nidhogg napisał/a: |
heh ja czesto mam cos takiego, ze jak sni mi sie ze ide gdzies na przyklad i schodze dajmy na to z kraweznika, to sie potyka, ugina mi sie noga i w rzeczywistosci tez mi sie ugina, pojawia sie nieprzyjemne uczucie spadania i wtedy sie przebudzam (yyy chyba nie istnieje taka forma ale najlepiej oddaje co sie dzieje - bo obudzenie to to nie jest)
|
Merkavoth napisał/a: |
A ciekaw jestem, czy ktokolwiek z was ma kontynuacje snów, które mięli dawno temu?
Mnie naprzykład, co jakiś czas śni się ta sama biblioteka, przypominająca labirynt, w której błądzę z, uwaga uwaga, moimi postaciami z Baldur's Gate / ![]() 3 dni temu śniło mi się, że jednemu z nas /który okazało się, był moim kumplem z Bractwa, Michałem.../ udało się przewrócić na smoka półkę, taką wielką, 8-metrową. Odkopaliśmy smoka który, nieprzytomny, przybrał ludzką postać. Zaczęliśmy go dobijać, ale odwróciłem go na plecy i...to był mój ojciec. Obudziłem się o 5.40 rano i wolałem już nie zasypiać... |
kradziejka napisał/a: |
te.... tenchion śniłeś mi sie ostatnio że zabijasz moją sąsiadke na klatce schodowej a ja to wszystko widze a potem uciekasz jesteś poszukiwany i dalej niepamiętam ale kończy sie tym że ja sie utopiłam...^^
4 noce pod rząd i wciąż ten sam sen?... |
a jeżeli zabiłeś ją w imię pokoju? |
kradła ziemniaki a to też już coś
ona zabijała ziemniaki w celach turystycznych więc musiała zginąć |
Pan_Feanor napisał/a: |
To ja już wole zjeść stary kisiel "![]() |
To ja już wole zjeść stary kisiel "![]() |
frigg napisał/a: |
wlasnie cos takiego co robisz piszac o budyniu - czyli odchodzenie od tematu |
Merkavoth napisał/a: |
Dom wariatów... |
Sztona napisał/a: |
Albo ostatnio śniło mi się że oblazły mnie węże i jeden ugryzł mnie w stopę. I obudziłam się. Naprawdę bolała mnie stopa ![]() Sztona |
Tavion napisał/a: |
Wczoraj oglądałam z moją mamą telewizję. Leżałyśmy sobie w najlepsze i gadałyśmy. Przysnęłam. Pamiętam ten sen - byłam muchą, leciałam do miodu, ale wpadałam i się przyklejałam. Koniec snu.
Obudziłam się i coś tam do mnie mama powiedziała, a ja odpowiedziałam, 'chyba przysnęłem'. PRZYSNĘŁEM. Po jakichś 20 sekundach nie wiedziałam czy jestem ON/ONA/ONO. Myślałam, że dalej jestem muchą. Nie wiem co to było, ale przez jakieś 10 minut po śnie czułam zapach miodu, mimo, że tego w pobliżu nie było. Mój kolega też miał podobny sen z muchą, tyle, że jakiś czas po nim bolały go ręce. |
parałem się tym, 2 latka temu ![]() |
Bo jestem kaznodzieją ![]() teraz natomiast wyglądam jak półdziki ![]() |
kicp napisał/a: |
grunt to przechwalki i klamstewka w necie, gratuluje tym, ktorzy wiedza ze to do nich |
Tsej napisał/a: |
no jakiejs tam super koncentraci to wcale nie trzeba...jedynie by nie wpaść w szok po przejsciu i zapamiętać ze to że sie widzi wokoło siebie to własnie tegoż cecha...
podobno można to robić w wiele osób i tworzyć ciekawe rzeczy w tym świecie(sferze) |
Tsej napisał/a: |
w grupowym nie...
nie czytałem...brat sie tym bawi...a żeby wejść nie trzeba miec wypadku wystarczy niska częstotliwość fal |
Cytat: |
Hmm sukubba to ja mam w miasteczku, starczy 8 minut autobusem :]....
|
Cytat: |
O ile się neimylę(a się niemylę w tej materii) Sukubby były demonami przyjmujkącymi piękne kobiece ciała.. wieć były ładne i lubieżne |
Marcia10 napisał/a: |
A co bylo w tej telewizji? A czy moglas wydawac jakies odglosy? Ja zawsze jak snie, i chce mi sie krzyczec, to nie moge. Glos staje mi w gardle.Ale czasami tez wydaje rozne glossy ale nie krzycze. kiedys mialam zjawe. Na firance (na przeciwkio mojejpodusi) widnial napis MOGILNO byl rozno kolorowy a litery byly lekko porozrzucane. |
Pan_Feanor napisał/a: | ||
Narkotyki w tak młodym wiekuu są naprawdę szkodliwe ![]() |