Dzieci OnLine

O Forum - Żegnam

Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 19:02
Temat postu: Żegnam
Żegnam wszystkich użytkowników, kocham was wszystkich.
Odchodzę z forum, może na zawsze. Jestem pewna, napisałam do ToJi, i niedługo mnie już nie będzie.

Baj.
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 19:06
Temat postu:
Tavion, znowu ta sama opcja i powód co wcześniej?
Mówiłam ci już że jesteś nam tu potrzebna.
Na forum gdzie pełno osób czeka z odpowiedzią.
zazulita - Czw 06 Sty, 2005 19:07
Temat postu:
Ojej Crying or Very sad A dlaczego?? To już naprawde nie odwołalna decyzja??!! Szkoda Sad
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 19:20
Temat postu:
zniknie mistrzyni avkow?
no dobra,czemu?? Sad ja tez miałam taką mysl ale jak ci sie bedzie nudzic to wpadniesz tu,nie?
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 19:32
Temat postu:
Weronika napisał/a:
Tavion, znowu ta sama opcja i powód co wcześniej?
Mówiłam ci już że jesteś nam tu potrzebna.
Na forum gdzie pełno osób czeka z odpowiedzią.

Wero, nie wiesz o mnie pewnej rzeczy, mam nadzieję że się nie dowiesz. Razz

ToJa, błagam, usuń mi konto.
EU07 - Czw 06 Sty, 2005 19:38
Temat postu:
No to jeśli to ostateczna, przemyślana decyzja to cześć! Będę Cię dobrze pamiętał Smile
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 20:02
Temat postu:
Tavion. Wiem, że to co napiszę, nic nie da, ale cóż... Będzie tutaj pusto bez Ciebie. Jesteś wszędzie, pomagasz, no i masz zaszczytne miano mistrzyni Avatarków... Crying or Very sad
No ale w każdym razie *pociąga nosem* powodzenia życzę.... Baj....
Chesterka - Czw 06 Sty, 2005 20:06
Temat postu:
Szkoda... wpadnij jeszcze... papapa
Elun - Czw 06 Sty, 2005 20:23
Temat postu:
e no, tavion, dlaczego odchodzisz??????? I jeszcze konto usuwasz????? To tak jakos dziwnie, gdy jakas znana osoba na forum odchodzi Neutral
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 20:31
Temat postu:
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Moje kochane bejbe. Kocham Cię. :* Pa . . . ;/
Agentka - Czw 06 Sty, 2005 20:49
Temat postu:
szkoda, że odchodzisz, ale jeśli chcesz, szkoda że odchodzisz, będzie Nam ciebie brakować Crying or Very sad
Ona89 - Czw 06 Sty, 2005 21:06
Temat postu:
Krótko jestem na forum ale zdążyłam Cię polubić Crying or Very sad Wiem, że już nie zmienisz tej decyzji, ale może kiedyś wejdziesz na chwilę na forum jeśli znajdziesz trochę czasu Crying or Very sad Pa pa Crying or Very sad Pamiętaj, że zawsze możesz wrócić...
Elly - Czw 06 Sty, 2005 21:24
Temat postu:
Nie znam cie za dobrze ale chyba cie polubiłam szkoda że odchodzisz smutno tu będzie bez twoich rad ... Sad
panienka_wierzba - Czw 06 Sty, 2005 21:56
Temat postu:
ja już napisałam Ci na gg, no szkoda, ale jesli musisz nie będę Cię zatrzymywać. Na pozegnanie powiem Ci tylko tyle =) jesteś byłaś i zawsze pozostaniesz moją kochaną Tav =]. Tam gdzie teraz będziesz (bo pamiętam wspominałaś coś o pewnym wyjeździe ale niewazne) niech Ci się bedzie wiodło wspaniale miło i bez ciężkich do pokonania trosk. Pamiętaj też czasami o takich małych ludkach z jednego z mnóstwa for w internecie. Żegnaj więc =*.
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 21:59
Temat postu:
Tav to twoja decyzja nie bdę Cię namiać byś została, ale pamiętaj, ze zawsze jak będziesz chciała wrócić to powróć, ja o tobie nie zapomnę... Pamietasz jeszcze o shahidkach jak Cię męczyłam =] na razie, nie zapomnę Cię jak większosć z nas, stałaś się jedną z osób, które dla mnie tworzyły samymi sobą to forum
Naomi - Pią 07 Sty, 2005 13:54
Temat postu:
Tav jak możesz nam to robić... Sad
Napewno masz powody, ale...
Będzie mi ciebie brakowało...
Pozdroffionka dla Tavionci :*
Anonymous - Pią 07 Sty, 2005 14:43
Temat postu:
Powiem jedno twoja decyzja ja cie nei zatrzymuje i napewno nie będzie mi ciebie brak.
Anonymous - Pią 07 Sty, 2005 16:08
Temat postu:
Kicia napisał/a:
Powiem jedno twoja decyzja ja cie nei zatrzymuje i napewno nie będzie mi ciebie brak.

I kto tu jest idiotą.....
Tavion - nie chcę wnikać w twoje życie, lecz wiedz że zawsze dla mnie będziesz moją wielką kumpelą.
Anonymous - Pią 07 Sty, 2005 16:10
Temat postu:
weronika ja nie jestem idiotka i o tavion też tego nie powiedziałam
Anonymous - Pią 07 Sty, 2005 16:25
Temat postu:
/zapraszam do twojego tematu lub na PW....

KONIEC OF TOPA
Kinga - Pią 07 Sty, 2005 17:06
Temat postu:
Szkoda ... qrcze taka inteligentna osóbka chce nam uciec ;(

No nic ... mam nadzieje że bedziesz zaglądać w wolnej chwili
A sytuacja z powodu której znikasz wyprostuje sie wyjasni czy co tam jeszcze że znajdziesz dla nas troszeczkę czasu :*

I nie usuwaj konta przecież kiedys do nas wrócisz :* Oby i oby jak najszybciej :* :* Smile
Anonymous - Pią 07 Sty, 2005 21:33
Temat postu:
usuneła konto Sad Tav,czemu to zrobiłas :/ ?
Miracle - Pią 07 Sty, 2005 21:51
Temat postu:
Nie jestem zbyt dlugo na tym forum i cie tak dobrze nie znalam ale powiem szczerze ze cie b.polubilam,pisalas fajne posty i wogole bylas spox szkoda ze odchodzisz Sad
Nikita - Sob 08 Sty, 2005 14:41
Temat postu:
Tavion - będzie mi cię bardzo brakować Crying or Very sad Byłaś naprawdę super osobą i dużo wnosiłaś na forum Smile Postaram się uszanować twoją decyzję...z byle powodu byś przecież nie odchodziła Crying or Very sad Mam nadzieję że miło będziesz nas i forum wspominać Wink
Ale...dlaczego usunęłaś swoje konto Crying or Very sad Dlaczego? No cóż...to twoja decyzja...

Żegnaj Koffana Tav Crying or Very sad
mroweczka - Sob 08 Sty, 2005 15:36
Temat postu:
Powiem szczerze(wiem,że zaraz będę zjechana,no ale cóż),że nie będzie mi Ciebie brakować, płakać za Tobą nie będę,jednak po każdej osobie będącej dłużej na forum i tak nagle odchodzącej pozostaje jakaś pustka...
Poza tym to nie rozumiem całego tego pożegnania,usuwania kont,jak na 90% jeszcze wrócisz Wink .
No ale cóż-żegnam i życzę powodzenia na 'nowej drodze zycia'.
Mróweczka Kwiat
misia*** - Nie 23 Sty, 2005 19:07
Temat postu:
I LIKE YOU.tylko tyle tavioncu.żegnaj!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group