Dzieci OnLine

Na luzie... - Nacjonalizm

Maciek - Czw 06 Sty, 2005 16:53
Temat postu: Nacjonalizm
no wlasnie ;]
kto z was jest nacjonalista , szowinista lub rasista ?

"We must secure the existence for our race and the futuer of the white children" ;]

Pozdrawiam
Pulkownik Nikt - Czw 06 Sty, 2005 16:56
Temat postu:
Hmm zarobisz zaraz odemnie ostrzezenie chocby za post o homosexualistach. Ale poczekam i poobserwuje.
Maciek - Czw 06 Sty, 2005 17:09
Temat postu:
hmm ;]
spoko przez 2 lata nie wyrwalem zadnego ostrzezenia a od 1 nikt nie zgina

nie boj sie niedlugo znowu mi sie znudzi forum pojde sobie i znowu wroce po paru miesiacach

juz wierzba sie do mnie przyczepila o ten post

wypowiedzialem swoje zdanie na ten temat
kiedys kazdego geja to gonili ;] wstyd sie bylo przyznac
a teraz to tacy jeszcze mi tu manifestacje urzedzaja i mowia ze sa dumni z tego
ten swiat oszaleje
no jak to chlopak z chlopakiem a pffffffuuuuuuuuuuuuuu zygnac mozna
panienka_wierzba - Czw 06 Sty, 2005 17:15
Temat postu:
tak tak pani Wierzba która oczekuje zeby nie było bluzg w strone jakiejkolwiek mniejszo¶c czy większosci pilnuje porz±dku hehe.
No ale szczerze powiedziawszy czemu nie maj± być dumni? Ty jeste¶ pewnie dumny z tego że jeste¶ heteroseksualny, że masz (je¶li masz) partnerke/dziewczyny (bo chyba nie partnera panie mogromco homoseksualistów). Facet z facetem hm.. Ciebie to może obrzydzać, kogo¶ innego nie, znowu kto inny (homoseksualista) ... A kobieta z kobiet±? czyżby to Cie nie obrzydało? "oj nie bo to fajnie popatrzeć"?
Maciek - Czw 06 Sty, 2005 17:22
Temat postu:
ee tam przy paniach przynajmniej nie zygne ale nic fajnego dla mnie w tym nie ma ze panna z panna
eh to nie dla mnie
Maciek - Czw 06 Sty, 2005 17:22
Temat postu:
ee tam przy paniach przynajmniej nie zygne ale nic fajnego dla mnie w tym nie ma ze panna z panna
eh to nie dla mnie

a moje zdanie jest jeszcze takie ze homosesualizm staje sie modny
staje sie popkultura i tego szajzu bedzie coraz wiecej
Kinga - Czw 06 Sty, 2005 17:26
Temat postu:
Maciek napisał/a:
hmm ;]
spoko przez 2 lata nie wyrwalem zadnego ostrzezenia a od 1 nikt nie zgina

nie boj sie niedlugo znowu mi sie znudzi forum pojde sobie i znowu wroce po paru miesiacach

juz wierzba sie do mnie przyczepila o ten post

wypowiedzialem swoje zdanie na ten temat
kiedys kazdego geja to gonili ;] wstyd sie bylo przyznac
a teraz to tacy jeszcze mi tu manifestacje urzedzaja i mowia ze sa dumni z tego
ten swiat oszaleje
no jak to chlopak z chlopakiem a pffffffuuuuuuuuuuuuuu zygnac mozna

Ojeeej znudzi si sie i pojdziesz wrócisz :/ Oojaaa ... ale faaajnie :/

Co do manifestacji etc to mi to szczerze mówi±c wisi ... homo czy bi nie przeszkadzaj± mi dopoki nie zaczn± robic burd ...

A co do tego że staje sie to "modne" to watpie ...
Może dlatego jest tak dużo osób odmiennej orientacji bo sie to poprostu roznosi i już ... albo zawsze tyle było a teraz poprostu czesciej sie o tym mówi
panienka_wierzba - Czw 06 Sty, 2005 17:26
Temat postu:
szczerze to i sama nie popieram homoseksualizmu "dla szpanu" jednak homoseksualizm wrodzony b±dĽ nabyty (prawdziwie nabyty) nie ejst rzecz± zł±. I jest rzecz± nieodwracaln±, więc je¶li kto¶ nawet nie potrafi zaakceptować to musi chociaż chodzic obojętnie, bo to jest wybór każdego człowieka.
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 17:55
Temat postu:
Cytat:
I jest rzecz± nieodwracaln±, więc je¶li kto¶ nawet nie potrafi zaakceptować to musi chociaż chodzic obojętnie, bo to jest wybór każdego człowieka.

W niektórych miastach może być trudno z t± obojętno¶ci± - ja np. nie znam osobi¶cie osoby, która by to dziwactwo tolerowała... I mnie też się to udziela i jest mi z tym całkiem dobrze.
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 18:01
Temat postu:
Ludzie, to temat o NACJONALIZMIE, a nie HOMOSEKSUALIZMIE!
Kinga - Czw 06 Sty, 2005 18:10
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
Ludzie, to temat o NACJONALIZMIE, a nie HOMOSEKSUALIZMIE!

No ta :/ ... Yh ...

A co do mnie nie jestem szowinistk± nacjonalistk± itd ponieważ jestem tolerancyjna dla innych narodów i uważam że każde z państw ma co¶ interesuj±cego ciekawego w swojej historii tradycji etc etc
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 18:18
Temat postu:
Hmm... a je¶li ja szczerze nienawidzę terrorystów i chętnie bym ich wszystkich powyżynał jak niedorobione ¶winie - to jestem rasist±, czy nie?
To jest poważne pytanie, jakby się kto pytał Wink.
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 22:05
Temat postu:
A więc ja nie mam nic do innych narodów oprócz Amerykanów (nie rdzennych tylko tych plastikowych, chyba każdy wie o co mi chodzi), a więc toleruje homosexualistów dopuki do mnie się nie doczepi±, nie mam nic do murzynów, Arabów, Chińczyków Japończyków (no Japonkom zazdroszcze urody)... nie leję nikogo za to, ze jest żydem, prawosławnym czy buddyst±. Nie toleruje tylko wielkich panienek i dresów, ale to raczej ich wybór, ze s± kim s±...
Anonymous - Pi± 07 Sty, 2005 17:17
Temat postu:
Dresy, buddyści, prawosławni, homoseksualiści to NIE SĄ narodowości.

Nacjonalizm to uznanie Narodu za najdoskonalszą "sferę" życia i działalności ludzi, za najlepszą formę organizacji/przynależności (ciężko mi znaleźć odpowiednie słowo) społecznej. Wiąże się to z ukochaniem własnego Narodu. Niestety, niekiedy ludzie wiążą to z ksenofobią- ona jest jednak wypaczeniem idei narodowej.
Anonymous - Pi± 07 Sty, 2005 17:25
Temat postu:
Cytat:
A więc ja nie mam nic do innych narodów oprócz Amerykanów (nie rdzennych tylko tych plastikowych, chyba każdy wie o co mi chodzi)

Wiemy wiemy Wink.
"We're All Living In Amerika" Rammsteina - i wszystko jasne!! Mr. Green
Cytat:
Nie toleruje tylko (...) i dresów

Dresy nie s± ludĽmi, ale nie poznanymi jeszcze bliżej kryptydami. Nie tolerowanie ich nie jest grzechem, to i nie trzeba się do tego tak przyznawać... zreszt±, mało kto ich toleruje Razz.
Avell - Sob 08 Sty, 2005 14:14
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Cytat:
A więc ja nie mam nic do innych narodów oprócz Amerykanów (nie rdzennych tylko tych plastikowych, chyba każdy wie o co mi chodzi)

Wiemy wiemy Wink.
"We're All Living In Amerika" Rammsteina - i wszystko jasne!! Mr. Green
Cytat:
Nie toleruje tylko (...) i dresów

Dresy nie s± ludĽmi, ale nie poznanymi jeszcze bliżej kryptydami. Nie tolerowanie ich nie jest grzechem, to i nie trzeba się do tego tak przyznawać... zreszt±, mało kto ich toleruje Razz.

childish, wszystko zalezy od czlowieka, znam paru "fajnych dresow"
Jedyna subkultura jakiej nie toleruje i tolerowac nie bede nigdyu, to Skinheadzi, ale tylko Ci "najbardziej znani" bo np SHARPi (Skinheads against Racial Prejudice(?)) sa bardzo fajni.
ad. tematu, nie nie jestm zadnym rasista itp
a, jeszcze jedno

Cytat:
Nacjonalizm to uznanie Narodu za najdoskonalszą "sferę" życia i działalno�ci ludzi, za najlepszą formę organizacji/przynależno�ci (ciężko mi znale�ć odpowiednie słowo) społecznej. Wiąże się to z ukochaniem własnego Narodu.

mi sie wydaje ze opisujesz juz szowinizm (skrajny nacjonalizm?)
nacjonalizm sam w sobie jeszcze nie jest taki zly, bo reszte toleruje. Jednak Szowinizm sux xD
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 15:31
Temat postu:
W przytoczonym przeze mnie fragmencie mowa o nacjonalizmie, ideologii moim zdaniem nawet niegłupiej. Przy ksenofobii- fakt, zapomniałem odpowiednio wyraźnie zaznaczyć, że jest ona związana z szowinizmem narodowym.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group