Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - pivko.pl

Anonymous - Czw 23 Gru, 2004 21:57
Temat postu: pivko.pl
Pivko.pl to wielki serwer z dobrymi kontami (podobno) ale już chyba z rok pisze że zakładanie kont jest ,chwilowo, wstrzymane bo nadchodzi nowa era hostingu czy coś takiego, wiecie coś o tym??????? czekam
Agentka - Czw 23 Gru, 2004 22:03
Temat postu:
niewiem co tam z nimi jest Mr. Green , ae ja polecam podobne za.pl (nowy serwis friko.pl)
Elly - Czw 23 Gru, 2004 22:07
Temat postu:
Ja nie stety nic o tym nie wiem .
Anonymous - Pią 24 Gru, 2004 12:37
Temat postu:
Ale chodzi o konta mailowe?jak tak to
polecam interia.pl
Agentka - Pią 24 Gru, 2004 13:28
Temat postu:
nie, chodzi o darmowowe serwery Mr. Green
ToJa - Pią 24 Gru, 2004 13:53
Temat postu:
Tutaj macie niezłą kolekcję linków do darmowych serwerów. Czasem warto przejrzeć tematy, które już były.
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=2332
Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 12:19
Temat postu:
Aren - khy, jesli piwko.pl jest dobre, to interia tez. :/ Piwko to wg. mnie jeden z gorszych serwerow polskich. Chodzi jak krew z nosa, pelno spamow mi przychodzilo na skrzynke meilowa, zakaz hotlinkowania... Moze i 200 MB [czy iles tam] robi wrazenie, ale transfer itd. jest kijowe. Nie polecam. Wink
Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 16:25
Temat postu:
hmm www.darmoland.pl - żadnych bannerów(no jeden ale w oddzielnym okienku),40mb i bez limitu transferu!!za darmo...Ale mają baaaaaaaaaardzo wolny serwer,ale Twoja strona załaduje sie szybko Mr. Green
ToJa - Sob 25 Gru, 2004 19:00
Temat postu:
Gabra napisał/a:
Ale mają baaaaaaaaaardzo wolny serwer

To naprawdę delikatnie powiedziane... To koszmar! Dawno nie widziałam czegoś tak tragicznego. Przecież nikt nie będzie czekał aż strona się załaduje. Ich strona ma mało grafiki i zanim mi się otworzyła minęły wieki. Żeby nie to, że chciałam zobaczyć co to takiego - zwiałabym dawno. Może miałam pecha, że było tak źle. Być może innym razem byłoby szybciej, ale ja raczej nie wracam na takie strony i pewnie wielu innych ludzi też.
nidhogg - Sob 25 Gru, 2004 23:14
Temat postu:
Gabra napisał/a:
hmm www.darmoland.pl - żadnych bannerów(no jeden ale w oddzielnym okienku),40mb i bez limitu transferu!!za darmo...Ale mają baaaaaaaaaardzo wolny serwer,ale Twoja strona załaduje sie szybko Mr. Green

przy 45 sekundzie zrezygnowalam.... nie wiem czy ufalabym firmie, ktorej strona tak lazi, co swoja maja gdzie indziej niz klientow ?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group