Maciek napisał/a: |
hmm ;]
spoko przez 2 lata nie wyrwalem zadnego ostrzezenia a od 1 nikt nie zgina nie boj sie niedlugo znowu mi sie znudzi forum pojde sobie i znowu wroce po paru miesiacach juz wierzba sie do mnie przyczepila o ten post wypowiedzialem swoje zdanie na ten temat kiedys kazdego geja to gonili ;] wstyd sie bylo przyznac a teraz to tacy jeszcze mi tu manifestacje urzedzaja i mowia ze sa dumni z tego ten swiat oszaleje no jak to chlopak z chlopakiem a pffffffuuuuuuuuuuuuuu zygnac mozna |
Cytat: |
I jest rzecz± nieodwracaln±, więc je¶li kto¶ nawet nie potrafi zaakceptować to musi chociaż chodzic obojętnie, bo to jest wybór każdego człowieka. |
Otwieracz napisał/a: |
Ludzie, to temat o NACJONALIZMIE, a nie HOMOSEKSUALIZMIE! |
A więc ja nie mam nic do innych narodów oprócz Amerykanów (nie rdzennych tylko tych plastikowych, chyba każdy wie o co mi chodzi) |
Nie toleruje tylko (...) i dresów |
Himitsu napisał/a: | ||||
Wiemy wiemy ![]() "We're All Living In Amerika" Rammsteina - i wszystko jasne!! ![]()
Dresy nie s± ludĽmi, ale nie poznanymi jeszcze bliżej kryptydami. Nie tolerowanie ich nie jest grzechem, to i nie trzeba się do tego tak przyznawać... zreszt±, mało kto ich toleruje ![]() |
Nacjonalizm to uznanie Narodu za najdoskonalszą "sferę" życia i działalno�ci ludzi, za najlepszą formę organizacji/przynależno�ci (ciężko mi znale�ć odpowiednie słowo) społecznej. Wiąże się to z ukochaniem własnego Narodu. |