Dzieci OnLine

Na luzie... - zgadnijcie proszę...

misia*** - Czw 23 Gru, 2004 12:31
Temat postu: zgadnijcie proszę...
chodzi o prezent wskazówki mojej mamy;jest duże droższe od 300zł bardzo dorosłe ktoś może miec to w szkole ale starszy miodel będę mogła zaszpanować w klasie ale nie wezme tego do szkoły bo mi mogą ukraść-myślałam że komórka ale nie rodzice powiedzieli że napewno nie.

pomozcie
Kinga - Czw 23 Gru, 2004 12:39
Temat postu:
Ojej ... no jutro sie dowiesz Wink
Mi jakoś z wiekiem minął entuzjazm co do dostawania prezentów biggrin
Jak byłam młodsza zawsze tydzień przed swietami zaczynałam poszukiwania i męczyłam rodziców żeby mi powiedzieli co dostane Wink a dziś ... nawet mnei to nie obchodzi :> biggrin
Agentka - Czw 23 Gru, 2004 12:46
Temat postu:
może odtwarzacz MP3 Question
misia*** - Czw 23 Gru, 2004 13:22
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Ojej ... no jutro sie dowiesz Wink
Mi jakoś z wiekiem minął entuzjazm co do dostawania prezentów biggrin
Jak byłam młodsza zawsze tydzień przed swietami zaczynałam poszukiwania i męczyłam rodziców żeby mi powiedzieli co dostane Wink a dziś ... nawet mnei to nie obchodzi :> biggrin

no ale nie wytrzymam do jutra z ciekawości
Kinga - Czw 23 Gru, 2004 13:23
Temat postu:
wytrzymasz wytrzymasz ... mozesz sobie narazie umilić czas poszukiwaniami prezentu Wink jak to ja niegdyś robiłam biggrin
misia*** - Czw 23 Gru, 2004 13:23
Temat postu:
Agentka napisał/a:
może odtwarzacz MP3 Question

może nawet chciałabym okaze się jutro
Miracle - Pią 24 Gru, 2004 14:12
Temat postu:
Dowiesz sie dzisiaj Mr. Green Mi nic nie przychodzi do glowy.Jak to dostanies to napisz co to jest Razz
misia*** - Sob 25 Gru, 2004 17:48
Temat postu:
agentka dostałam otdwarzacz mp3 ale nie na płyty na pamięc komputerowąsuper teraz ściągam kazee żeby ściągnoć muze na pamięć(chociaż to nielegalne kazzalite.pl)
Agentka - Sob 25 Gru, 2004 18:21
Temat postu:
haha Agentka wszystko wytropi Mr. Green

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group