Dzieci OnLine

O Forum - sorry

Anonymous - Pon 27 Gru, 2004 14:34
Temat postu: sorry
Chciałam Was przeprosić, że się pchałam na moda Rolling Eyes
Anonymous - Pon 27 Gru, 2004 14:43
Temat postu:
Ha! Razz Czyli jednak się pchałaś i się do tego przyznajesz? Nieźle... ;p
Nie nas przepraszaj, przecież nic nam nie zrobiłaś, jedynie się wkurzyłyśmy/liśmy. Zastanów się następnym razem.
Anonymous - Pon 27 Gru, 2004 14:43
Temat postu:
Ja już zdążyłam wyrobić swoje zdanie o tobie. Na pewno go nie zmienię.
Pisałam tyle razy... myślcie ludzie.
Anonymous - Pon 27 Gru, 2004 14:48
Temat postu:
Tavion nie musisz go zmieniac.

No ja sie ciesze ze sie przyznalam Mr. Green
Kinga - Pon 27 Gru, 2004 15:22
Temat postu:
I luz ... każdemu zdarza sie popelniac bledy
Ona89 - Pon 27 Gru, 2004 16:20
Temat postu:
No to skoro już się przyznałaś to powiedz teraz po co chciałaś mieć moderatorstwo?
Nikita - Pon 27 Gru, 2004 16:27
Temat postu:
Agnieszka_12 - to dobrze o Tobie świadczy że umiesz przyznać się do błędu Wink Każdemu zdarza się popełniać błędy , ale nie wszyscy umieją się do nich przyznać Wink

Być moderatorem to nie jest taka łatwa sprawa...Trzeba być odpowiedzialnym za swój dział. To jest kasowanie ,blokowanie postów czy tematów - naprawdę nic więcej Wink
Kiedyś jak zostaniesz już moderatorem zrozumiesz to Wink
Anonymous - Wto 28 Gru, 2004 19:50
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:
Agnieszka_12 - to dobrze o Tobie świadczy że umiesz przyznać się do błędu Wink Każdemu zdarza się popełniać błędy , ale nie wszyscy umieją się do nich przyznać Wink

Być moderatorem to nie jest taka łatwa sprawa...Trzeba być odpowiedzialnym za swój dział. To jest kasowanie ,blokowanie postów czy tematów - naprawdę nic więcej Wink
Kiedyś jak zostaniesz już moderatorem zrozumiesz to Wink

Do tego pewnego rodzaju "odwaga". Tzn. moze zle to ujelam, ale nie banie sie tego, ze usuniesz kogos off-top i on bedzie mal waty, bedzie cie obrazal itd. Wink

Ja od tej sprawy stalam z boku i specjalnie sie nie interesowalam. Ale skoro tak bylo - no to punkt ze sie przyznalas. Wink
Sztona - Sro 26 Sty, 2005 15:18
Temat postu:
Ja też przepraszam za pchanie się na moderatora. To była nieprzemyślana decyzja i tyle.
PRZEPRASZAM!

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Sztona Kwiat
Sylka1993 - Czw 27 Sty, 2005 09:36
Temat postu:
Ja też chcę być moderatorką.. ale zobaczcie sobie w Zgłoszenia na moderatorów temat "Sylka1993 - Zabawy" Razz
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 15:05
Temat postu:
Chyba nie rozumiesz sensu tego tematu.
Rolling Eyes
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 15:18
Temat postu:
Gabra - a moze mimowolnie przyznala sie, ze ona tym samym tez pcha sie na moda? Razz
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 15:22
Temat postu:
biggrin może Smile ....chyba ona za wszelką cene chce nim byc i poruszy niebo i ziemie zeby miec te 6 gwiazdek i napis "moderator" :]
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 16:35
Temat postu:
No wiesz, rozne sa ludzie. Razz Przeciez ten napis jest taki seksi i przeciez faceci na niego leca... <joke>
Basieq - Czw 27 Sty, 2005 16:59
Temat postu:
Gabrielen, wiesz, masz napis moderator to chłopak cie prosi o chodzenie wiesz. Na tym polega system - tak samo jak z psem - Zagwizdniesz przybiegnie a z chłopcem jest tak : masz napis moderator[ah ten seksi napis Razz] to od razu chłopak na ciebie leci ;P
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 17:02
Temat postu:
Agnieszka12 : Ja uważam że się nic nie stało, bo każdy na moda się pcha, nawet ja sie pchałam, a teraz postanowiłam odpóścić Mr. Green
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 17:07
Temat postu:
Basieq, doslownie mi to z ust wyjelas! Razz Tak to juz jest, hierar(c)hia. A laska bez seksi napisu to w ogole nie ma szans u nikogo, ciezkie jest zycie nastolatki, ah! Cool

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group