Dzieci OnLine

Na luzie... - Dywagacyie filozoficzne wszelakie.

DeadCorpses - Czw 30 Gru, 2004 21:33
Temat postu: Dywagacyie filozoficzne wszelakie.
bić posta, czy nie bić...oto jest pytanie!

nabijajcie posty tutaj! tuuutaj! bo forum się ciekawsze robi, jak widze 10 topic z członka wziętych i...
zastanawia mnie dlaczego tak niektórzy biją, dla bicia? sport? czy co.
Anonymous - Sob 01 Sty, 2005 13:30
Temat postu:
Czyżby chodzi tu o temat typu 'Pogadajmy o wszystkim i o niczym" lub "Tutaj można popierd0lić o wszystkim"? Na większosci forumów na ktrych jestem są takie tematy, zeby zmniejszać offtopy w innych i to jest według mnie dobre rozwiązanie chociaż na jednym forum nie pomaga, ale ludzie tam są specyficznie zakręceni
Kinga - Sob 01 Sty, 2005 17:44
Temat postu: Re: Dywagacyie filozoficzne wszelakie.
DeadCorpses napisał/a:
bić posta, czy nie bić...oto jest pytanie!

nabijajcie posty tutaj! tuuutaj! bo forum się ciekawsze robi, jak widze 10 topic z członka wziętych i...
zastanawia mnie dlaczego tak niektórzy biją, dla bicia? sport? czy co.

Sport :> ja tylko czekam kiedy na olimpiadzie będzie :>
Anonymous - Sob 01 Sty, 2005 18:00
Temat postu:
Kinga napisał/a:

Taaa... przynajmniej w jednym będziemy dobrzy Twisted Evil.
Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 14:30
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Kinga napisał/a:

Taaa... przynajmniej w jednym będziemy dobrzy Twisted Evil.

A nóż (łyżka Razz) trafimy do księgi rekordów Guinessa. Mr. Green
panienka_wierzba - Nie 02 Sty, 2005 14:33
Temat postu:
a grrrrr ^^ off top? :> ja chętie Mr. Green >[^.^]<
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 18:50
Temat postu:
Przydałoby sie jakąś drużynę z naszego fora wytypować biggrin
Kto chętny ? <loL>
Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 18:54
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Przydałoby sie jakąś drużynę z naszego fora wytypować biggrin
Kto chętny ? <loL>

Ja bardzo chętnie Mr. Green. Offtopowanie mam już wyćwiczone na innych forkach Laughing. Zdarzało się, że już drugi czy trzeci post w temacie zaczynał offtopa (oczywiście post ten był nie kogo innego, jak mój Mr. Green).
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 18:56
Temat postu:
No to już 2 osobki Smile ... <lol> Himitsu i ja biggrin

A ak wogóle czy to to nie powinno sie w testach znalezc zeby postow na jakis glupotach nie nabijac ? Wink
panienka_wierzba - Nie 02 Sty, 2005 19:01
Temat postu:
i johum sie zgłosi tez..\
mam nadzieje nie macie nic przeciw
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 19:02
Temat postu:
Przeciw ? No coś ty biggrin ... 3 osobowa ekipa Razz no to na olimpiade tylko czekać buueehhheh ... troche poćwiczyć by sie przydało Razz
Ale wątpie żeby to sie z aprobatą innych spotkało biggrin
Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 19:02
Temat postu:
Kinga napisał/a:

A ak wogóle czy to to nie powinno sie w testach znalezc zeby postow na jakis glupotach nie nabijac ? Wink

CO TO TO NIE!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad
OFFTOP TO NIE SĄ GŁUPOTY!!!!!! Evil or Very Mad
Tym bardziej, że przecież trenować musimy Mr. Green.

A co do drużyny - hłyhły, drimtim jak mało co <lol>.
panienka_wierzba - Nie 02 Sty, 2005 19:04
Temat postu:
zgadzam sie Himkiem Wink hyhy off topy to nie głupoty =) to jak najbardziej poważna sprawa Mr. Green
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 19:04
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Kinga napisał/a:

CO TO TO NIE!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad
OFFTOP TO NIE SĄ GŁUPOTY!!!!!! Evil or Very Mad
Tym bardziej, że przecież trenować musimy Mr. Green.

A co do drużyny - hłyhły, drimtim jak mało co <lol>.

Psepłasam bardzom ... za obrażenie wielkiego OFFTOPA swoimi słowami <lol> Smile
Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 19:10
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
zgadzam sie Himkiem Wink hyhy off topy to nie głupoty =) to jak najbardziej poważna sprawa Mr. Green

Niom, to ja rozumiem Twisted Evil. Zna się kobita na rzeczy Twisted Evil.
Ale Kingę to jeszcze musimy troszkę podszkolić <lol>. I złoto nasze <lol>.
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 19:14
Temat postu:
Podszkolić ? Łi tam nie ma w czym Razz
panienka_wierzba - Nie 02 Sty, 2005 19:17
Temat postu:
ah < wzdycha> Kinga Kinga Kinga... < drapie się po brodzie > (ale eeeee gdziesz qźwa ta broda ^^) trzeba Cie jeszcze wielu rzeczy nauczyć =).
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 19:18
Temat postu:
No Cebie też Razz Patrzaj tooo to masz brode Razz < pokazuje Płk w stroju świętego Mikołaja >
panienka_wierzba - Nie 02 Sty, 2005 19:20
Temat postu:
no tak pan Płk. =) ja tam brody nie mam za to po biuście sie moge podrapać a on nie :>
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 19:21
Temat postu:
Ja nie bede jeszcze mowić Razz po czym on poza brodą może Razz Bo np może poo ....
po .... no wąsach np Razz
panienka_wierzba - Nie 02 Sty, 2005 19:24
Temat postu:
no tak albo po czymś jeszcze innym :> hyhy ale juz nie wnikajmy w co lubi się drapać jeszcze pan Płk. (nie obrażając pana Płk. ^^)
ALe ja mogę się podrapać jeszcze np. po... po karku kumpla ^^ albo po jego brzuczku czy tam innych rzeczach =p a przy Płk. by to wyglądało conajmniej dziwnie =D.
Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 19:25
Temat postu:
A te znów zaczynają swoje Razz.
A facet to jeszcze może się podrapać po tyłku, a dobrze wychowanej pannie to nie przystoi Laughing.
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 19:27
Temat postu:
Taa ... My swoje ? jakie swoje ? Razz ... Ja i wierzba jesteśmy grzeczne dziewczynki biggrin
Codziennie o 19 oglądamy dobranocke pozniej siusiu paciorek i palulku Razz Twisted Evil <-- Yy ... małe kłamsewka ? :p
panienka_wierzba - Nie 02 Sty, 2005 19:28
Temat postu:
i jeszcze doda małe :> bwahaha ^^
my wcale nie ejstesmy niegrzeszne
P.S. panienko Kindziu =) zerwalismy ze soba ^^ (ja i moj byly =p)
Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 19:29
Temat postu:
Cytat:
Ja i wierzba jesteśmy grzeczne dziewczynki

To ja nie chcę wiedzieć, co według Was znaczy "niegrzeczna" =='.
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 19:29
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
i jeszcze doda małe :> bwahaha ^^
my wcale nie ejstesmy niegrzeszne
P.S. panienko Kindziu =) zerwalismy ze soba ^^ (ja i moj byly =p)

Oj tak ... niegrzeszne to my nie jesteśmy Smile

A wiem wiem Razz o tym zerwaniu wieeem Smile i gratz :*
panienka_wierzba - Nie 02 Sty, 2005 19:33
Temat postu:
co znaczy w moim mniemaniu niegrzeczna hm...
w moim mniemaniu niegrzeczna znaczy ja Mr. Green
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 19:36
Temat postu:
A w moim ... Hyym Ja Smile
Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 20:59
Temat postu:
Taaaaaaa... babska solidarność Mr. Green.
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 21:01
Temat postu:
A na co innego liczyłes ? Smile
Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 21:07
Temat postu:
Kurczę, ale w takim wypadku ja muszę się poważnie zastanowić nad moją obecnością w kadrze olimpijskiej... sobie złoto weźmiecie, a mnie, biednego i bezbronnego chłopczyka na lodzie zostawicie Crying or Very sad. I skoro obie jesteście takie niegrzeczne, to zaś będą gadać że wpadłem w złe towarzystwo, które mnie zdeprawowało... ech, co za życie Crying or Very sad.

Ale zaraz zaraz, co ja gadam... przecież co Wy dwie możecie mi zrobić Twisted Evil. Nic Twisted Evil. A do tego ja mogę Was oduczyć brzydkiego zachowania Mr. Green.
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 21:10
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Kurczę, ale w takim wypadku ja muszę się poważnie zastanowić nad moją obecnością w kadrze olimpijskiej... sobie złoto weźmiecie, a mnie, biednego i bezbronnego chłopczyka na lodzie zostawicie Crying or Very sad. I skoro obie jesteście takie niegrzeczne, to zaś będą gadać że wpadłem w złe towarzystwo, które mnie zdeprawowało... ech, co za życie Crying or Very sad.

Ale zaraz zaraz, co ja gadam... przecież co Wy dwie możecie mi zrobić Twisted Evil. Nic Twisted Evil. A do tego ja mogę Was oduczyć brzydkiego zachowania Mr. Green.

Oduczyć ? ... Oooj nie wiem
Ciężko by było ... nawet bardzo ciężko Smile
Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 21:19
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Himitsu napisał/a:

Oduczyć ? ... Oooj nie wiem
Ciężko by było ... nawet bardzo ciężko Smile

Nie znasz moich możliwości Twisted Evil. Poza tym ja mam konszachty z tajemnymi mocami, które w każdej chwili mogą mi pomóc Twisted Evil.
A oprócz tego miewam czasem schizy, więc nie zwracajcie uwagi na te kilka pierdółek które wyżej wypisałem Razz.
Kinga - Nie 02 Sty, 2005 21:27
Temat postu:
Tajemne moce ?
A ja zaraz poraże Cie mocą p0k3m0n0oW kTo0r4 sPr4w1 z3 d0sT4n13Shh OcZoPlĄsU

Btw ... ja sama już dostałam Razz
Wishnu - Nie 02 Sty, 2005 21:36
Temat postu:
Przyznaje, ze na kazdym forum przydaje sie taki temat Razz , tam gdzie jestem administratorem nazywa sie to Luzny Topic i poprostu bije rekordy, w innym w ktorym rowniez uczestnicze tez jest najbardziej obleganym topickiem Razz

A jezeli chodzi o uzytkownika, ktory wygralby ta konkurencje, to jestem nim na pewno ja Wink Dopiero zaczynam wiec nie widzieliscie na co mnie stac Wink a przede wszystkim jestem skromna Wink

Swoja droga to nie zawsze da sie mowic na temat Laughing

Kinga - Nie 02 Sty, 2005 21:40
Temat postu:
Arrgghh Razz przerywając mój p0k3m0n0oWy
atak ... naraziłas się na mój gniew <lol>
<loL> a tak an serio to co masz na myśli pisząc

Cytat:
Swoja droga to nie zawsze da sie mowic na temat

Wishnu - Nie 02 Sty, 2005 21:46
Temat postu:
Wybacz o Pani moja, nie wiedzialam ze naraze sie na Twoj gniew Wink

Mam namysli tematy niejednoznaczne, albo bardzo rozbudowane z ktorych moga sie rodzic inne problemy. Na przyklad poruszajac dany temat musisz wspomniec o czyms jeszcze waznym i wtedy rozpoczyna sie rozmowa, czesto jest bardzo wartosciowa i zal usowac, albo ja konczyc

Pozatym czy sie pisze na temat to pojecie wzgledne Smile

Kinga - Nie 02 Sty, 2005 21:47
Temat postu:
faktycznie ... Smile

Aaa tak wogóle to widze że obiekt mego ataku uciekł a to pech ...
Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 22:28
Temat postu:
No chwilowo uciekł - sprawdziany przez 2 tygodnie, to się uczyć trza (ja i uczyć się, a to dobre Laughing).
A poza tym takie ataki nie robią na mnie żadnego wrażenia. Mam zbroję, która niweluje większość ataków magicznych Twisted Evil.
A te moje tajemne moce to fullwypaśna broń :]. Armia potężnych Gnomów Twisted Evil. Kto nie docenia ich umysłowych możliwości, ten źle skończy Twisted Evil.

(Wiem, znowu schizuję Wink. Ale ja po prostu KOCHAM gnomy, skrzaty, wróżki itp. Pewnie mało kto wie, że dawnymi czasy pojawiały się one masowo w Anglii Wink. A jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć, jak wygląda moja wizja gnomów, niech poczeka miesiąc czy dwa, aż dokończę krótką serię moich opowiadań fantasy, którą mam zamiar zamieścić na Forum. Będziecie mieli co czytać Mr. Green.)
Anonymous - Wto 04 Sty, 2005 21:48
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
No chwilowo uciekł - sprawdziany przez 2 tygodnie, to się uczyć trza (ja i uczyć się, a to dobre Laughing).
A poza tym takie ataki nie robią na mnie żadnego wrażenia. Mam zbroję, która niweluje większość ataków magicznych Twisted Evil.
A te moje tajemne moce to fullwypaśna broń :]. Armia potężnych Gnomów Twisted Evil. Kto nie docenia ich umysłowych możliwości, ten źle skończy Twisted Evil.

(Wiem, znowu schizuję Wink. Ale ja po prostu KOCHAM gnomy, skrzaty, wróżki itp. Pewnie mało kto wie, że dawnymi czasy pojawiały się one masowo w Anglii Wink. A jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć, jak wygląda moja wizja gnomów, niech poczeka miesiąc czy dwa, aż dokończę krótką serię moich opowiadań fantasy, którą mam zamiar zamieścić na Forum. Będziecie mieli co czytać Mr. Green.)

Czyżbym czuła powiew twórczości Eoin'a Colfer'a ? Mr. Green A jak nie to polecam Ci książki "Artemis Fowl" Razz (o wróżkach)

A idźcie na olimpade, idźcie......... Razz
Anonymous - Wto 04 Sty, 2005 22:11
Temat postu:
Zostajecie zdyskwalifikowani za używanie środków dopingujących, be ashamed.
Anonymous - Sro 05 Sty, 2005 16:35
Temat postu:
Cytat:
A jak nie to polecam Ci książki "Artemis Fowl"

Heh, dzięki że mi przypomniałaś Razz. Już jakiś czas temu na to polowałem (bezskutecznie Sad), ale znów trza będzie bibliotekę przetrzepać Razz.
Ale najpierw muszę przeczytać kilka innych książek Rolling Eyes. Mam napięty harmonogram :p.
Kinga - Wto 11 Sty, 2005 16:48
Temat postu:
I co z naszą olimpiadą ? Smile
Anonymous - Wto 11 Sty, 2005 17:09
Temat postu:
Kinga napisał/a:
I co z naszą olimpiadą ? Smile

Najbliższa dopiero w 2006, więc może wtedy coś takiego zorganizują Razz.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group