DeadCorpses napisał/a: |
bić posta, czy nie bić...oto jest pytanie!
nabijajcie posty tutaj! tuuutaj! bo forum się ciekawsze robi, jak widze 10 topic z członka wziętych i... zastanawia mnie dlaczego tak niektórzy biją, dla bicia? sport? czy co. |
Kinga napisał/a: |
Sport :> ja tylko czekam kiedy na olimpiadzie będzie :> |
Himitsu napisał/a: | ||
Taaa... przynajmniej w jednym będziemy dobrzy ![]() |
Przydałoby sie jakąś drużynę z naszego fora wytypować ![]() Kto chętny ? <loL> |
No to już 2 osobki ![]() ![]() A ak wogóle czy to to nie powinno sie w testach znalezc zeby postow na jakis glupotach nie nabijac ? ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||
CO TO TO NIE!!!!!!!!!!!! ![]() OFFTOP TO NIE SĄ GŁUPOTY!!!!!! ![]() Tym bardziej, że przecież trenować musimy ![]() A co do drużyny - hłyhły, drimtim jak mało co <lol>. |
panienka_wierzba napisał/a: |
zgadzam sie Himkiem ![]() ![]() |
Cytat: |
Ja i wierzba jesteśmy grzeczne dziewczynki |
panienka_wierzba napisał/a: |
i jeszcze doda małe :> bwahaha ^^
my wcale nie ejstesmy niegrzeszne P.S. panienko Kindziu =) zerwalismy ze soba ^^ (ja i moj byly =p) |
Himitsu napisał/a: |
Kurczę, ale w takim wypadku ja muszę się poważnie zastanowić nad moją obecnością w kadrze olimpijskiej... sobie złoto weźmiecie, a mnie, biednego i bezbronnego chłopczyka na lodzie zostawicie ![]() ![]() Ale zaraz zaraz, co ja gadam... przecież co Wy dwie możecie mi zrobić ![]() ![]() ![]() |
Kinga napisał/a: | ||
Oduczyć ? ... Oooj nie wiem Ciężko by było ... nawet bardzo ciężko ![]() |
Swoja droga to nie zawsze da sie mowic na temat |
Himitsu napisał/a: |
No chwilowo uciekł - sprawdziany przez 2 tygodnie, to się uczyć trza (ja i uczyć się, a to dobre ![]() A poza tym takie ataki nie robią na mnie żadnego wrażenia. Mam zbroję, która niweluje większość ataków magicznych ![]() A te moje tajemne moce to fullwypaśna broń :]. Armia potężnych Gnomów ![]() ![]() (Wiem, znowu schizuję ![]() ![]() ![]() |
A jak nie to polecam Ci książki "Artemis Fowl" |
I co z naszą olimpiadą ? ![]() |