Dzieci OnLine

Na luzie... - Co kobiecego jest w kobiecie?

Wicherek - Pon 21 Kwi, 2003 21:35
Temat postu: Co kobiecego jest w kobiecie?
Co w kobiecie jest kobiecego w/g was? Oczy? Sposób poruszania sie? Usmiech? Dłonie? Napiszcie i przy okazji zagłosujcie w ankiecie Wink
Ulka - Wto 22 Kwi, 2003 08:01
Temat postu:
Ja uważam że każda kobieta w naszych czasach ma w sobie coś kobiecego co podoba się chłopakom. Jedna ma kobiece oczy, druga nogi itd. Wink
Wicherek - Sro 23 Kwi, 2003 21:18
Temat postu:
Tak, to prawda Wink Dla każdego coś innego biggrin Ja uwazam, że najbardziej kobiece są ruchy Smile
Iśka - Czw 24 Kwi, 2003 10:20
Temat postu:
Mi się zdaje, że prawdziwa kobieta to taka spokojna , zawsze opanowana, dobra żona i matka !!!
Ale biggrin może się mylę biggrin biggrin biggrin Wink
Wicherek - Czw 24 Kwi, 2003 16:18
Temat postu:
Nie mylisz się Smile Masz poprstu inne zdanie biggrin
Nemeia - Czw 24 Kwi, 2003 17:04
Temat postu:
W kazdej kobiecie jest cos kobiecego... Nawet w feministkach Wink Kobiecosc to bardzo indywidualna sprawa. Jedni wola drapiezne kotki z krotkimi wlosami i kolczykami, inni wola dlugowlose delikatne kobiety. Nie da sie tego porownac... Kazd kobieta ma inny charakter i inna osobowosc i inaczej to wszystko wyraza.
Maciek - Nie 11 Maj, 2003 17:13
Temat postu:
Moim zdaniem kobieta powinna byc delikatna , czula i oczywiscie piekna biggrin
Pan_Feanor - Pon 16 Cze, 2003 06:39
Temat postu:
Kobieta musi być kobietą, a nie na chamca się do faceta upodabniać....
olKa - Wto 01 Lip, 2003 11:59
Temat postu:
ja mysle ze kobieta musi byc spokojna , delikatna.Ubierac sie modnie,elegancko i ladnie wtedy kobieta jest kobieca.
Dusia - Czw 03 Lip, 2003 12:12
Temat postu:
Ja uważam że wszystkie kobiety są w jakimś stopniu kobiece, ale nie zaznaczyłam tej odpowiedzi, zaznzczyłam że muszą mieć wrodzoną delikatność, bo wydaje mi się że wtedy są kobiece tak na prawdę a nie tylko w pewnym stopniu. Wink
Gościówa - Pią 18 Lip, 2003 14:21
Temat postu: kobiety
Każda kobieta jest kobieca !!! Nie tylko te co mają biust jak melony więlka pupe i zgrabny brzuszek oraz landrynkowe ciuszki Smile Uważam że kazda kobieta ma w sobie cos kobiecego. Co?? Każda z nas jest inna i własnie to jest fajne !!! Każda z ans ma w sobie to coś !!!
Wszystkie jesteśmy kobiece nie oatrząc na wiek i wygląd Smile) Razz
Jareczek - Pon 01 Sie, 2005 21:04
Temat postu:
Ja uwazam, ze najbardziej kobiece w kobiecie sa dlonie, zawsze takie zadbane Smile No i oczywiscie piersi Razz
Anonymous - Pon 01 Sie, 2005 21:07
Temat postu:
DATA. NIE wykopuj tematów sprzed 2 LAT!!!
Papierowa Tęcza - Pon 01 Sie, 2005 21:30
Temat postu:
Ja uważam, ze najbardziej kobiece są kobiety delikatne - bo to właśnie ich delikatność i piękno najbardziej kręci chłopaków ;] [NIE OSZUKIWAĆ MI SIĘ TUTAJ Z "wygląd się nie liczy, etc."]
Anonymous - Pon 01 Sie, 2005 22:21
Temat postu:
co do nazwy tematu - cycki! Laughing

*ucieka przed stadem goniacych go kobiet*
nasty_girl - Wto 02 Sie, 2005 13:52
Temat postu:
w kobiecie wszystko jest kobiece co nie meskie..

no a ze sa niekobiece kobiety to juz swoja droga, tak samo jak mamy niemeskich facetow tak samo sa i niekobiece kobiety
Anonymous - Wto 02 Sie, 2005 14:51
Temat postu:
co jest kobiecego w kobietach...hmmmm niech pomyśle....
a ....ch.u.j wie!
Mroczny_jogurt - Wto 02 Sie, 2005 16:08
Temat postu:
to bylo madre Tsej...
Anonymous - Czw 04 Sie, 2005 20:18
Temat postu:
Tsej napisał/a:
co jest kobiecego w kobietach...hmmmm niech pomyśle....
a ....ch.u.j wie!

Kto PYTA nie bladzi...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group