Dzieci OnLine

O Forum - Lista Przebojów

Nikita - Sob 25 Gru, 2004 15:13
Temat postu: Lista Przebojów
Cze
Widzę że zniknął " Ranking Moderatorów " , a pojawiło się coś nowego: " Lista przebojów".
Chciałam się zapytać na czym to polega...Mamy tam wklejać różne piosenki i na nie głsowac?
ToJa - Sob 25 Gru, 2004 15:20
Temat postu:
Tak. Możesz sama wszystkie dodać, ale może też każdy po trochu Razz
To najnormalniejsza lista przebojów. Po I edycji (tygodniu) można dodawać nowe, ale i głosować na te co już były.
Nikita - Sob 25 Gru, 2004 15:38
Temat postu:
Aha...A co trzeba wpisać tam gdzie pisze : " Album" ? ?

P.S. ToJa usuń wpis tego PROSIAKA w " Lista Przebojów "
Jak on jeszcze tu może wchodzić ?!
Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 15:42
Temat postu:
Tam gdzie album trzeba wkleić z jakiej jest płyty dana piosenka. Ja mam propozycje no bo edycje będą się zmieniać, no i na przykład, zeby do nastepnej edycji zostawiać tylko I 20, bo takie same, których nikt nie będzie chciał będą więdnąć i zagrać... no może nawet 30 ton lista, lista, ale nie żeby wszystko zostawiać
ToJa - Sob 25 Gru, 2004 15:43
Temat postu:
No np. utwór pt "Kiedy mnie malujesz" zespołu Varius Manx pochodzi z albumu "End"
ToJa - Sob 25 Gru, 2004 15:45
Temat postu:
Muszę przejrzeć czy tam czasami nie ma ograniczeń. Możliwe, że po dodaniu iluś utworów jest Stop Smile Zresztą przy dodawaniu okaże się. Jeśli sprawnie będzie szło dodawanie i głosowanie (kiedyś było z tym marnie), to po tygodniu można zakończyć 1 edycję i sprawdzi się
Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 15:51
Temat postu:
ToJa mam pytanie jaki to rodzaj muzyki ten test Smile bo bardzo ciekawy utwór zespołu o tej samej nazwie z płyty Test, chętnie przesłucham jak to coś z rocku Wink Cool
ToJa - Sob 25 Gru, 2004 15:53
Temat postu:
To muza wyobraźni. Każdy słyszy to co chce Mr. Green
Musiałam coś dodać, bo jak nie ma żadnej pozycji to cała tabela jest rozjechana i wygląda jak ciężko pobita biggrin.
panienka_wierzba - Sob 25 Gru, 2004 20:28
Temat postu:
no niestety jest ograniczenie tylko do 10.
Dodałam 4 utworu, i miałam zamiar dodać jeszcze z3 Wink abo i więcje a tu patrze nie dodaje sie więcej =(. łeee
Kinga - Sob 25 Gru, 2004 20:43
Temat postu:
WIerzba moge za Ciebie dodać Wink tylko daj mi utworki jakie ... zaraz do Ciebie na gg pojdem Razz
panienka_wierzba - Sob 25 Gru, 2004 20:47
Temat postu:
nie trzeba słonko dodało sie =)
ToJu, mam prośbe.
Dodały mi sie Pryszcze 2 razy, przepraszam za kłopot, ale czy dałoby się jedne usunąć?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group