Dzieci OnLine

Na luzie... - poezja-moja pazja konie-tez co prawda

misia*** - Wto 28 Gru, 2004 11:44
Temat postu: poezja-moja pazja konie-tez co prawda
konie są to wdzięczne zwierzęta ładne
http://www.horsesport.pl/modules.php?name=coppermine&cat=5&page=2

na tej stronie jest galeria dzięki niej skopiowałam kilka obrazów i ustawiłam jako avatar i zdjęcie.czy wy też lubicie koniki??????????????????????????? Wink
Anonymous - Wto 28 Gru, 2004 12:35
Temat postu:
Cytat:
czy wy też lubicie koniki?

Zależy, w jakim sensie Rolling Eyes.
No ale co mogę powiedzieć... piękne zwierzęta, po prostu Wink. A widok takiego stadka w galopie to cud *_*.
nidhogg - Wto 28 Gru, 2004 12:48
Temat postu:
tak tak koniki sa najlepsze duszone w smietanie Wink

(przepraszam glupawka mnie lapie)

tak fajne zwierzaki, ladne mile i w ogole i w szczegole
misia*** - Wto 28 Gru, 2004 13:01
Temat postu:
[quote="nidhogg"]tak tak koniki sa najlepsze duszone w smietanie Wink

ha ha ha Evil or Very Mad
Kinga - Wto 28 Gru, 2004 19:44
Temat postu:
Nom koniki są piękne ... Smile
Cudowne zwierzęta
Naomi - Sro 29 Gru, 2004 11:04
Temat postu:
Konie są fajne biggrin

Mam malusie pytanko:
Cy w dziale ,, Króliczki, gryzonie i inne zwierzęta" można umieszczać temty o koniach ...?? Rolling Eyes

Ten temacik może zostać, ale tak sobie chiałam na przyszłość wiedzieć Very Happy
Elly - Sro 29 Gru, 2004 14:56
Temat postu:
Konie to piekne zwierzęta , czasami gdy mam czas w weekend to odwiedzam przyjaciółke mojej mamy która ma stadnine i na lato zamierzam się uczyż jeździć na tych pieknych stworzeniach ... Mr. Green
Pulkownik Nikt - Sro 05 Sty, 2005 06:02
Temat postu:
jaki salami sa calkie znosne i zajmuja mniej miejsca Wink
panienka_wierzba - Sro 05 Sty, 2005 08:12
Temat postu:
coś Ci sie zachciało dzisiaj ciekawych odpowiedzi udzielać =p < pac> <pac > < pac> zły Pulkownik ^^
Miracle - Sro 05 Sty, 2005 21:14
Temat postu:
Koniki sa piekne.kilka razy mialam okazje na nich jezdzic.Sa to madre i ciekawe zwierzeta.
klacz - Wto 18 Sty, 2005 00:45
Temat postu:
Ja uwielbiam koniki;) sama mam 5.. jeżdżę koło 4 lat itd. itp. etc. już naście razy to pisałam i już większość użytkowników to pewnie wkurza:P jak coś to na PV pisać;] (tylko nie na gg!na maile w ogóle nie odpowiadam:P )... piękne stworzenia...
Anonymous - Wto 18 Sty, 2005 09:53
Temat postu:
To ja jestem jakaś inna. Od dzieciństwa nie widziałam w koniach niczego ciekawego, a moi rówieśnicy wręcz odwrotnie.
Dla mnie to śmierdzące szkapy, nie lubię koni i nie polubię.
Nie linczujcie mnie za to. Confused
Kinga - Wto 18 Sty, 2005 15:49
Temat postu:
ABC napisał/a:
To ja jestem jakaś inna. Od dzieciństwa nie widziałam w koniach niczego ciekawego, a moi rówieśnicy wręcz odwrotnie.

Mile okreslenie ... to z jakimi ty koniami i opiekunami koni sie spotkałas ?
Fakt zaniedbany kon to nie to samo co wypielegnowany przez wlasciciela wyczyszczony i wogole ...
mroweczka - Sro 19 Sty, 2005 18:04
Temat postu:
Moją paSją takze są konie Smile Dla mnie to po prostu piekne istoty i tyle Smile
Anonymous - Sro 19 Sty, 2005 20:39
Temat postu:
konie są kochane z resztą nie wiem czemu coponiektórzy mówią ze konie są leprze od krów czy innych zwierząt a mają bynajmniej mniejsze zasługi

btw misia chciałabym zobaczyć jak się tak krzywisz
misia*** napisał/a:

ha ha ha Evil or Very Mad

Anonymous - Czw 20 Sty, 2005 10:30
Temat postu:
Koniki są to cuuuuuuuowne stworzenia Smile Bardzo chciałabym jeździć konno ale to troche kosztuje Sad
klacz - Czw 20 Sty, 2005 18:24
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
konie są kochane z resztą nie wiem czemu coponiektórzy mówią ze konie są leprze od krów czy innych zwierząt a mają bynajmniej mniejsze zasługi

Mają większe zasługi niż krowy. Słyszałaś o krowie która m. in: Pracowała w kopalni, na polu, wierzchowo, w bryczce czy hipoterapii? Krowa daje przeważnie mleko... A koń od samych początków służył człowiekowi... Nie mówię że krowy są "jakieś gorsze", ale jednak koń sobie bardziej zasłużył.

Cytat:

Dlaczego ludzie mówią że konie (bądź stajnia) śmierdzą?! Confused Konie nie śmierdzą, gdy stajnia jest czysta. Tam gdzie trzymam konie to wchodzisz do stajni i nie wita Cię odrażający zapach gnoju. A szkapami nie są, jeśli są dobrze karmione, mają pastwisko i dobre warunki fizyczno - psychiczne, to wyglądają bardzo hm... "dostojnie" Smile Linczować nie zamierzam Mr. Green
Anonymous - Czw 20 Sty, 2005 19:39
Temat postu:
tak, słyszałam
mój wujek mieszka na wsi, jego sąsiad ma około 50 krów nie ma koni wogóle i to krowy ciągają wozy/ pomagadą przy pracy a nawet na niektórych da się jeździć, mimo to i owzem dają mleko a to tylko zaleta.
nidhogg - Pią 21 Sty, 2005 23:25
Temat postu:
hmmm nom tyle, ze to woly ciagnely wozy etc tec, wiec takie klasyfikowanie co jest lepsze a co gorsze bo jedno ma takie zalsugi a drugie ma inne, po za tym dajmy na to hipoterapia jest stosunkowo nowa dziedzina.
nie ma co mowic krowa ma wieksze zaslugi, kon ma mniejsze czy owrotnie, to nie sa te same, nie sa takie smae zwierzaki, wiec nie ma co porownywac.
to tak jak porownywac dajmy an to psa do kota, bo pies jest ratownikiem, poluje, jest psem policyjnym bla bla, a kot lezy na piecu i sie opiernicza. a zwolennikow kotow nie da sie przekonac, ze kot to darmozjad Wink a koty na przyklad, sa (choc nie powinny) w wiekszosci obor, chlewni etc i lapia szcury - w czym sa niezmiernie pomocne.
wiec kto ejst lepszy ? czlowiek czy malpa ?
czy swienie sa gorsze bo nie daja mleka ? za to jecie je 3 razy dziennie ?
cala gadka o lepszosci badz malolepszosci jest bzdurna i tyle.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group