Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - stanik- czemu każą mi go nosić!!!

Ambra - Nie 26 Gru, 2004 17:42
Temat postu: stanik- czemu każą mi go nosić!!!
Przeglądałąm waszą stronę i widziałam,że wiele z was ma problem od kiedy można zacząć nosić stanik. Ja mam inny problem. Mam 12 lat i już dość duże piersi jak na dziewczyne w moim wieku(duże B). Problem jest w tym, że strasznie nie lubie nosić stanika- czuje sie w nim jak w jakiejś zbroi. Czy to jest jakiś przymus by go nosić? Mieszkam obok szkoły i jak mam WF to po prostu idę na przerwie i go zakładam, ale poza tym to nie noszę i teraz wszystkie-moja mama, siostra i dziewczyny mówią mi że powinnam już nosić stanik cały czas. Dobrze sie czuje bez stanika i piersi mi nie przeszkadzaj w normalnym życiu. NAwet jak mi obwisna to przecież moja sptawa a nie innych, a to, że mi czasem widać sutki- przecież chłopacy też mają sutki i też im czasem widać, tyle, że mają miejsze. Poradźcie mi- jak przekonać moją mamę (bo to ona głównie nalega bym nosiła biustonosz), że stanik nie jest zawsze konieczny.Plisss!!!!!!!
Kinga - Nie 26 Gru, 2004 18:09
Temat postu:
Tak jest zazwyczaj że na początku sie nie chce go nosic a pozniej to nosi się go cały czas Wink
To normalne że coś Cię uwiera drapie przeszkadza Smile
No niesttey musisz nosic stanik i na to nie ma rady Wink
A żeby sobie to uprzyjemnić to idź do sklepu i wybierz sobie taki jaki Ci sie bedzie podobał Wink jeśli nie lubisz takich słodkich koronkowych staników to zawsze możesz sobie kupić top albo jakiś inny Wink
Anonymous - Nie 26 Gru, 2004 18:14
Temat postu:
Powinnaś nosić stanik.. rozumiem ze nie masz ochoty bo jest niewygodny.. ale chyba nie chcesz na starośc miec obwisłych piersi? Rolling Eyes nie nie? Twoja mama zmusza cię bo pewnie wie co się z tym wiąze jak bys go nie nosiła. Przyzwyczaisz sie, zacznij nosic go codziennie Wink
mroweczka - Nie 26 Gru, 2004 18:55
Temat postu:
Podpisuję się pod innymi Wink Ja na poczatku też nie chciałam. Ale i tak prędzej czy później będziesz musiała zacząć,a stanik naprawdę jest przydatny(jeśli ma się duże piersi,a z Twojego potu wynika,że Ty masz). Nie traktuj tego jak zła koniecznego-na poczatku rzeczywiście trudno się przyzwyczaić,ale z czasem to mija Wink
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Nie 26 Gru, 2004 20:11
Temat postu:
idź z mamą do jakiegoś super drogiego sklepu i wybierz sobie biustonosz za 500, 600zł i powiedz że chcesz ten i tylko ten [jak nie wygórowaną cene to jakiś wyjątkowo brzydki czy coś] ale musisz mieć pewność że mama sie na taki nie zgodzi i jak powie nie to powiedz że chciałaś i nie to nie, wtedy będzie wilk syty i owca cała
Anonymous - Nie 26 Gru, 2004 20:12
Temat postu: ...
Stanik jest dośc wygodny tylko trzeba się do tego przyzwyczaić !! Ja na początku przez jakieś 2 tygodnie nie mogłam się przyzwyczaić ale jakoś wyszło !! Dziwie się że jeszcze nie nosisz stanika !! Jestem o rok od Ciebie młodsza a już dawno nosze a wcale nie mam wielkich cycek Razz Pamiętaj i tak będziesz musiała zacząć go nosić !! Acha i jeszcze coś !! Jeśli stanik jest dla Ciebie niewygodny to kup (jeżeli możesz) tak zwany ,,topik'' on jest bardzo wygodny (sama mam taki) nosi się go jak normalny strój kąpielowy Smile

Ps.Przyzwyczaisz się !! Wierze w Ciebie Smile
Ambra - Nie 26 Gru, 2004 20:28
Temat postu: Już poprawiłam płeć
Mam już staniki od półtora roku. Po prostu strasznie ich nie lubię. Jakbym była koniem w uprzęży. NIewygodne są do obrzydliwości-chyba nigdy ich nie polubię. Kiedyś ich nie noszono i nie było tak źle a teraz wszystkie dziewczyny, nawet te bez biustu, chcą nosić stanik. Przecież chyba nie stanik świadczy o kobiecości, a niektóre koleżanki mojej siostry też na codzień nie noszą stanikó, i chociaż mają po 19 lat to nie maja obwisłych piersi. TO straszenie brzydkimi piersiami to mi się jakieś nieprawdziwe wydaje
Anonymous - Nie 26 Gru, 2004 20:30
Temat postu:
mi zawsze powtarzali - popatrz na Murzynki w Afryce i tych plemionach, one nie noszą biustonoszy
Anonymous - Nie 26 Gru, 2004 21:02
Temat postu:
Jak nie cchesz to nie nos..Powiedz im to,ze Ci niewygodnie,moze Ci kupią taki jakis inny..Ja nosze taki fajny jakis i wogule nie czuje,ze go mam...
Wyberz sie z mamą do sklepu i zobacz jakies fajne..Najlepsze są biustonosze zapinane z tylu takimi drucikami,najlepiej zeby tych drucikow było kilka,z regulowanym uciskiem..
Pozdro Mr. Green
Kinga - Nie 26 Gru, 2004 21:04
Temat postu:
te druciki to haftki Wink

A są staniki inaczej zapinane niż na haftki z przodą bądź z tyłu ?
Anonymous - Nie 26 Gru, 2004 21:08
Temat postu:
Ja radze te z haftkami...
Łatwo sie je zapina,a ja najpierw zapinam cały stanik a potem wkładam go jak bluzke Mr. Green wiem ze głupio sie przyznawac do takich rzeczy no ale....Mr. Green
ps.te haftki to ja mam z tyłu. Wink
Elun - Nie 26 Gru, 2004 22:08
Temat postu:
musisz sprobowac ponosic rozne staniki. Sa tez takie w stylu Top. Wygladaja jak bardzo krociotka bluzka, konczaca sie od razu pod biustem. Jest to cos w stylu blzeczki na ramiaczkach, jednak podtrzymuje ci biust. Zwykle nosza je te dziewczyny, ktore sa aktywne sportowo.
nidhogg - Nie 26 Gru, 2004 22:31
Temat postu:
Kinga napisał/a:
te druciki to haftki Wink

A są staniki inaczej zapinane niż na haftki z przodą bądź z tyłu ?

saaaa... na takie plajstikowe badziewia (a przynajmniej bywaja)
frigg - Pon 27 Gru, 2004 00:30
Temat postu:
eeee tego stanki noszono nawet w storozytnym rzymie Smile a przyzwyczisz sie napewno..a jak masz juz teraz spory biust to za jakis czas zobaczysz ze stanik to blogoslawinstwo (wiem co mowie sama mam spory biust) a ze chlopcy maja sutki - no maja ale raczej wola kobiece i jak teraz moze nie zwracaj uwagi na twoje to niedlugo zaczna i jest to trche krepujace jak kazdy koles patrzy sie biust ktory faluje przy najdrobniejszym ruchu.. Smile
Miracle - Pon 27 Gru, 2004 10:26
Temat postu:
Jesli jest ci niewygodnie w staniku kup sobie top.Ja nosze i wogole go nie czuje.Ja mam taki zapinany stylu a moja qmpela ma sportowy bez zapiec.
Ona89 - Pon 27 Gru, 2004 12:53
Temat postu:
Mi trudno było chodzić w staniku przez pierwsze dni, ale sie przyzwyczaiłam i teraz nie mogę się bez niego ruszyć mimo że wszyscy mówią że jestem płaska jak deska. Dla mnie stanik ma to samo znaczenie co majtki. Jeśli jest odpowiednio dopasowany to nie powinnaś go czuć chyba, że jest za ciasny. Postaraj się go nosić przez całe dnie to powinnaś się przyzwyczaić.
Anonymous - Pon 27 Gru, 2004 22:45
Temat postu:
Mam tak samo jak Ona89 Wink
A polecam Ci taki top, ale w sumie wygląda jak stanik. Bez zapięć, miękki i nie jest taki zabudowany jak typowe topy. Smile Na pewno znajdziesz coś dla siebie...
A jak nie - <zaczyna sie wygłupiać> w TV MarKeCIE są takie wkładki zamiast staników aaaah kup sobie <skończyła żartować>
Agentka - Pon 27 Gru, 2004 22:59
Temat postu:
na początku wielu dziewczynom przeszkadza satnik ale trzeba się przyzwyczaić, jeśli chcesz mieć jędrny i ładny biust Mr. Green
Ambra - Sro 29 Gru, 2004 21:21
Temat postu:
Czyli nie zostaje mi nic innego jak wyjechać do afryki i zostać białą murzynką. To chyba jedyne wyjście, bo tego cholerstwa to nigy nie polubie. CO tam- murzyni są fajni-bedzie więcej szans na poznanie jakiegoś ciekawego Love
Anonymous - Sro 29 Gru, 2004 21:51
Temat postu:
No tak topy są bardzo wygodne.. zazwyczaj noszą je nastolatki o biuscie A cos takiego .. jelsi masz B h... raczej cos znajdziesz ale jednak stanik to stanik.
Anonymous - Czw 30 Gru, 2004 13:21
Temat postu:
Agnieszka12 napisał/a:
No tak topy są bardzo wygodne.. zazwyczaj noszą je nastolatki o biuscie A cos takiego .. jelsi masz B h... raczej cos znajdziesz ale jednak stanik to stanik.

Aga... topy są różne rozmiary. Sportowych są do XXL czyli do dużego biustu. Takich al'a stanikowatych [wygodnych z resztą Razz] też są różne rozmiary do XXXL czyli również do dużego biustu. Więc znajdzie się dla każdej kobiety. A tak swoją drogą moja mama ma miseczkę C i często nosi top więc, hyh... Wink

Ambra - Wink Będziesz miała fajne dzieci [jak pojedziesz do Africa] :pWink
aska - Czw 30 Gru, 2004 14:12
Temat postu:
jest kilka rodzajów staników
- z drutami
- bez drutów
- sportowy
- top (z rodziny stanikowych:-D)

i jeszcze dużo innych ...

jeśli nie lubisz nosić staników , wypróbuj inny stanik ... może ten który masz jest za mały albo co ... bo staniki z reguły są wygodne !!
Naomi - Czw 30 Gru, 2004 14:27
Temat postu:
Napewno się przyzwyczaisz biggrin
Pierwsze dni zawsze są ciężkie, bo ciągle czujesz, że nosisz stanik.
Jeśli jednak nie chcesz go nosić, to nie noś. Najłatwiej jest się przyzwyczaić kiedy ktoś chce go mieć Wink

PozdroFfionka !
Merkavoth - Sro 05 Sty, 2005 11:41
Temat postu:
Dla wygodnickich najlepszym rozwiązaniem jest top.
Osobiście jednak nie widzę przeciwskazań, dla których nie powinno się chodzić bez stanika. Brak stanika nie wywołuje zwisu piersi /wywołuje?/ tylko po prostu będą zawieszone na swojej naturalnej wysokości.
Poradzę ci tak: Popytaj kogoś doświadczonego /pokazałbym ci, ale przez internet ciężko/ np. nauczycielki od WF, o dobre ćwiczenia na mięśnie klatki piersiowej. Poćwiczyć nie zaszkodzi, a od zbroi się uwolnisz :]. Mięśnie same będą podtrzymywać piersi na...apetycznym poziomie Mr. Green ...
panienka_wierzba - Sro 05 Sty, 2005 14:57
Temat postu:
wywołuje zwis piersi chłopcze, wywołuje. Jeszcze jesli piersi dodatkową co jako takie dośc duże (np choćby już nawet B) to jest to juz ani niewygodne (nawet podczas normalnego chodzenia moze denerwować cągłe podskakiwanie) a podczas sportu nawet boli. Gdy długo nie będizesz chodizła bez stanika (przy obfitszych piersiach) to stracą one co neico swoją jędrnośc (przecież jest przyciągnie). Więc ja już bym radziła jesli nie stanik to chociaz dobrany top.
Merkavoth - Sro 05 Sty, 2005 18:50
Temat postu:
Niech ci będzie,ty tam wiesz lepiej...
Ja tam tylko wiem, że namówiłem moją dziewczynę, żeby nie nosiła i nie nosi i jest ok/A ona też ma B/...Chociaż możliwe że dla młodszego ciała / moja milady ma 18lat / B to za dużo do noszenia...nie wiem już. Wy się wypowiadajcie.

A - akceptowalne
B - boskie Mr. Green
C - ciekawe
D - dramatyczne
E - eee,tam...
panienka_wierzba - Sro 05 Sty, 2005 19:02
Temat postu:
nie no jeśli nie chce nosić neich nie nosi nikt jej nie zabrania =] tylko to nie jest zbyt wygodne, szczególnie jezeli uprawia sport =/. Teraz nic nie powinno się jej stać z biustem, juz dość znacznego wzrostu nie ma (wzrostu biustu) a podczas wzrostu to lepiej jednak nosic, a jesli nie ponosi przez pewien okres czasu (jednak conajmniej za pare lat będzie musiała znowu zacząć nosić Wink) to nic sie jej raczej nie stanie =).
Pan_Feanor - Czw 06 Sty, 2005 07:36
Temat postu:
Jeśli podobają ci się piersi afrykańskich murzynek to nienoś stanika Smile Sutki w pasie to podobno nowa moda :]
aska - Czw 06 Sty, 2005 12:44
Temat postu:
ale nawet jeśli będziemy ją namawiać to , jeśli nie chce to nie będzie tego robiła ...
Obraz afrykańskich piersi .... ( oblecha ) !!!
nika - Czw 06 Sty, 2005 15:23
Temat postu:
Jam kiedyś też nie chciałam nosić topa bo mi przeszkadzał, a teraz.. nosze go cały czas.Znam pewną dorosłą kobiete która też nielubi stanika i zakłada go tylko jak gdzieś wychodzi.Nie jesteś pierwsza i ostatnia więc lepie ponoś teraz st5anik bo potem będziesz żałować że masz obwisłe piersi.
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 15:17
Temat postu:
ja nosze stanik codziennie choc nie mam tak wielkiego biustu ale wyjdz na pole bez stanika i sie przebiegnij i zobacz jak to wyglada jak bys byla nienormalna
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 16:32
Temat postu:
czemu nienormalna? nie przesadzasz? niedługo dojdzie do tego że kobieta bez biustonosza to ufo^^
rodzynka - Nie 09 Sty, 2005 19:38
Temat postu:
eee e no wiesz.... mówisz ze jak ci piersi obwisną to twoja sprawa hmmm niby racja, luzaczka jakaś jesteś. NO ale skoro jak piszesz masz duże B to ja ci sie dziwie ze nie nosisz stanika, on ci przeszkadza a nie przeszkadza ci jak ci cycki podskakują na każdym kroku? dorosłe kobiety czasem nie noszą i to wygląda fajnie jak mają ładny biust ale w okresie dojrzewania tak jakoś sie przyjeło ze każda dziewczyna nosi stanik, a taka która ma tak duży biust jak ty to już napewno.....lepiej powoli sie przyzwyczajaj do noszenia stanika, moze kupiłaś sobie jakiś niefajny i dlatego było ci niewygodnie?!
Pijana_życiem - Nie 09 Sty, 2005 21:09
Temat postu:
Powinnaś nosić, bo:

a) piersi w przyszłości będą ładniej wyglądały
b) przyzwyczaich się, będzie ci wygodniej
c) pod bluzeczkami nie będzie widać piersi...
d) będą łądniej się układały (bluzeczki, nie piersi)

No Wink Po pewnym czasie się przyzwyczaisz... POWINNAŚ NOSIĆ. Nawet MUSISZ
Kinga - Nie 09 Sty, 2005 21:42
Temat postu:
Pijana_życiem napisał/a:
Powinnaś nosić, bo:

a) piersi w przyszłości będą ładniej wyglądały
b) przyzwyczaich się, będzie ci wygodniej
c) pod bluzeczkami nie będzie widać piersi...
d) będą łądniej się układały (bluzeczki, nie piersi)

No Wink Po pewnym czasie się przyzwyczaisz... POWINNAŚ NOSIĆ. Nawet MUSISZ

Piersi bedzie widać Smile pewnie chodziło Ci o sutki

Btw stojące sutki są rzekomo podniecające <Lol>
Sa nawet sztuczne sutki biggrin które kiedyś z Panienką Wierzbą widziałyśmy <loL> na łalegroo Smile
Makaronik - Pon 10 Sty, 2005 14:56
Temat postu:
Hmm nie dziwie sie że mama nalega..
gredofilda - Pon 10 Sty, 2005 15:54
Temat postu:
no wiesz...to, czy ty nosisz stanik, jest tylko i wyłącznie twoją sprawą, i nikt nie powinien ci kazać go nosić!! a co do przebierania na wf, to nie możesz po prostu założyć jakiś top Question
Merkavoth - Czw 13 Sty, 2005 01:03
Temat postu:
Kinga napisał/a:

Btw stojące sutki są rzekomo podniecające <Lol>

Ba! Pewnie,że są...<rozmarzenie> Mr. Green
werusia9 - Nie 16 Sty, 2005 10:52
Temat postu:
Kwiat mi też było nie wygodnie. ale się jakoś przyzwyczaiłam. Smile trudno się przyzwyczaić... ale trudno.. musisz to przeżyć.ewentualnie możesz nosić top.
Amy - Nie 16 Sty, 2005 12:26
Temat postu:
Mnie na początku też było niewygodnie.

Ale teraz jest już Thum

Kwestia przyzwyczajenia...
Pozdrawiam,
Kwiat
aska - Pon 17 Sty, 2005 14:00
Temat postu:
może był nie wygodny bo był zły rozmiar ... ale z czasem idzie przywyknąć , ja nosze stanik już prawie 2 lata i teraz mi jest nie wygodnie jak go nie mam !!!
Agentka - Pon 17 Sty, 2005 21:05
Temat postu:
z czasem każdy się przyzwyczaji, chociaż mi stanik nigdy nie przeszkadzał
Elun - Pon 17 Sty, 2005 21:12
Temat postu:
mi w pierwsze dni noszenia strasznie on przeszkadzal, ale po 2 latach czuje sie debilnie, gdy go nie mam zalozonego.
Pan_Feanor - Nie 23 Sty, 2005 11:45
Temat postu:
Ja też się czuje idiotycznie w staniku, ale to chyba zrozumiałe :]
Kicia91 - Nie 23 Sty, 2005 22:10
Temat postu:
Ja nie napisze nic nowego tylko to że chyba powinnaś jednak nosic stanik...
Skoro masz juz tak duze piersi (rozmiar B) to nawet musisz go nosić...
Ja sama nie nosze stanika (chociaż bym chciała [ale to inna historia] ) i nie wiem czy jest wygodny czy nie ale powinnas sie chyba przyzwyczajic...
Nawet jeśli nie chcesz nosic stanika to nis top (ja nosze top he he ) a jak sie przywyczajisz do topu to sie zacznij przyzwyczajac do stanika ...

PS: możesz tez kupić te nakładki sylikonowe na piersi w tele mango Very Happy he he
PS2: jestem nowa he he Wink
Anonymous - Nie 23 Sty, 2005 22:14
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
Ja też się czuje idiotycznie w staniku, ale to chyba zrozumiałe :]

Shocked jesteś transwestytą Cyclops ??ojoj Laughing
mrufka - Pon 21 Lut, 2005 16:21
Temat postu:
ja oczywiście noszę stanik(mam 70 C), ale mam również jeden top z firmy atlantic, który ci polecam- jest z dobrego materiału, wygodny, bez zapięcia i są bardzo ładne: żółte ,białe, różowe,czarne,itd.
laniade - Sro 23 Lut, 2005 15:07
Temat postu:
Ja najbardziej lubie swój biały topik (polecam go na jakies cwiczenia ) moge go nosic nawet bez bluzki o wyglada wlasnie jak do cwiczen biggrin
Najlatwiej jest znalezc wlasnie takie topiki z keya.
Teraz jest ich wyprzedaz we wszystkich miastach ,rzeczy z keya (ktore byly hitem tego lata) wiec na 99,5% powinnas znalezc to co
ci sie bedzie podobalo biggrin
nasty_girl - Czw 24 Mar, 2005 22:54
Temat postu:
nie nos a za pare latki bedziesz miala cycki do pepka.. a tak na powaznie musisz sie przyzwyczaic tez musialam w twoim wieku nosic bo tez mniej wiecej takie mialam a teraz D mam miseczke.. pare lat noszenia i az dziwnie sie czuje bez
Gościówa - Sob 26 Mar, 2005 14:43
Temat postu:
Stanik noisz po to aby twoje piersi miały ladny kształt. W przeciwnym razie kiedy będziesz już starsza twoje piersi będą brzydkie i obwisłe. Stanik podtrzymuje i podnosi piersi i to im naprawde "dobrze robi". Niektóre kobiety noszą staniki także po t aby powiększyć, uwydatnić lkub zmienić kształt swojego biustu np. staniki push-up, usztywaniane itd. Dowyboru masz dużo staników i jesli wybierzesz taki który jest idealnie dopasowany rozmiarem i na początek najlepiej bez zadnych usztywnien, drytów itd to będzie ci wygonie i duzo lepiej niz bez bo przy skakaniu bieganiu itd nie będą one ci tak mocno "skakać' jak wczesniej ;P A jak tak bardzo cie to denerwuje to mozesz zacząc od oszenia zwykłego topu czyli takiej krtukiej koszulki zrobionej z elastycznego materiału ;] pozdrawiam Smile
maadzia - Sob 02 Kwi, 2005 14:45
Temat postu:
boshe jakie problemy ....pfy=)
mroweczka - Pon 04 Kwi, 2005 20:08
Temat postu:
maadzia napisał/a:
boshe jakie problemy ....pfy=)

No dla niektorych bardzo powazny.
AloneMoon - Pon 04 Kwi, 2005 21:37
Temat postu:
Ja tam mam maly Biust ( 60 A ) i sie nie przejmuje..przecierz to nie jest takie wazne ;P
Wazniejszy jest Charakter,a nie wyglad.Ale coz...niektore dziewczyny przejmuja sie "co mysla inni ?!" wiec dla takich duzy biust jest wazny,bo poprostu sie wstydza..
Anonymous - Pon 04 Kwi, 2005 22:12
Temat postu:
AloneMoon napisał/a:
Ja tam mam maly Biust ( 60 A ) i sie nie przejmuje..przecierz to nie jest takie wazne ;P
Wazniejszy jest Charakter,a nie wyglad.Ale coz...niektore dziewczyny przejmuja sie "co mysla inni ?!" wiec dla takich duzy biust jest wazny,bo poprostu sie wstydza..

Jak słyszę panienkę, która narzeka, ża jakiż to ona ma mały biust, to docinam "pozbieraj na operację" albo "wypchaj sobie". Tożto paranoja!
ajeczka11 - Pon 04 Kwi, 2005 22:26
Temat postu:
Powiem Ci szczeże że ja też nie lubię nosić stanika;) Jednak mam taka mamę która twierdzi że musze nosić! I chyba ma rację...
mroweczka - Wto 05 Kwi, 2005 19:37
Temat postu:
ajeczka11 napisał/a:
Powiem Ci szczeże że ja też nie lubię nosić stanika;) Jednak mam taka mamę która twierdzi że musze nosić! I chyba ma rację...

Też nie lubię nosić...Ale od przedwczoraj nosze Rolling Eyes Mam mały biust (pomiędzy AA a A) i praktycznie nie mam na co ale jako jedyna z klasy nie nosiłam(na 15 dziewczyn) jakos tak glupio...Poza tym na wfie lepiej i w ogole...Na pcozatku to strasznie gryzie...
taaa...ciekawe ile wytrzymam Razz
nasty_girl - Wto 05 Kwi, 2005 20:10
Temat postu:
ja ledwo juz ale mieszcze sie w miseczke d, i nie wyobrazam sobie zeby gdzies wyjsc bez biustonosza
malina160 - Nie 10 Kwi, 2005 21:39
Temat postu:
radzę nosić stanik ja noszę już od kilku lat (choć mam mały biust) zależy mi żeby mieć ładny kształt biustu a nie jakieś obwisłe cyce to napewno wygląda ochydnie mówię ci po pewnym czasie się przyzyczisz ja nawet kiedyś poszłam spać w staniku bo zapomniałam jakoś ściągnąć Laughing poprostu jesteś nieprzyzwyczajona poczekaj trochę czasu to zobaczysz
Asiula1994 - Nie 17 Kwi, 2005 13:16
Temat postu:
Ja też na początku nie znosiłam staników.
Gdy szłam do szkoły ubierałam go jak wracałam ściągałam.
Było mi w nim bardzo niewygodnie.
Po kilku tygodniach kupiłam stanik sportowy, który nie ma żadnych zapięć, drutów itp. Teraz gdy go zakładam po kilku minutach NIC(!!!)nie czuję. Niewygodnie mi jest bez stanika.
Więc jesli przeszkada Ci zwykły kup sobie sportowy - NIC, NIC, NIC nie czuć.

mam nadzieję, że moja wypowiedź przydała Ci się chociaż trochę. Pozdrawiam
Asiula1994 Kwiat
Ambra - Sob 14 Maj, 2005 08:57
Temat postu:
CHciałam podziękować za mniej i bardziej przydatne radsy. Porozumiałam się z mamą i umówiłyśmy się, ze poza domem bede nosiłą stanik, a w domu mogę chodzić bez. Powoli przywykam. Już mnie tak nie drażni. Poza tym naprawde nie chce mieć obwisłego biustu, a piersi mi wciaz rosną (da sie to jakoś zatrzymać?). Tak czy siak musiałam sie nauczyć go nosić, choć nadal nie jest to miłe uczucie. Pozdrawiam i dziękuje. Przepraszam, że sie nie odzywałam, ale nie mam w domu internetu i pisze gdy mam okazje.
nasty_girl - Pon 16 Maj, 2005 12:39
Temat postu:
rosniecia piersi nie zatrzymasz, zreszta za pare lat bedziesz sie cieszyc z biustu, albo bedziesz marudzic ze chcesz wiekszy, musisz sie przyzwyczaic, jak juz osiagnie odpowiednie rozmiary przestanie rosnac..
Agata1996 - Czw 07 Sie, 2008 13:04
Temat postu:
Ja też nie lubię nosić stanika, cały mnie gryzie i czuję jak bym miała zawiązany sznurek pod piersiami, ale noszę mimo to że nie bardzo mam tam co włożyć, tak właściwie to noszę go bo wszystkie dziewczyny w klasie mają.
CHoCoLaTE - Czw 07 Sie, 2008 13:09
Temat postu:
Możesz nosić top skoro stanika nie lubisz.
Adzia11 - Czw 14 Sie, 2008 14:13
Temat postu:
Przyzwycziasz sie Wink Ze mna było tak samo ale jest coraz lepiej xD Mama mnie jakos przekonała jednak....ALe jak mam bluzke na szelkach to nie ubiore go w za nic w świecie xD A też mam dość duze piersi Smile Jednak wole jak mi sutkow nie widać xD

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group