodze do 6 klasy to zalerzy od szkoły!!!!
Anonymous - Wto 29 Kwi, 2003 21:01
Temat postu:
Ja chodze do 6 klasy i właśnie w 6 klasie w jesieni dostałam paczuszki
guga15 - Sro 30 Kwi, 2003 13:09
Temat postu:
hmmm niech ja sobie przypomne, chyba coś takiego bylo dawno temu to zalezy od szkoły i od tego czy twoi rodzice wyrażą zgodę na uczestinctwo w zajęciach
to jest taka paczka że może z 4 podpaski różnego typu są i 2 ksiązeczki dla ciebie i dla rodziców
Ulka - Sro 30 Kwi, 2003 14:02
Temat postu:
Moja koleżanka dostawała taki zestaw. 4 podpaski, pudełeczko, 2 książeczki. u nas w szkole zawsze się dostaje.
Anonymous - Sro 30 Kwi, 2003 19:50
Temat postu:
takie paczuszkki dostaje sie na poczatku 6 klasy !!! jest tak ksiazeczka, kalendarzyk,i chyba 3 albo 4 podpaski i pudeleczko na nie
Anonymous - Czw 01 Maj, 2003 08:29
Temat postu:
Izka są tam 5 podpaski always'a, paczyszka i książeczka. Ja dostałam książeczkę "Między nami kobietkami". Jest bardzo fajna i ciekawa i dzięki niej wiem ddddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooo rzeczy na temat dojrzewania i miesiączki
hajdulka - Czw 01 Maj, 2003 11:27
Temat postu:
Izka to ja tlyko ze niechcilao mi sie wtedy logowac
w tej paczuszcze tez jest takie rozowe pudeleczko w ktorym zmieszcza sie ok 3 podpaski always bo podpasek bella zmuiesci sie wiecej
a co to podpasek ja mialam ultra plus ultra plus ultra plus i ultra super plus czyli 3 takie zielone i 1 fioletowa
ksiazka kalendarzyk no i te pudeleczko
guga15 - Czw 01 Maj, 2003 16:34
Temat postu:
a ja pudełaeczka nie dostałam
hajdulka - Czw 01 Maj, 2003 20:32
Temat postu:
to tez zalezy keidy?? to zalozmy paczyuszke dostaje sie w 6 kalsie no a ja wlasnie koncze 6 kalse !! wiec doatalam paczuszke ok pol roku temu albo wiecej a ty moze dostalam 3 lata temu??
Anonymous - Pią 02 Maj, 2003 15:01
Temat postu:
hajdulka
Dostałaś dokładnie to co ja
Iśka - Pią 02 Maj, 2003 17:41
Temat postu:
KleO, myślę, że w Polsce około 80% dziewczyn dostaje takie paczki... Chociaż mogę się mylić, bo jedna moja koleżanka (mieszka pod Krakowem) nigdy nie widziała na oczy takiej paczuszki
...
hajdulka - Sob 03 Maj, 2003 10:59
Temat postu:
wedlug mnie kazda skzola powinna cos takeigo zorganizowac ze przycodzi pani z firmy always i wszytsko mowi.. bo nie kazda mama chce o tym rozmawiac z corka ! i biedna ponzije nie wie co ma zrobic dostanie okres w skzole i co? u nas chigienistka daje nam podpaski jak ja prosimy ale one sa grube !!nie mwoei ze always sa dobre ale ja nsoilam 1 podpaske i sie przydala aha jak jzu cos to polecam bella gren
mrylka - Czw 15 Maj, 2003 16:26
Temat postu:
Ja jestem w szóstej klasie i taki wykład mielismy na początku roku.Dostałyśmy 3 podpaski,książeczkę,kalendarzyk i pudełeczko.
Anonymous - Sob 17 Maj, 2003 23:29
Temat postu:
A ja 4 podpaski, 3 w zielonej dyskretce i jedną w fioletowej dyskretce, książeczkę "Między nami kobietkami", kalendarzyk i różowe pódełeczko z motylkami na podpaski
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group