Na luzie... - Co kobiecego jest w kobiecie? Wicherek - Pon 21 Kwi, 2003 21:35 Temat postu: Co kobiecego jest w kobiecie?
Co w kobiecie jest kobiecego w/g was? Oczy? Sposób poruszania sie? Usmiech? Dłonie? Napiszcie i przy okazji zagłosujcie w ankiecie Ulka - Wto 22 Kwi, 2003 08:01 Temat postu:
Ja uważam że każda kobieta w naszych czasach ma w sobie coś kobiecego co podoba się chłopakom. Jedna ma kobiece oczy, druga nogi itd. Wicherek - Sro 23 Kwi, 2003 21:18 Temat postu:
Tak, to prawda Dla każdego coś innego Ja uwazam, że najbardziej kobiece są ruchy Iśka - Czw 24 Kwi, 2003 10:20 Temat postu:
Mi się zdaje, że prawdziwa kobieta to taka spokojna , zawsze opanowana, dobra żona i matka !!!
Ale może się mylę Wicherek - Czw 24 Kwi, 2003 16:18 Temat postu:
Nie mylisz się Masz poprstu inne zdanie Nemeia - Czw 24 Kwi, 2003 17:04 Temat postu:
W kazdej kobiecie jest cos kobiecego... Nawet w feministkach Kobiecosc to bardzo indywidualna sprawa. Jedni wola drapiezne kotki z krotkimi wlosami i kolczykami, inni wola dlugowlose delikatne kobiety. Nie da sie tego porownac... Kazd kobieta ma inny charakter i inna osobowosc i inaczej to wszystko wyraza. Maciek - Nie 11 Maj, 2003 17:13 Temat postu:
Moim zdaniem kobieta powinna byc delikatna , czula i oczywiscie piekna Pan_Feanor - Pon 16 Cze, 2003 06:39 Temat postu:
Kobieta musi być kobietą, a nie na chamca się do faceta upodabniać.... olKa - Wto 01 Lip, 2003 11:59 Temat postu:
ja mysle ze kobieta musi byc spokojna , delikatna.Ubierac sie modnie,elegancko i ladnie wtedy kobieta jest kobieca. Dusia - Czw 03 Lip, 2003 12:12 Temat postu:
Ja uważam że wszystkie kobiety są w jakimś stopniu kobiece, ale nie zaznaczyłam tej odpowiedzi, zaznzczyłam że muszą mieć wrodzoną delikatność, bo wydaje mi się że wtedy są kobiece tak na prawdę a nie tylko w pewnym stopniu. Gościówa - Pią 18 Lip, 2003 14:21 Temat postu: kobiety
Każda kobieta jest kobieca !!! Nie tylko te co mają biust jak melony więlka pupe i zgrabny brzuszek oraz landrynkowe ciuszki Uważam że kazda kobieta ma w sobie cos kobiecego. Co?? Każda z nas jest inna i własnie to jest fajne !!! Każda z ans ma w sobie to coś !!!
Wszystkie jesteśmy kobiece nie oatrząc na wiek i wygląd ) Jareczek - Pon 01 Sie, 2005 21:04 Temat postu:
Ja uwazam, ze najbardziej kobiece w kobiecie sa dlonie, zawsze takie zadbane No i oczywiscie piersi Anonymous - Pon 01 Sie, 2005 21:07 Temat postu:
DATA. NIE wykopuj tematów sprzed 2 LAT!!! Papierowa Tęcza - Pon 01 Sie, 2005 21:30 Temat postu:
Ja uważam, ze najbardziej kobiece są kobiety delikatne - bo to właśnie ich delikatność i piękno najbardziej kręci chłopaków ;] [NIE OSZUKIWAĆ MI SIĘ TUTAJ Z "wygląd się nie liczy, etc."] Anonymous - Pon 01 Sie, 2005 22:21 Temat postu:
co do nazwy tematu - cycki!
*ucieka przed stadem goniacych go kobiet* nasty_girl - Wto 02 Sie, 2005 13:52 Temat postu:
w kobiecie wszystko jest kobiece co nie meskie..
no a ze sa niekobiece kobiety to juz swoja droga, tak samo jak mamy niemeskich facetow tak samo sa i niekobiece kobiety Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 14:51 Temat postu:
co jest kobiecego w kobietach...hmmmm niech pomyśle....
a ....ch.u.j wie! Mroczny_jogurt - Wto 02 Sie, 2005 16:08 Temat postu:
to bylo madre Tsej... Anonymous - Czw 04 Sie, 2005 20:18 Temat postu:
Tsej napisał/a:
co jest kobiecego w kobietach...hmmmm niech pomyśle....
a ....ch.u.j wie!