Dzieci OnLine

O Forum - co myślicie o forum "rośliny"

misia*** - Pon 27 Gru, 2004 12:54
Temat postu: co myślicie o forum "rośliny"
Dziewczyny wiem że lubicie kwiaty(moze niektóre z was)
dlatego przyszedł m ipomysł na forum o roślinach.głosujcie
Kinga - Pon 27 Gru, 2004 12:56
Temat postu:
Misia ... przykro mi ale jestem na nie
Jakoś nie wiem co byśmy tam pisaly Wink
Może napisz pare Topicow w O wszystkim na temat roslin Wink jeśli ich bedzie dużo to sie stworzy nowy dzial Wink
Ona89 - Pon 27 Gru, 2004 13:46
Temat postu:
Ja zagłosowałam na tak. Skoro jest forum o zwierzętach to moglo być także o roślinach. Boję się jednak, że będzie świecić pustką. Może tematy się znajdą, ale gorzej będzie z odpowiedziami. Mało kto zna się na roślinach.
Kinga - Pon 27 Gru, 2004 13:50
Temat postu:
Ja to bym mogla o bonsai pisać ... ale watpie zeby chetni byli wiec jak wyzej jestem na nie
Agentka - Pon 27 Gru, 2004 16:43
Temat postu:
myśle że takie forum nie jest nam do szczęscia potrzebne
Anonymous - Wto 28 Gru, 2004 19:58
Temat postu:
Ja sie wstrzymuje od glosu. Poniewaz wiedze o roslinkach mam znikoma, ale forum mogloby sie przydac. Warunkiem jest to, ze pisaliby tam ludzie. Skoro narazie nie byl takiej propozycji, widac jakos nie ma takiego wziecia na nie?
Narazie powstrzymuje sie od glosu. biggrin
Marcia10 - Sob 29 Sty, 2005 11:54
Temat postu:
Mi to pasi. Tylko jest jeden problem. czy za głosowanie się placi? Blagam odbisz na moje gg.
Marcia10
GirlX - Sob 29 Sty, 2005 14:53
Temat postu:
Hmm ... nie mam nic przeciwko powstaniu takiego dzialu, ale zastanawia mnie co mozna by bylo pisac w takich tematach. Chyba lepiej byloby zrobic dzial ogoolnie przyroda i pisac ogoolnie rzeczy o przyrodzie (o ile taki dzial nie powstal, wybaczcie mi, ale jestem nowa wiec nie wiem).
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 15:09
Temat postu:
Jezu, ludzie, nie bawcie się w archeologów i nie odkopujcie starych tematów. Neutral||
GirlX - Sob 29 Sty, 2005 15:13
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
Jezu, ludzie, nie bawcie się w archeologów i nie odkopujcie starych tematów. Neutral||

Sorki ale ja nie patrzylam na date napisanego postu przed Marcia10
mroweczka - Sob 29 Sty, 2005 17:57
Temat postu:
No ja już bym bardziej była za przyrodą Smile Więcej by można pisać itp.
Gabrielen-bez nerwów,dziewczynki są nowe Smile
Marcia10 oczywiście,że za głosowanie się nie płaci Razz .
Mróweczka Kwiat
Miracle - Sob 29 Sty, 2005 19:56
Temat postu:
Jestem na NIE.Po co nam ten dzial.Narazie mnie nie przekonalas moze w przyszlosci zmienie zdanie.Fajne by byl taki temat nawet ale watpie eby ktos tam pisal jakies posty.
Anonymous - Pon 31 Sty, 2005 17:39
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Mi to pasi. Tylko jest jeden problem. czy za głosowanie się placi? Blagam odbisz na moje gg.
Marcia10

Ave..
LOOOOOOOOOOL Laughing
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!No oczywiscie ze tak,napierw musisz wysłac sms-a o tresci "tak" lu "nie" pod numer 7900 (koszt netto tylko 36,55) ;p LoOooOoOoOoL Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group