Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Jak smakuje sperma ...?
zosia_90 - Czw 06 Sty, 2005 22:13
Temat postu: Jak smakuje sperma ...?
Heh, może śmieszne pytanko, ale czy ktoś próbował spermy? Bo widziałam filmy na których dziewczyny to połykają, dobre to jest? jaki to ma smak? czekam na rady
Adam Podgórski - Czw 06 Sty, 2005 22:18
Temat postu:
droga zosiu, sperma mężczyzny smakuje jak jogurt, lecz ma brzydki odrażający zapach. Aby zmienić smak spermy nie należy jeść ostrych potraw. Według wielu kobiet najlepszy smak jest wtedy gdy mężczyzna zje ananasa 30 min przed stosunkiem (zbliżeniem) wtedy smak spermy jest słodkawy i nie ma brzydkiego zapachu
zosia_90 - Czw 06 Sty, 2005 22:25
Temat postu:
Panie Adamie, widzę że i Pan próbował, czy mężczyźni też mogą, czy od takiego picia spermy można zajść w ciążę?
Czy te połykanie spermy nie jest szkodliwe? Czy nie dostanę jakichś wrzodów żołądka?(jak to mama często mówi jak jem niezdrowe produkty typu czipsy i inne słodkości)?
Adam Podgórski - Czw 06 Sty, 2005 22:28
Temat postu:
droga zosiu, osobiscie nie probowałem i myśle że żaden normalny mężczyzna i normalna kobieta nie próbowali spermy. Od picia spermy nie można zajść w ciąże ponieważ otwór gębowy nie prowadzi do dróg rodnych kobiety. Połykanie spermy nie jest szkodliwe w żadnym stopniu, tak więc wrzodów nie można dostać
Pan_Feanor - Pią 07 Sty, 2005 07:50
Temat postu:
Chyba spoktałem ludzi bardziej zrytych odemnie
Witam ale fajny topik macie.. skoro tak to cie ciekawi czemu niespróbujesz..... A no tak zadawać głupie pytania w necie jest łatwiej prawda ?.... ratuku ale mnie brechty wzieły
hihihihi
nidhogg - Pią 07 Sty, 2005 17:14
Temat postu:
otwór gębowy to maja jamochłony
człowiek ma jamę ustną a z tym jogurtem hehe gratuluje
kubap - Sob 23 Gru, 2006 15:06
Temat postu:
powiedz mi na co ci to wiedzieć??
a pozatym to wiem,jakie filmy w takimrazie oglądasz I WSTYDŻ SIĘ
Nikita - Sob 23 Gru, 2006 17:31
Temat postu:
Patrz na daty! Temat zamykam.