Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - zawstydzenie...

Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 17:50
Temat postu: zawstydzenie...
Chodzi o to, ze zawsze hdy rozmwaiam z jakims fajnym chlopakiem ktory mi się podoba zawstydzams ie.. gadam glupoty.. nie jestem poprostu sobą. Był tylko jeden wyjątek, bo tamten chlopak jakos na mnie tak działał, ale inni nie... glupio sie czuje blazniac sie przed chlopakiem. Jak z tym walczyc? Rolling Eyes
Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 21:04
Temat postu:
Moze ktos mi cos poradzi?
Elun - Nie 19 Gru, 2004 21:52
Temat postu:
to zapewne ze zdenerwowania, aby wypasc dobrze Smile Tez czasem tak mam, ze jak bardzo chce gdzisc dobrze wypasc, to placze mi sie jezyk, nie wiem, co mowic, a najgorsze jest to, ze dopiero po fakcie przychodzi mi na mysl co trafnego trzebabylo powiedziec. Jak z tym walczyc? Tego nie wiem, psychloszką nie jestem Very Happy
frigg - Nie 19 Gru, 2004 22:38
Temat postu:
hmm polecalabym trening interpersonalny Wink
nie no tak na dobra sprawe moze to wynikac z tego, ze sie denerwujesz (jak powiedzila juz amazkonkaa)....coz ja bym zrobila tak.. (a przynajmniej sprobowala)..jak ma dosc do takiej sytuacji powtarzaj sobie, ze bedzie dobrze, ze muiz zachowac spokoj..zacznij myslec o czym innym niz to jak wypadniesz....moze to ci jakos pomoze tak doraznie? bo ja mysle ze to z czasem ci przejdzie jak poczujesz sie pewniej i nabierzesz wiecej dystansu do takiej sytuacji...przynajmniej tak bylo ze mna..
w kazdym badz razie..wiecej wiary w sibie dziewczyno
nika - Pon 20 Gru, 2004 15:48
Temat postu:
Według mnie powinnaś do tego podejść na luzie.Postaraj się skupć na rozmowie a nie na jego uroku.Na to będzie czas przy bliższym poznaniu Laughing
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 16:31
Temat postu:
hehe widze ze aga ma ten sam problem co ja... Very Happy
Osobiście radze sie uspokoic Very Happy i nie skupiac sie na tym z kim rozmawiasz tylko O CZYM rozmawiasz
Wink
Dopisek a wiec sumując to=wyluzuj sie!postaraj..
Miracle - Pon 20 Gru, 2004 17:02
Temat postu:
Przede wszystkim sie uspokuj i skup na rozmowie Very Happy
Elly - Pon 20 Gru, 2004 17:26
Temat postu:
Spróbuj wmówić sobie że on jest normalnym chłopakiem a nie jakims super facetem i podejć do tej rozmowy na luzie Smile
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 18:36
Temat postu:
Niestety to nie takie łatwe.... ale postaram sięSmile
Elly - Pon 20 Gru, 2004 18:47
Temat postu:
Fakt nie jest to łatwe ale się postaraj , ja też mam nie stety tak problem ... i tez się postaram być na luzie gadając z nim Very Happy
Anonymous - Wto 21 Gru, 2004 06:56
Temat postu:
Dobry
Ano mnie się wydaje podobnie. Zdenerwowanie, nieśmiałość. Z tym się walczy, z góry postanawia, że tym razem będę mówić normalnie: o tym, o tym i o tym. Tak było w moim przypadku. Praktyka jest najważniejsza Wink
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Wto 21 Gru, 2004 11:58
Temat postu:
W końcu się przełamałam Smile pierwszy raz normalnie z nim gadałam <jupi>
ps. pisze ze szkoły i siedzi niedaleko Mr. Green
Anonymous - Czw 23 Gru, 2004 07:03
Temat postu:
Witam.
Nic tylko pogratulować. Jak najwięcej takich spotkań i szybko przezwyciężysz barierę. Smile
Pozdrawiam Kwiat
nika - Czw 23 Gru, 2004 08:41
Temat postu:
Gratuluje rozmowy.Byle tak dalej Very Happy
Pan_Feanor - Czw 23 Gru, 2004 15:41
Temat postu:
I nalepszym zdaża się palnąć głupotę przy pięknej czy pięknym nieznjomym Smile Ja mam koleżanke w szkole co jąkałą się przy mnie zawsze Smile do czasu jak wziołem ją na piwko, pogadaliśmy poznaliśmy się lepiej i teraz niema żadnych problemów przy komunikacji ze mna :>

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group