Dzieci OnLine

Na luzie... - Witam!

Małgośka - Wto 21 Gru, 2004 16:10
Temat postu: Witam!
Nie wiem od czego zacząć, więc zacznę od początku. Wink Nazywam się Małgosia, mieszkam w Zgierzu (obok Łodzi)Mam 12 lat Interesujęsię przyrodą,lecz moim prawdziwym hobby są zwierzaki Wszystkie zwierzaki i wszystko co z nimi związane Sama mam w domu :
psa owczarka niemieckiego - Negro 1,5 roku
żółwia stepowego - Basię 4 lata
świnkę morską gładkowłosą - Karol 2 latka
(wrzucę zdjęcia ich i swoje jak mi się skaner naprawi)
No dobra, to by było na tyle podoba mi się Wasze forum, i chciałabym być jego członkiem Mr. Green
Naomi - Wto 21 Gru, 2004 16:21
Temat postu:
Nie ma przeszkód !
Właśnie stajesz się członkiem forum-rodzinki biggrin
Zostań z nami jak najdłużej Wink
justka007 - Wto 21 Gru, 2004 16:32
Temat postu:
Witaj! Fajnie, ze dołączyłąś do nas.
Miracle - Wto 21 Gru, 2004 16:42
Temat postu:
Witam!!!Milo poznac nowego czlonk naszego forum Mr. Green
Anonymous - Wto 21 Gru, 2004 16:55
Temat postu:
Witam na forum i miłego pisania życzę Smile
Kinga - Wto 21 Gru, 2004 19:29
Temat postu:
Witam również Wink
Elly - Wto 21 Gru, 2004 19:50
Temat postu:
WITAM CIĘ NA FORUM I MAM NADZIEJE ŻE TU DŁUŻEJ ZOSTANIESZ I NIE ZWRACAJ UWAGI NA TAKIE OSOBY JAK NP. SZPERACZ2 Mr. Green
Anonymous - Wto 21 Gru, 2004 20:12
Temat postu:
Nie przejmuj się takimi jak szperacz2, bo to plebs naszego forum. Są równi i równiejsi Smile mam nadzieję, ze będziesz się zaliczać do równiejszych. Zwierzęta są fajne i twoje zainteresowania mogą się przydać osobom, które mają problemy.
Witam i zapraszam jak najczęściej
Ona89 - Wto 21 Gru, 2004 22:21
Temat postu:
Witam na forum Very Happy

Na tym forum znajdziesz wiele przyjaznych ludzi, którzy chętnie pomągą ci rozwiązać jakiś problem, ale nie tylko. Jak już napisano wcześniej są tu również (niestety) osoby o niższym poziomie inteligencji. Z czasem bedziesz wiedziała, którzy to są i czyich postów lepiej nie czytać Confused Mam nadzieję, że szybko się tu zadomowisz.

Pamiętaj to forum jest jak nałóg, jak już raz tu zajrzysz nie będziesz mogła przestać Wink
Małgośka - Sro 22 Gru, 2004 16:42
Temat postu:
Dziękuję za miłe powitanie :-DFaktycznie, bardzo "uzależniające" forum Wink i bardzo mili użytkownicy Very Happy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group