Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - PROBLEM Z GG! HELP!

Żyguś - Czw 30 Gru, 2004 13:58
Temat postu: PROBLEM Z GG! HELP!
Witam.Mam następujący problem , a ściślej moja koleżanka go ma
Problem wygląda tak.Za każdym razem gdy próbuje sie zarejstrować wyskakuje taktowny komunikat ,,Nie Można Teraz Połączyć Się Z Serwisem Rejestracyjnym Prosze Spróbować Później''
Okienko wyskakuje ponownie mimo że jest już ,,później''
Koleżanka ma Windowsa XP i Neostrade.
Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedz.
Dziękuje i pozdrawiam.
PS.Prosiłbym o opis ,,krok po kroczku'' jak naprawić ten błąd
Anonymous - Czw 30 Gru, 2004 15:10
Temat postu:
Proponuję przeinstalować GG.
Ewentualnie, przeinstalować cały zestaw Neostrady. Też mam neostradę. Kiedyś zdarzały się błędy na GG, typu 'Nie można napisać wiadomości, z przyczyny braku miejsca na dysku'. Wiem, chore.
Ale zazwyczaj problem znikał, gdy GG było nowe. Jest już dostępna nowa wersja GG. 6.1, może na tej nie będzie błędów Razz
Żyguś - Czw 30 Gru, 2004 15:20
Temat postu:
oj z tego co wiem to gg było już kilka razy instalowane.Miał ktos podobne błędy?
Anonymous - Czw 30 Gru, 2004 18:55
Temat postu:
tak,ja ale nie da sie nic zrobic.Spróbuj pozniej,moze mają zapchany serwer.Radze posłuchac sie Tavion,ściagnac nowa wersje albo właczyc obsługe połaczen bezposrednich czyli:wejdź do "gadu-gadu",wybierz zakładke "polaczenie" (na dole) i zaznacz "uzywaj polaczen bezposrednich".
Jezeli to nie poskutkuje,wejdź tam gdzie mowiłam i zaznacz cos tam z proxy,zatwierdzasz,ze chcesz uzyc proxy,potem kliknij na "wlasne ustawienia proxy i w okienko wpisz (teraz wejdź w przegladarce IE w "narzedzia"->opcje internetowe->zakładka "polączenia"-> potem na dole przycisk "ustawienia sieci LAN" i przepisz to,co tam masz wpisane czyli port i adres serwera proxy.jezeli nie ma tam nic wpisane to wpisz to co ja mam czyli: adres: 192.168.1.100 ,port 3128.Jezeli to nie poskutkuje to wymaz to,ale radze pokombinowac z tymi połączeniami bezposrednimi i proxy.Jak czegos nie skapujesz,wal na gg 3933934
Anonymous - Pią 31 Gru, 2004 14:16
Temat postu:
GG nie dzialalo mi poprawnie na XPeku, ale po jakims czasie zaczelo, bo wchodzilam z tego forum - klikalam sloneczko w profilu i gg sie otwieralo... Musialam tak robic przez jakis czas, potem XP sie uspokoil, i pozwala mi normalnie uruchomic gg.
XP SUX!!!!!!
Marcia10 - Nie 20 Lut, 2005 16:32
Temat postu:
Zainstaluj tlen. To tez program do rozmow. Potem sprubuj sie zalogowac
Anonymous - Nie 20 Lut, 2005 16:43
Temat postu:
Marciu bardzo dobrze mówisz.... Na Tlenie pożna zainstalować gg i to bedzie to samo co klasyczne gg tylko że zamiast słoneczek są buźki etc......

Dorotka Kwiat
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 16:36
Temat postu:
dorota93 napisał/a:
Marciu bardzo dobrze mówisz.... Na Tlenie pożna zainstalować gg i to bedzie to samo co klasyczne gg tylko że zamiast słoneczek są buźki etc......

Cytat:
Zainstaluj tlen. To tez program do rozmow. Potem sprubuj sie zalogowac

Pupa.
Tlen obsługuje GG, ale nie można na nim zakładać kont (numerów) GG. A o to rozchodzi się cała sprawa.
Gladiatorpl - Pią 25 Lut, 2005 18:53
Temat postu:
trzeba czekac, czekac, czekac................ jak przez 4dni zmienialem haslo na gg Smile bo pisalo ze serwer nie dziala czy cos w tym stylu az sie udalo po 4dniach Smile
slowo "pozniej" to pojecie wzgledne Smile moze oznaczac minute,godzine,dzien,tydzien jak i miesiac Razz
aska - Pią 25 Lut, 2005 19:01
Temat postu:
ja miałam podobny problem z gg ... Nie chciał sie włączyć , gdy otwierałam okno z rozmową , wyskakiwał komunikat że są jakieś błędy i koniec gg sie wyłanczało ...
DLATEGO TERAZ MAM TLENA Wink
ajeczka11 - Sob 26 Lut, 2005 13:46
Temat postu:
Tlen jest do (...) Z opowieści koleżanki to nie jest super chruper rzecz...Lepiej skaju gg i zainstaluj jeszcze raz tak jak powiedzieli poprzednicy;)
Gladiatorpl - Sob 26 Lut, 2005 15:19
Temat postu:
proponuje sie nie wypowiadac na jakis temat tylko na podstawie opowiesci kolezanki Smile, gdybym ja sluchal wszystkich opowiesci kolegow to bym wyladowal w psychiatryku Razz
Robal - Nie 27 Lut, 2005 11:35
Temat postu:
To niech sobie wprowadzi osobowość na gg gdziekolwiek (choćby i u ciebie) a potem sprawdzi, jak to działa u niej w domu pod gg i/lub pod tlenem. Osobiście mam tlen i jak się przekonałm to gg działa pod nim lepiej niż w oryginale. Tyle tylko, że na nowe wersje nie można przesyłać plików z oryginalnego gg-ppft mi nie współpracuje nie wiem czemu. Ale wszystkich znajomych ponakręcałem na tlena, więc jak coś chcemy przesłać to i tak można przez tlen.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group